Tre soverom og et kontor...

Og ikveld skal jeg vise dere bilder fra de tre flotte rommene jeg har klart å skape her hjemme., kontoret skal styles før det vises her på bloggen. Vi er storfornøyd, jeg har jo skapt en "suite" til Håkon og meg-  haha.... Litt sånn småromantisk og litt for oss selv, rommet ble perfekt med den nye fargen ,blanke lister og deilikat og rolig interiør med en touch av glitter og cottage.. 

Her har dere noen bilder og litt tekst så kan de som vil og kan hente inspirasjon og tips.. 

Slik går jeg frem. 

Jeg tenker nemlig base når jeg starter på et rom, hvilken atmosfære ønsker jeg å oppnå? Et soverom burde derfor innredes slik at atmosfæren i rommet er avblansert og rolig. Her skal man sove og finne roen og det er noe jeg setter litt i fokus når jeg skal innrede et soverom. Stilen min er jeg oppslukt i, det er meg og det er det jeg liker og jordfarger har da alltid vært min "greie" spesielt beige i ulike varianter.  Nå falt fargevalget mitt på fargen sand, den har en lys unnertone av gråbrun og går ikke så veldig over i gult, fargen passer derfor til de med grå stil og de med brun. 

Jeg tenker på naturen når jeg innreder... Se for dere et åpent landskap , hvor det svale og dempende er i bunn og avbrytningen da ligger som en "blomstereng" på toppen. Tenk deg nøye om når du skal style, hvilken farger har du, skal du bytte stil? ønsker du å oppnå noe annet eller vil du bare "spe" på med litt tilbehør slik at stylingen kan sette prikken over i´n.  Ikke heng de opp i trender, du kan alltid bytte en farge på et putetrekk, men maler duhele stuen blå eller grønn er det noe mer jobb og gå "tilbake" igjen, så tenk deg to ganger om før du begynner på prosjektene dine. 

Vårt soverom er i fargene beige sand, natur , hvit, kamel og marine - det skaper en morsom "twist" og et rolig inntrykk. 

På barnerommene har jeg valgt å la barn være barn og samlet alle leker i like kurver og på en plass. Jeg er opptatt av blått og rosa og har derfor ikke gjort folk i tvil på hvem som bor hvor.. 

Man trenger ikke lage rommene så "barnslig" selv om det bor barn der, gjør det morosmt og la barnet vokse med rommet uten at alt må byttes ut av farger og ting...

Oliver sitt rom.. 

 

Og Mathilde sitt rom.

Skap en balansert rød tråd i hele hjemmet ditt og gjør det slik som du vil... 

 

 

12 kommentarer

Maggie

21.08.2013 kl.21:37

Georgeus bedroom :) and the fireplace in the bedroom - my dream :)

janne m

21.08.2013 kl.21:52

Hei:) Du har så fint hjem:) Kan du vere så snill å ha en interiør spørsmålrunde?

MyHomeIsMyCastle

22.08.2013 kl.00:54

Fantastisk flott og superlekkert Camilla!!!!
Du har gjort det igjen <3

Klem,Kari

yvonne

22.08.2013 kl.08:09

Kjempe flotte soverom!! Veldig inspirerende!!

L

22.08.2013 kl.09:34

Det ble så fint :)
Kan du legge ut bilder av rommene, da særlig gangen? Trenger noen tips!! ;)

Sissel

22.08.2013 kl.10:25

Utrolig flott- og inspirerende blogg. Må innom hver dag ..
Lurte på hvilken farge og glans du har på listene?
På fohånd takk for svar :-)

Aina

22.08.2013 kl.15:33

Det ble jo helt fantastisk nydelig :) Så lunt og koselig. Nå vet jeg hva jeg skal bruke vår ubrukte kjellerstue til. Gleder meg masse til å sette igang :) Takk for masse inspirasjon..du er goooooood :)

Mvh fra sør :)

Krystle40

22.08.2013 kl.15:34

Hei! Jeg har fulgt med deg lenge og synes du gjør mange flotte stylinger, men jeg synes det er synd at du alltid lesser over med ting og tang på bord, i senga, i sofaen osv. Alt det fine kommer ikke til sin rett- less is more. Men flott at du har fått til en butikk og nettside! Lykke til videre!!

Camilla

22.08.2013 kl.17:55

Hei hei. Jeg liker det slik derfor er det slik, jeg har ALLTID hatt masse ting på bordene mine og puter til raden i sofakroken min, det ermeg, så får de som ikke liker det slik gjøre ting på sin måte, verre er det jo ikke. "Less is more" betyr ikke nødvendigvis at alle må følge etter , magien i interiøret er vel å skape et hjem man vil ha og style ting slik man selv liker.Jeg liker ikke få puter og "tomme" bord, men vil folk ha det er det opp til en hver så lenge jeg kan ha mott slik som jeg vil ;) ha en flott dag..

Christina

22.08.2013 kl.18:17

Hei Camilla:)).

Jeg elsker stilen din! Folk er bare misunnelig på deg, iallfall jeg:)).

Også har jeg prøvd å ringe butikken flere ganger i dag, men uten hell:/. Så lurte på om du kunne hjelpe meg? Vil så gjerne ha den sorte lykten:).

L

22.08.2013 kl.18:31

Jeg elsker stilen din og lar meg inspirere :D
Skulle gjerne hatt flere puter i sofaen, men der setter samboeren min foten ned :P

A

22.08.2013 kl.23:24

Hei, bare lurer på hvor du har kjøpt gulvteppet på rommet til sønnen din? Knallfint!

Skriv en ny kommentar

hits