Putekrig!

ÅÅÅ- idag har vi fått dato for nyåpningen av den nye butikken.! Merk dere datoen 6.November - da må dere komme på åpningsfesten av vår nye store butikk! Endelig begynner brikkene å falle på plass og vi gleder oss ENORMT!  Det blir lett servering og masse inspirasjon så jeg håper dere kommer! 

Vel tiden etter jobb har gått med til å kose med småtrolla mine, imorgen reiser de til pappaen sin noen dager igjen så ikveld har vi lekt litt ekstra mye-etter småtrolla sitt ønske!  Her har det gått i PUTEKRIG!!! Og for en kondis på de små!! Jeg er svett!! 

Nå skal vi lese litt nattaeventyr- her ble det sent sengen idag, men som vi har storkoset oss! 

Nyt kvelden mine vakre! 

 

33 kommentarer

Latte & Lullabies

15.10.2013 kl.21:48

Så herlige bilder :)

Madeleine

15.10.2013 kl.21:53

Haha! Super morro med putekrig da!! :D Men hvem er denne karen da, har ikke sett han før jeg. Nå hinter jeg ikke til at dette er en ny flamme el noe altså, så ikke missforstå meg! :)

Camilla

15.10.2013 kl.21:55

han heter Hans og er verdens snilleste kar ;)

Alyssa

15.10.2013 kl.22:41

Hei Camilla!

Prøver igjen jeg ;)

De glasskrukkene med sølvlokk, tror de er fra THG, kommer de i nettbutikken snart? Jeg brenner etter å kjøpe de:)

Håper du svarer.

Ha en fin kveld :)

Maren

15.10.2013 kl.22:59

Ny type?

Lise

16.10.2013 kl.00:08

Hei Camilla.
Du er så herlig menneske, svarer alle like tålmodig hver dag. Skulle ønske flere hadde
litt større respekt for privatlivet ditt.
Hyggelig det du deler med oss, men syntes
at folk kan nøye seg med det du forteller oss.
Ønsker deg og barna dine alt godt, og gleder
meg til å se den nye butikken din. Lykke
til med alt.

M

16.10.2013 kl.01:40

Helt enig med deg i dette. Men mener også at når hun legger ut bilde av en fremmed mann så mage ganger, så må vi få være litt nysgjerrige;-)
Men camilla er utrolig åpen og ærlig, så jeg tror at hvis det ville vært hemmelig hadde hun heller ikke lagt ut bilder eller fortalt:-) såpass kjenner hun oss nok, så hun vet vi vil spørre!:-)
Men jeg er som sagt enig i at hun skal få ha privatlivet sitt for seg selv, så missforstå meg rett:-)

Camilla

16.10.2013 kl.07:50

hei hei vakre deg =) vi venter inn noen liknende fra nomi, men når de kommer nøyaktig er jeg ikke helt sikker på, men det kommer =) ! =) ha e deilig dag vakre deg <3 beklager sent svar =)

lene

16.10.2013 kl.09:47

synes at når hun velger å legge ut bilder av en mann så mye så syns eg hun bør fortelle hvem det er, vist det skal bli sånn at vi må gå rundt å lure hele tiden og være nysgjerrige gidder eg ikke følge med lenger..vil hun ha det hemmelig, så slutt å del det med oss..enkelt å greit spør du meg!

Sandra

16.10.2013 kl.10:04

enig med deg lene. først seie du at dåke er skilt, og så kjem da en ny mann ut på bloggen og instagram. Håpe håkon har da bra <3

Hilde

16.10.2013 kl.10:58

Bilde av denne typen både her og på IG, regner med du vil ha nysgjerrighet og folkeprat. Ja ja du om det....Privatlivet ditt interesserer ikke SÅ mye, ærlig talt. Men et flott hjem og butikk, det er hyggeligere å følge med på.

Kristine

16.10.2013 kl.11:55

Hvor har Camilla skrevet noe galt? Alle forteller hva de synes hun skal, men hun har jo ikke sagt eller skrevet noe galt? True med å slutte å lese bloggen !!! Herregud slutt å les den da vel!!!

Aina

16.10.2013 kl.12:04

Helt enig med deg, Kristine ;) Camilla har full rett til å skrive det ho vil skrive. Så får vi andre bare være så lite eller mye nysgjerrige som vi bare orker. Dette er jo ingen såpeopera som vi har betalt for å få innsyn i liksom.

Stine

16.10.2013 kl.13:40

Korselige bilder :) men naturlig at folk spør når hun legger ut bilde av en mann like etter sin egen har flyttet ut :) og hun vet nok at folk lurer :) men selv må hun velge hva hun vil fortelle :) spennende m ny butikk :)gleder meg :)

Elisabeth

16.10.2013 kl.14:39

Hjemmet ditt er alldeles nydelig :D
Jeg har sett du har en Watt & veke taklampe ,
har såååå lyst på en slik, vet du om det fremdeles går ann å kjøpe en slik? Evt hvor?;)
Håper du har tid til å svare:D
Ha en fin dag:D
Hilsen Elisabeth

Heidi

16.10.2013 kl.15:26

Herreminhatt hvor stygge og slemme folk er på dette kommentarfeltet! Greit vi følger bloggen hennes, men hun har ikke skrevet noe som helst galt!! Det å lire av seg drit for å så skrive at hun ikke er intr.... Ja, hvorfor kommentere da? De av dere som spyr ut av dere med dritt er så helvetes nysgjerrig at det nesten tipper over for dere! Stakkars Camilla og hva vet vi egentlig om håkon var den som fant en ny en først eller om dette er en gutt som liker gutter??? Jeg bare sier det, la stormen rundt dere falle i ro så får dere fort nok vite hvem som er hvem!

Håkon

16.10.2013 kl.15:34

Jeg har det topp, trist å se hvor lavt folk synker på et kommentarfelt på en valgfri blogg.

Camilla har ingen meldeplikt til noen her inne, men jeg er sikker på om de av dere som er så utrolig nysgjerrige hadde spurt pent hadde fått et skikkelig svar.

Det er ingen her inne som vet grunnen for at vi valgte å skille lag, men vi har klart å beholde respekten og vennskapet mot hverandre og det å sitte her inne å stakkarsliggjøre meg er ingen vits. For de av dere som lurer, jeg har det helt topp og er ufattelig glad i Camilla og vi har verdens beste små barn sammen og bygger opp en solid butikk sammen. Vi vokste fra hverandre, mer trenger vi vel ikke utbrodere om det her på nette.

Ha en flott dag!

Hilde

16.10.2013 kl.15:47

Kjære deg, Heidi; ingen har vel sagt at Camilla har skrevet noe GALT......hennes valg i livet er kun hennes, som vi andre ikke har NOE med. Hun legger jo selv opp til nysgjerrighet og undring når hun legger ut masse bilder uten å si noe om hvem dette er, en bror, fetter, venn, kjæreste.....whatever!!

Camilla

16.10.2013 kl.15:57

Jeg har jo ikke mulighet til å svare før det renner inn med den ene kommentaren etter den andre,skalige og Usaklige!
Han heter Hans-Kristian og er fra samme plassen som meg, dog noen år eldre, verdens snilleste, tantebarnet til min sjef og den mystiske "kællen" min, han var på besøk hos meg igår og idag skal vi i butikken å handle litt mat sammen ;)

Nina fredrikke

16.10.2013 kl.16:03

Utrolig bra sagt Håkon, det er snakk om at noe er privat og noe er offentlig .hva camilla og Håkon vlelger og dele er opp til dem og ikke noen andre, DET er deres privat liv, hadde dere sagt alt i det offentlige rom ????? Det tror jeg ikke så ligg unna og la dem få ha sitt privat liv i fred. Camilla må selv få velge hva hun vil dele .det er ikke opptil oss Stå på Camilla og Håkon syns dere er flinke jeg .og til alle dere andre ligg unna ,la dem få ha ting privat .man trenger ikke vite alt, og det har vi for fader heller ikke krav på,klemmer fra Nina fredrikke

Camilla

16.10.2013 kl.16:06

<3<3 verdens beste du Nina Fredrikke<3

Nina fredrikke

16.10.2013 kl.16:14

Tusen takk camilla ,måtte bare si dette, du er super flink, og jeg er så glad idere ibutikken og alle gode ord dere kommer med til meg min kamp m kreften ,så nå klarte jeg ikke holde stilt lengre , mange klemmer fra meg .

Camilla

16.10.2013 kl.16:38

vi tenker sånnn på deg og håper vi snart ser deg innom igjen- du er den sterkeste kvinnen vi kjenner <3 vi er veldig glad i deg <3

Nina fredrikke

16.10.2013 kl.16:44

Nå kom tårene .koselige ord det camilla ,jeg kommer innom en dag vettu, masse klemmer til dere .

Yvonne

16.10.2013 kl.17:39

Herlig svar, Håkon:)

Ha en toppers dag:)

Lise

16.10.2013 kl.19:24

Veldig bra innlegg fra Håkon. Dette viser
bare hvor flotte både Camilla og Håkon er.
Ønsker virkelig dere begge lykke til videre
med alt dere holder på med. Stå på og
forsett og vær dere selv. Dere er mer enn
bra nok. Skulle ønske jeg kunne gitt dere
en god klem

Katrine

16.10.2013 kl.21:02

Han heter Hans Kristian. Med K, ikke sant? Fort gjort det der.

Camilla

16.10.2013 kl.21:27

ja K=)

:)

17.10.2013 kl.01:31

Haha, nei nå skjønner jeg ingen ting. På insta står det at denne mannen er en kamerat Håkon skal flytte med ? Var det bare tull ? Koselig å lese at du og Håkon har ett så bra forhold til tross for brudd. Ikke alle som klarer det. Men absolutt det beste for barna :) flinke dere er :)
Men du vet og holde leserne dine nysgjerrig Camilla. Skal innrømme at jeg har lurt en del. Trodde først det var din nye. Men så når det ble sakt at han skulle bo med Håkon å du og han Hans hang så mye sammen så tenkte jeg, hmm kanskje Håkon har byttet side xD hihi (ikke fordi to kompiser ikke kan bo sammen altså men siden du og Hans tilbrakte så mye tid sammen)

Men over til noe helt annet. Kan du legge ut bilder av leiligheten til Håkon ? Så spent på hvordan du har innredet den :)

karjis

17.10.2013 kl.11:39

Måtte bare legge inn enn kommentar. Herlighet damer - er det interiør vi er interessert i eller kjælighetslivet til camilla. Håkon og Camilla hadde ikke fått til å bygge bedriften uten at de har et fint forhold og avsluttet sitt kjærlighetsforhold på en ordentlig måte. Bry dere om interiørtips, styling og nettbutikken og vær glad for at de unge hardarbeidende menneskene erhappy og har det godt. Stå på Håkon og Camilla. Dere er flinke. Meget flinke!!! mvh karjis

:)

17.10.2013 kl.18:39

Visst hun vil dette skal være en ren interiør blogg og at folk ikke skal bli nysgjerrig på livet hennes så må hun kunn legge ut interiør ting da. Hun har selv skrevet om brudde og lagt ut masse bilder av barna, denne Hans osv. Hun har selv valgt og dele ting om privatlivet sitt. Jeg følger mange interiør blogger som kun blogger om interiør. De får også bare spm om interiør. Ja Camilla velger selv hva hun vil dele, men når det blir delt litt så blir det spm. Det burde da alle skjønne. Trenger ikke være Einstein for å skjønne det.

Monica

17.10.2013 kl.20:04

Ja, jøssenavn!!! Tenk at Camilla kan legge ut bilder av en ukjent mann a'gitt! Tenk å svikte alle oss nysgjerrige slik!! For tenke seg å ikke gå ut på en offentlig blogg med full beskrivelse på denne herren!! Hun Camilla må være dum assa!! Fysj og fysj !! Nei, herreminhatt ikke rart det er krig i verden!! Stå på du Camilla synes du deler mye jeg!

:)

17.10.2013 kl.22:38

Hvem har sakt noe om å svikte leserne ? Eller at Camilla er dum ? Kan du ikke lese eller hva er problemet ditt ? Poenget var at vist hun vil at bloggen skal handle om kun interiør å at folk ikke skal bli nysgjerrig på privatlivet hennes så kan hun ikke legge ut slike hint hint hele tiden. Tror nok Camilla har vist veldig godt at det vil bli nysgjerrighet og flere treff på bloggen når hun har lagt ut disse bildene og hintene. Prøv å les hva jeg skriver i stede for å tro at jeg angriper hun å mener hun må dele alt osv. Har nemlig aldri sakt hun må noe som helst. Det er helt opp til hun. Poenget er kun at har man sakt A så må man regne med at folk vil høre B også. Å med mindre man faktisk er stokk dum så skjønner man jo også at man ikke legger ut A vist man ikke vil dele B. Enkelt å greit. Kommentaren min var ikke til Camilla heller for hun har jo ikke klAget noe på at folk har spurt og lurt. Kommentaren var til han over her.

Skriv en ny kommentar

hits