GOD mandag!

Hei og hopp alle sammen, hatt en fin dag?  Idag har jeg vært våken noen timer, jeg stod opp for å lukke vinduet, men endte med å sette meg ned med mailen min istedenfor.  Denne uken er veldig hektisk og siden jeg har noe på planen hver dag denne uka har jeg ikke mulighet til å ligge på den "late" siden.  Igår gikk Kameraet mitt tom for strøm, av en eller annen grunn sliter jeg med å lade opp batteriet igjen, mulig det har sett sine bedre dager og jeg må kjøpe meg nytt(?)  Vel, det ladet litt så jeg tenkte- idag starter jeg med å vise frem det nye skjerfet og den tøffe nye genseren vår .. Mange har jo spurt etter den siden jeg la den ut på instagram- den "perfekte" visefrem plassen - hihi.....  Det å se at så mange følger meg der inne er ekstremt moro altså, blir jo som en miniblogg, bare litt mer lettvindt.. hihi....

Skjerfet er også nytt nå og finnes i 3 deilige og forskjellige farger, det samme gjør genseren... Jeg skal få inn linker til genseren når jeg kommer på jobben, frem til det håper jeg dere vil nyte dagen og kose dere! 

Grip uka- den går VELDIG fort! 

 

3 kommentarer

DIVAMAMMA.NO

23.09.2013 kl.09:06

Ha en strålende mandag du , Camilla :-)

Mariah Haglund

23.09.2013 kl.11:03

Hej,
Nu har jag tittat på din blogg i minst en timme tror jag :-)
Måste säga att ni har ett väldigt fint hus!
Jag undrar var era stolar till matsalsbordet kommer ifrån?
Det är väldigt inspirerande att titta på ditt hem, jag har lust att möblera om och gå ut å shoppa nytt!
Ha en härlig vecka!
Mariah

Linda

23.09.2013 kl.11:11

Lekker genser:) jeg har funnet ett par ting i nettbutikken din jeg kunne tenkt meg å bestilt, men hvordan vet jeg at det vil komme frem? Tenkte bare at nå har jo du sendt give away premien til meg to ganger, uten at jeg har fått den. Brukes en annen sende måte på det man bestiller i nett butikken? Ha en fin start på ny uke.

Skriv en ny kommentar

hits