I møte med fremtiden..

Har dere noen gang tenkt på hva som vil skje i fremtiden? Dagdrømmer dere, jobber dere mot målet ? vel, jeg går i en konstant arbeidsone for fremtiden og den presser meg hardt.  Når jeg i mai 2011 begynte å realisere min lille "drøm" hadde jeg svært liten annelse om hvor hard jobb som kom til å ligge bak alt, hvor mye jeg har måttet ofre og hvor mye jeg har måttet ta meg selv i nakken-både her og der. 

Idag hadde vi møte, et møte med og om fremtiden... Den kommende nye butikken, alt som skal på plass, alt som henger i og hva som må tas tak i! Det å vokse så fort som det vi har gjort fra dag EN, er en prøvelse i seg selv... Noen ganger forstår jeg det faktisk ikke selv engang..  Interiør brenner jeg for, jeg føler meg "god" på det planet, jeg vet jeg har mye å gi av meg selv der, jeg blir stadig mer kreativ og utvikler meg innen for faget så godt det lar seg gjøre. Jeg drar til meg perosner som kan gi meg feedback og et spark i baken, jeg er ikke inter.t i å falle eller gå i en dal. 

Hverdagen og jobben henger i hóp, spesielt her hos meg, alt jeg tar hjem vil jeg skal ha en sammenheng med Villapaprika , så klart er det litt utenom også, men sånn er det jo... Det er først i år jeg begynner å se alvoret og potensialet i det jeg driver med, det  er mye og det er stort...

Jeg vet den nye butikken vil bli SÅ utrolig bra, den kommer til å bli noe helt sinnsykt! Vi legger så mye tid i dette at jeg tror alle vil få en -AHA opplevelse når de får se den... Det vil ikke finnes en butikk i landet slik som denne og navnet vil vise seg fra den siden vi har jobbe for i over 2 år for å få det frem.  Villapaprika er en butikk og et konsept som har vokset seg stort og større, med god omsetting og topp båndlinje- det skal ikke bare være høy omsettning for, for min del har det ikke noen mening for seg hvis ikke bunnlinjen er solid... Vårt første år gjorde oss overlykkelige  - vårt neste vil gjøre oss stolte og mitt mål for vidre vekst skal gjøre meg overlykkelig- stolt og sterk!  Nå skal ny nettbutikk opp å gå, vi blir 2 på nettbutikken fast og jeg vil alltid være på kontoret mitt, som jeg nå skal få i løpet av en mndés tid.  Butikken skal vise til et (hva kan jeg kalle det?) "kompakt" varelager og utvalg og vil skal kunne gi deg -alt det du ikke trenger(og trenger) ,men likevel kjøper. 

 Vi skal servere kaffe ,litt kaker og brus til kunder, vi skal ha en egen plass du kan sette fra deg mannen så du selv kan shoppe,titte og kose deg hos oss. Vi har mulighet til å sette oss ned med deg og gi deg veileding og omgivelsene og butikken skal gi den enså god følelse som gjør at du ønsker tilbake for -kanskje bare en kopp kaffe?  Og dagdrømming om det neste kjøpet? 

Villapaprika skal være en "konsept" butikk med noe for alle stiler,prisklasser og behov , vi er så forskjellige og så langt har vi hatt en god balanse på den oppbyggingen av butikken vi har gjort... Butikken skal være hjemmekoselig, det er ikke meningen at det skal virke "stivt" og upersonlig, det er ikke slik vi vil at vårt merkevare skal møte kundene våre. Det skal alltid lukte godt når man kommer inn i butikken og vi ønsker at kundene være ( altså dere) skal gå ut med en positiv opplevelse av besøket -uasnett kjøp eller inspirasjons henting. 

Idag satt vi neste mål- butikk og kunde, og kan bare bli bedre på absolutt alt! Vi er jo bare personer bak dette også og noen ganger virker det nok som om vi kan gjøre 100 ting på en gang. Det kan vi da altså ikke, men det vi kan er å åpne døren for dere og deretter gi dere en god opplevelse til noe dere skal ønske å "gjøre" igjen- nemlig besøke oss...

Nå skal jeg kaste meg igjennom mailboksen , den er på nytt fylt opp og skulle dere ville ha tak i meg, kontakt meg som sagt på byvillapaprika@hotmail.no - der sitter jeg å svarer , den andre mailen er kun svart av nettbutikken dersom ikke mitt navn er signert.  Jeg kan kanskje ikke hjelpe dere med alt, men svar skal jeg gi dere <3 

 

Ha en deilig dag <3 

Grip dagen og jobb for fremtiden <3 

 

6 kommentarer

Heidi

25.09.2013 kl.11:42

Du får helt sikkert nok pepper i løpet av en dag så jeg må bare si deg en ting! Fortsett å stå på!!!

DU ER HELT RÅ!!!

Ranja

25.09.2013 kl.11:59

Så spennende Camilla! Kunne ønske jeg bodde nærmere butikken din, men da får jeg kose meg med ny nettbutikk i stedet :-)

Tina

25.09.2013 kl.12:25

Jeg er hovedsaklig en nett-shopper hos deg, men har vært nede å besøkt butikken en gang! Gleder meg masse til ny butikk kommer :D da tar jeg klart den to timers lange turen ned igjen for å se på butikken og hente masse ny inspirasjon til det nye huset vi skal bygge :D klør i fingrene etter å kunne shoppe og style litt igjen, men enn så lenge drømmer jeg med bort i nettbuttikken og i de fine bildene på bloggen din :) STÅ PÅ! Det er fornøyelse og kunne følge deg videre på ferden :D

MyHomeIsMyCastle

25.09.2013 kl.12:39

Gleeeder meg til å se :)

Ønsker deg en finfin dag <3
Klem,Kari

Catharina

25.09.2013 kl.14:49

Du har all grunn til å være stolt av deg selv Camilla :) For et pågangsmot og ståpåvilje! Det er så spennende og moro å få ett innblikk i hverdagen og butikken. Tenk å kunne komme inn fra gata, "sette fra seg mannen", ta en kopp kaffe og titte på alt det fine dere har. For et konsept! Lykke til videre og takk for at du deler :)

Sofia

26.09.2013 kl.11:41

Tar av meg hatten for deg,Camilla. Hva du får til! Du har utrolig god grunn til å være stolt av deg sjøl :)
Vet du forresten når unge mødre starter opp igjen på Fem? Du er med?

Skriv en ny kommentar

hits