Nå skal dere høre....

En riktig god kveld ønskes dere alle!! 

Vel, mange har sett at mitt tempo her inne har dabbet ned fra 2 innlegg til et innlegg de siste 2-3 ukene og spørsmålene står i kø! Lenge har jeg hatt lyst til SKRIKE ut hva som skjer, men pga uvitenhet om det ulike har jeg valgt å smøre meg med tålmodighet og droppe å si noe. Idag er dagen jeg sprekker bobla og gjett om jeg er stolt!

Villapaprika er min lille bakeoppgave, jeg har ingen oppskrift, jeg er ikke fornøyd før jeg er stolt av hva jeg har gjort selv og bruker veldig mye tid på å få hver eneste ting til å gå opp, det pga dette har blitt et firma som faktisk selger for litt.. En hobby og en liten ide har på et år snudd seg rundt å blitt noe bra, konseptet vokser, flere vil være med på lager og flere blir med på laget.  Nå har vi snudd omsettningen rundt, virkelig vokst , vårt tredje år nå blir en spenende år. 

Villapaprika skal Lukke dørene til nygårdsgate 47, det fungerer ikke lenger å drive butikk her, men vi depper ikke av den grunn for nabolokalet som er over dobbelt så stort med alt på EN flate åpner dørene bare en uke etter vi har sengt dem. Villapaprika as skal derfor utvide å få en mye større butikk med en fasade og innbydelse som vil legge seg på de fleste folkelepper. Vi stenger ikke dørene for at butiken ikke går, men tvert imot og  for å få større og bedre lokaler. 

Så dere, nå kan dere bare følge med, jeg gleder meg!! 

Itillegg åpner vi en ny nettbutikk, en som skal passe bedre til butikken , noe som vil si at dere skal føle at dere er i butikken når dere er i nettbutikken.. Alt dette åpner før julehandelen og dere kan bare glede dere!! 

Så min "avkobling" her på bloggen har skyldes alt annet enn at jeg er lei- tvert imot!! Dere skal få følge med på alt og dere kan virkelig glede dere, dette blir nemlig Norges "flottetste" interiør butikk og nettbutikk !  

Og jeg er ille stolt over dette- sterke merkenavn kommer inn i butikken også og de "vanlige" forblir!  Mitt "lille" villapaprika er ikke så veldig "lite" lenger... 

 

Kos dere med kvelden, her skal det spises mat nå!! *nam* 

 

 

10 kommentarer

MyHomeIsMyCastle

11.09.2013 kl.20:57

Oi oi oi... Sååå spennende !!!
Dette gleder jeg meg til å følge med på :)
Masse, masse lykke til med alt <3

Klem,Kari

Heidi

11.09.2013 kl.21:31

Utrolig spennende! Nå ble jeg nyskjerrig? Nabo lokale, hm ??!! :-)uansett dette kommer til å bli kjempebra. Lykke til!!

Alyssa

11.09.2013 kl.21:43

Åhhhhh jeg bare elsker deg Camilla, du er helt rå!!!! Gleder meg til alt det utretter og enda mer, du er den beste ever!!!!! Lykke til, masse lykke til! :-) :D

Frurstrandberg

11.09.2013 kl.22:36

Grattis!!?

Kine SH

11.09.2013 kl.22:37

Vi gleder oss med deg og lover å fortsette å shoppe :-D

Lise

12.09.2013 kl.09:00

Du er bare superflink ønsker deg masse lykke til. Ha en fin dag.
Lise

Maren

12.09.2013 kl.10:32

Hei:) Så gøy å høre .!! Spennende.:) blei så nysgjerrig på de flotte grå spisestuestolene som er på bildet fra butikken din jeg.Hva er prisen på de? Lekkre

Solfrid

12.09.2013 kl.11:17

Så spennende da

Solfrid

12.09.2013 kl.11:20

Så spennende da:) gøy at butikken din går så bra;)

Kommer det flere nyheter i nettbutikken utenom putetrekkene som akkurat kom inn? Er bare så spent på alt som har kommet inn. He he.

Lykke til med bildene som skal tas i morgen:)

Ann Helen

16.09.2013 kl.20:42

Kjempefint og inspirerende! Lykke masse til med butikken:)

Skriv en ny kommentar

hits