God mandag.

Hei og hopp og god ny uke! Har dere hatt en fin helg da? 

Tiden strekker ikke alltid til og når ting skjer overalt er det vanskelig å få gjort en god innsats her inne, men det tærer meg så jeg skal virkelig ta meg selv litt i nakken.  Jeg har hatt tidenes værste sykdoms periode bak meg, den ene syk etter den andre og med innkjøp, nye leverandører, nye lokaler på gang - ja alt , da stopper det litt opp. Idag er dagen det kommer mye nytt ut i nettbutikken, jeg har tatt med det jeg kan for å gi alle dere ventende mye fint å velge mellom. Formen min er ELENDIG, men jeg skal nok klare få unne det som må likevel... 

Nå prøver jeg å få i meg en kopp te, om den går ned er et lite spørsmål i seg selv.. Denne uken blir aktiv, mye står på planen, men jeg er sikker på at jeg nå har fått kjørt inn det som må for å kunne være "tilbake" som normalt her inne igjen. 

Bare Ibuxén trer inn er nok livet på vei tilbake igjen, det er utrolig hvor mye det kan hjelpe på kroppen altså.. Også er det jo en spennende dag idag også da, -nemlig valgdagen-- har dere husket å velge iår??   Vel, hvis ikke har man ihvertfall ikke noe man skulle sagt, eller hva? 

Jeg ønkser dere alle en god start på uken og en fantastisk mandag-grip dagen! 

 

6 kommentarer

may

09.09.2013 kl.08:54

<3

Lise

09.09.2013 kl.14:33

Husk å ta vare på deg selv. Du kan ikke klare å være helt på topp på alle arenaer hele tiden. Ønsker deg en så god dag som mulig.
Lise

siri

09.09.2013 kl.15:36

Du har alltid så mye du skal gjøre og alltid så dårlig tid, blir nesten stressa bare av å lese om alt du skulle ha gjort. Det er ikke rart du blir syk! Slapp av litt ;-)

Solfrid

09.09.2013 kl.16:27

Gleder meg nyhetene kommer ut. Flere ting jeg har lyst på, men ventet til jeg ser hva annet du har å by på:) greit å samle alt i en pakke.

Masse god bedring til deg

Camilla

10.09.2013 kl.08:49

nå er jeg frisk som en fisk! =)

Camilla

10.09.2013 kl.08:50

vakre deg-tusn takk <3

Skriv en ny kommentar

hits