Høst.

Etter å ha opplevd en dag med sur vind, regn piskende langs husveggen og en ellers "grå" søndag føler jeg nå at det er på tide å gi slipp på sommeren. Det er nesten litt rart, for nå er den liksom borte og høsten har virkelig tredd inn. Høsten er og blir min favoritt årstid, det pga all den hyggen og kosen den bringer med seg. 

Ute flytter det nå på plass nye ytterdører og urner og MASSE lyng og andre planter for høsten skal kjøpes inn! Gjett om jeg gleder meg! Det skal bli en glede å få kastet og plantet om alle plantene ute nå, og tenk dere det folkens - nå har vi snart bod i dette deilige hjemme i et år!  TIDENFLYR! 

Det blå skal bort og høstfarger og skinnfell skal på plass utenfor stuevinduet - nå er det høst! 

 

Føler jeg har vært veldig treg på det å bytte "årstid" iår, mulig det skyldes at jeg har tviholdt på sommeren slik som mange andre, nå er det vel på tide å si adjø..?  

Flere enn meg? Eller har dere for lengst gjort det klart til høst ?

3 kommentarer

Benedicte

16.09.2013 kl.08:09

Nå er det bort med alt som hører sommeren til. Her er høsten på vei og saueskinnet er tatt frem. STOR peis er under bygging og snart klar. Kan ikke vente med å få Villapaprika lysetakene på peisen. Nesten så jeg får litt julestemning!!(vet det er tidlig, men tiden flyr også!!) med tanke på alt det koselige som skal frem i huset utover høsten og vinteren! Er såå klar for mørke kvelder med levende lys, varm sjokolade, tepper og of course bloggen din som inspirerer meg hver eneste dag! Flott jobb du gjør, aaaaaner fremdeles ikke hvordan du klarer å opprettholde det i en hektisk hverdag, but keep up the good work!! :) :) og så gleder jeg meg villt til å se hva du får i butikken til jul....julegal som jeg er......

Wenche

16.09.2013 kl.10:11

Nå er innlegga tilbake jippi!!!! Fortsett du inspirerer ?

Kine S.H.

16.09.2013 kl.14:04

Det er lissom greit med høst nå som vi har hatt en lang og god sommer. Da er det koselig å dra frem de mørke og gode fargene og de lune materialene vi omgir oss med når kulda kommer.
Jeg har allerede hentet frem de brune strikka putene jeg kjøpte hos Villa Paprika i fjor.... Deilig :)
Til og med kællen sukket henført (enda han synes puter er rot...).
Nå skal vi bare bli ferdige på kjøkkenet - det er ikke så mye igjen - før vakre linhåndkler fra Villa Paprika flytter inn. Definitivt godt med høst og innevær når man er litt i overkant ivrig på interiørfronten - hehe!

Keep up the good work, Camilla! Vi er her hver dag vettu og leter etter nye tips :)
Ha en fin dag i regnværet!

Skriv en ny kommentar

hits