En ny dag..

Solen skinner og luften begynner å gå fra "varmkald" til høst, nå faller bladene av trærene, blomstene skifter farge, forsvinner og vi står klare for å ta imot høsten som drar med seg vinteren. Været iår har vært magisk, som alt annet om dagen, jeg går rundt i et konstant lykkerus, ting forandrer seg og nytt skapes  <3 

Idag står huset litt sånn-på-hodet! Imorgen får jeg fotografer hjem hit, huset skal jo på trykk og det blir ille stas! Noen som kan gjette hvilken blad?  Her hjemmet har jeg gått helt ovet til høst i alt fra blomster til tekstiler, jordtoner med en liten fargeklatt innimellom. Vel, den fargeklatten jobber jeg litt med, mulig jeg ikke drar den inn i stuen(?) Hmmm, vi får se. 

Vel, et lite "luksusproblem" har aldri stoppet meg før.. Nå skal klærene på og jeg haste vidre til butikken.. Nina og jeg har nok å holde på med nå i planleggingsfasen til den nye butikken vår... Vel, vi skrives etterpå mine vakre! 

Nyt nå dagen -spis god mat og kos dere! 

 

5 kommentarer

Solfrid

12.09.2013 kl.12:51

Du hardest bare helt rålekkert hjemme:)

Jeg skjønner du har mye å gjøre. Men jeg lurer på hva det ble til med den oil flasken du holdt av til meg:) jeg har ennå ikke blitt kontaktet av de ang sending av den.

Sendt de en Mail nå og spurt etter den, men er det noe du kunne sjekket ut? Har den blitt sendt?

Solfrid

12.09.2013 kl.13:05

Jeg har fått svar på Mail:) tusen takk:)

Veldig glad for alt dere har ordnet ang varer til meg som dere ikke har hatt i nettbutikken, men bare i butikk. Ikke første gang dere ordner med sending utenom nettbutikk bestilling. Tusen takk for god service:) blir like glad hver gang det kommer pakker fra dere:)

merete

12.09.2013 kl.14:02

Hei, får dere de strikket putetrekkene i nettbutikken? ;-)

Marianne

12.09.2013 kl.17:27

Hei! Så fint du har det! Du er råflink!:) kan jeg spørre hva du tror om fargen hvit lin på stua?? Håper på svar:) mvh marianne.

Anette

13.09.2013 kl.21:37

Leter etter sånn lampe som du har over stuebordet. Hvor er det mulig å få tak i sånn?

Skriv en ny kommentar

hits