Hvor skal jeg starte?

Hei og hopp opp og ta tak i dagen!! 

Idag startet dagen kl 07 hjemme hos oss og deretter gikk tiden til å dusje småtrolla, spisefrokost,smøre matpakke, pakke sekken, se over ueplanen,kle på den ene ungen , gripe etter en annen, løpe opp trappen og løpe ned trappen igjen! To unger slåss, en mor er stressa, far er på jobb og nøklene til bilen var mystisk borte! Etter litt banning og svarting for meg selv klarte jeg å smelle foten i stolbeinet og lilletoa mi har fått skikkelig gjennomgå, men hei -vi rakk skolen med 5 minutter venting i skolegården fakitsk og flagget var med i barnehagen, der skulle det feires 25 års dag for banrehagen og "alle" barna hadde bursdag, inklusiv min frøken... En ting er sikkert, vi kvinner kan gjøre mer enn to ting på en gang! 

Vel, nå har jeg vært på lageret, telt over det osm skal tilbake til butikken og fått åpnet butikken samt kjøpt meg lunsj! Nå venter jeg på 7 paller med varer og hvilken ende jeg skal starte i er et evig lite prosjekt - det er mYE varer!! Jeg kommer til å få hjerteflimmer eller noe, men det er SÅ verdt det når jeg ser hvor godt det selger og hvor glade kundene blir over alt det nye! Hipp hipp hurra!! 

Oppgavene for idag er nå følgende ;

Dette rommet skal nå tømmes!!! 

Og styles på nytt--- her skal vi ha avslappingsone med prøverom , myke sofaer og levende deilig lys og masse motemagasiner! 

Nr 2; Første etasje skal styles om og nye møbler og varer på plass! 

Nr 3; denne daybeden skal plasseres! 

Deretter skal jeg få gått over å tatt bilder til nettbutikken!! Bare å glede seg, vi har ikke spart på noe denne gangen altså. ;) 

Vel, jeg får vel kaste meg rundt-idag er joggbuksen på og hestehallen satt som en klump midt på hodet! Velkommen innom om dere er i byen og vi skrives mer etterpå !

 

 

7 kommentarer

Solfrid

03.09.2013 kl.10:35

Ååå spent på hva som kommer inn:)

Ha en fin dag

MyHomeIsMyCastle

03.09.2013 kl.11:09

Gleder meg til å se :)))

Ha en fin dag og lykke til
Klem,Kari

Solfrid

03.09.2013 kl.11:41

Må bare spørre:) blir oil flaskene lagt ut igjen på nett? Eller er det slik at de Evt ikke er nok til det, så jeg skal sende bestillingen min på Mail? Eller legge ved en merknad i kommentarfeltet på byvillapaprika at jeg ønsker en slik i tillegg til Evt annet?

Camilla

03.09.2013 kl.12:22

jeg har lagt av en til deg, så de kontakter deg imrogen tenker jeg =)

Solfrid

03.09.2013 kl.12:43

Å har du? Så snill du er da:) :)

Linda

03.09.2013 kl.16:26

Herlig:) Gleder meg til å se:)

charlotte

04.09.2013 kl.13:46

Du er så flink og god :-) kan du si ifra når du har lagt ut nye ting i nettbutikken? :-) stor klem

Skriv en ny kommentar

hits