Bånn av bøtta...

Idag kom dagen jeg hater- sykedagen... Kroppen min har rett og slett ikke ønsket å samarbeide med hodet og jeg har følt meg helt ELENDIG psykisk, jeg missliker jo sterkt å være sperret inn i mitt eget hjem pga sykdom. Vel, jeg har nå stormluftet hele huset og tatt for emg litt normalt husarbeid som ikke er så tungt, så fort jeg har trodd at jeg har vært i form har det begynt å gå helt rundt og kroppen har begynt å kaldsvette- usj! 

Vel, nok syting, jeg har jo ikke sittet på den "late" siden akkurat, mailen er ajour sånn ca ( +/- 10 mail) og nettbutikken skal oppdateres med nyheter innenfor klær. Apropo klær, idag har jeg vasket så mange maskiner at jeg tror vaskemaskinen har stått å gått 6/7 timer på rad nå.. haha... Håkon sine skjorter er stryket og henger nå pent i skapet hans, deilig lavendellukt dufter det i hele huset og det er altså SÅ deilig. Jeg har fått helt dilla på duftlys igjen og det skyldes helt sikkert årstiden.. 

Hvordan jeg klarte den "tilsatte" såpelukten på vaskemiddel og strykevannet før kan jeg ikke forstå, jeg har rett og slett blitt skikkelig bortskjemt altså, og det har resten av familien også- kun en liten krok blandet ut med vanlig natural så får man den PERFEKTE lukt i klærene.

Mine favoritter - og et must! 

Siden Mathidle sliter med eksem er det svært lite hun har tålt og ikke reagert på , Durance er vel en av de få hun har tålt og jeg har aldri vært så fornøyd med et produkt tidligere, det er kanksje grunnen til at jeg ikke tar inn andre produkter i samme sjangel, dette porduktet er jeg kjent med og vet at er like bra som mange sier . Har du ikke prøvd før anbefaler jeg deg det virkelig - Produktene til Durance finner dere HER

Garderoben vår ebgynner også å ta form og idag fikk jeg rotet meg til å ta et aldri så lite snik bilde til dere. 

Hyllene hadde jeg egentlig tenkt til å røske ut og sette inn nye, men når vi fikk de helt kritt hvite så je gikke lenger vitsen i å ødelegge de når vi alt hadde de der, vi skal ramme de litt mer inn med listverk osv, men så langt har vi ikke kommet ennå.. Jeg har valgt å ta to tykke pinner til å henge kleshengrene på, jeg er litt sånn at jeg liker å få litt av det naturlige og i dette hjørnet trengte jeg litt mer hengeplass- fantasien lenge leve! 

Mer bilder fra garderoben kommer når jeg får somlet meg til det- her går klokken så å si alltid noen timer for fort så alt til sin tid... 

Nå får jeg prøve å jobbe litt med nettbutikken,ting blir jo ikke gjort av seg selv.. 

Ha en deilig dag da dere! Vi skrives ! 

 

4 kommentarer

Susanne

27.08.2013 kl.19:09

Hei. Jeg kjøpte Durance vaskemiddel og skyllemiddel for å vaske sengetøy med. Må det blandes ut med vanlig vaskemiddel ? Eller hva mente du med det ? Takk for svar :)

Merethe Steen

28.08.2013 kl.00:10

Hei! Håper du har en nydelig kveld, og er bedre i formen! Ble SÅÅÅ glad når jeg leste tipset/meningen med durrance, om å bare bruke litt av den, blandet med andre!!!

Merete

28.08.2013 kl.14:01

Hva menes med å blande ut med vanlig natural?
Eg er sikkert litt treig...:))

kristin

04.09.2013 kl.23:59

Jeg lurer på det samme. Skal det blandes med vaskepulveret? Lurer også på om dette merket tester sine produkter på dyr?

Skriv en ny kommentar

hits