Å begynne på nytt....

På gutterommet. 

Ettersom vi har delt ting i 2 her hjemme har også nytt måttes handle inn og gjort om... I dette tilfellet har jeg blitt sånn ca ferdig med rommet til Olíver!  Han ville ned på sitt gamle rom igjen og etter noen runder opp og ned trappen ble det til slutt et gutterom igjen... Nå skal kjellertuen innredes på nytt igjen og på rommet til Olíver har ny seng, arbeidsbord, og tv og vips var det ting på rommet igjen! 

Til søndagen kommer lille gutt hjem igjen---åååå som jeg gleder meg til å få de hjem igjen, det er vel nesten det som er mest uvant, men slik kommer man seg inn i , denne helgen innreder og ordner jeg huset, det er jo så mye som måtte skaffes på nytt..Men det blir ILLE fint her og en ting er sikkert, dette huset blir jeg bare mer og mer glad i uansett.. 

Vi skrives mer etterpå med masse mer bilder!! 

Igår fikk jeg ikke blogget pga macbooken min manglet lader og da var det bare å kaste seg rundt for å få tak i en ny! Bedre sent enn aldri... 

9 kommentarer

Latte & Lullabies

12.10.2013 kl.11:18

Kjempefint rom han har :)
Dere får ha en fantastisk fin helg :)

merete

12.10.2013 kl.11:45

Hei Camilla. Rommet ble kjempefint, du er så flink att! Du har ett vakkert hjem. De bildene av din sjef sitt hjem var kjempefine og. Vet du hvor hun har kjøpt den store lysestaken i stuen? Blir glad for svar. Merete

Vibeke

12.10.2013 kl.13:33

Veldig fint gutterom! Det lille skrivebordet, hvor er det kjøpt? Har hele tiden tenkt at min lille gutt har for lite rom til skrivebord, men et sånt lite og fint bord skulle man jo alltids få plass til!:-)
Ellers må du ha masse lykke til med den nye tilværelsen! Synes du er tøff som deler, og høres ut som om dere er to svært fornuftige mennesker som setter barna først - det er det ikke alle som gjør i en slik livssituasjon. Igjen, masse lykke til framover med alt som skjer:-)

Linn

12.10.2013 kl.14:21

Hei, hvor er pulten kjøpt?

Yvonne

12.10.2013 kl.17:37

Dette kommer gutten din til å like veldig godt! Misunnelig på teppe og liftgardinen din! Hvor er det fra?

Syntes dere begge fortjener en klapp på skuldren! Kanskje spesielt til deg (er jo mest deg vi leser om) for måten dere takler dette på. Dere er ett godt forbilde på hvordan to voksne kan oppføre seg ved ett brudd! Kan tenke meg at dette ikke er lett for noen av dere. Tunge dager vil komme, men jeg har trua på at ved ett godt samarbeid løses det meste seg. Stolt over deg selv skal du være!!

Klem Yvonne

Kristina

12.10.2013 kl.20:11

Har akkurat funnet bloggen og elsker stilen:0) måtte bestille ny pute på nettbutikken etter første besøk;0) håper du kan være så snill og svare på hvilken farge du har på veggen på stua di? Venter i spenning :0) ha en fin kveld:9)

croton watch company

13.10.2013 kl.00:38

You are soo cool! I do not believe I've read through a single
thing like this before. So nice to find another person with some original
thoughts on this topic. Seriously.. thanks for starting this up.
This site is one thing that is needed on the internet, someone with a little originality!

Camilla

13.10.2013 kl.16:39

hei hei så utrolig hyggelig da <3 den heter sand =)

Emilie

10.11.2013 kl.15:28

Hei, jeg pusser opp rommet og leter veldig etter et nytt skrivebord. Det du har passer perfekt, så lurte på om du kunne si meg hvor du har funnet det og om det fortsatt er i butikken. Ha en fin søndag!

Skriv en ny kommentar

hits