Vi snakker Høst!

Selv om varmen ennå er her på Østlandet merker jeg at luften endres, den har begynt å bli litt surere og kveldene kalde, sommeren er på vei bort. Nesten litt rart at vi står så langt ut i September og målestokken ennå viser + 20. Likevel går solen ned mye tidligere og mørket sniker seg på noen timer før, det er DEN følelsen jeg elsker, den følelsen som forteller at nå er det høst. Høsten er en tid hvor jeg liker å ta i et tak ekstra inne, kjøpe nye lykter, pledd, puter- ja rett og slett få den riktige innekos følelsen, farger forsvinner og jordfarger trer inn. Jeg vet med sikkerhet at høsten er min favoritt årstid, hvorfor - jo fordi jeg er ei skikkelig inne jente som elsker innekosen årstiden bringer med seg. 

Villapaprika har nå valgt ut varer, varer som skal passe hjemme hos alle og en hver. Jeg går bare å venter, venter på at alle de rutete putene våre kommer inn, i skikkelig ull, linen som ventes i sekkelin, pelsteppene og strikka putene med matchende pledd. Lyktene som kommer er STORE, de er små og de er perfekte til hytta på fjellet og huset ved vannet, det er noe med det å ta høsten med seg inn i sitt hjem og gjøre noe ut av den,skape den hyggen den lager hjemme i de fleste norske hjem. Norge er jo et land som kommer med 4 forskjellige årstider, som betyr at vi Nordmenn må være glad i å være litt inne, derfor er det jo ingen tilfeldighet at vi kanskje er litt mer glad i hus og hjem enn mange andre. 

Iår skal rutene frem for fult, sekkelinen få bli enda mer "sekkete" , lyktene enda større, lysene skal få lov å renne, plespleddene store og overalt , strikkateppene skal være i skikkelig grov strikk og mye tekstiler skal få gå som en "gjengganger" i huset.. Beige, brunt,blått,aubergine og grønt vil være farger du ser mye av fremover...

Høsten blir alt annet enn kjedelig her inne og jeg lover mye interiør og tekstil dere bare  "drømmer" om! 

 

Én kommentar

Wenche

07.09.2013 kl.23:19

Gleder meg !!

Skriv en ny kommentar

hits