Eksklusivt, ja takk!

Hei , mens mange kanskje sitter ute i sommerværet å koser seg, sitter jeg inne å jobber så svetten siler med masse spennende nyheter fra Villapaprika. Dere som følger bloggen daglig har sikkert lagt merke til at det har flyttet inn endel nytt her og i butikken. Vi i Villapaprika har alltid prøvd å holde fokus på at vi skal ha noe for alle, fra den billigste pokalen til 69 kr og opp til de litt mer "eksklusive" varene. Vi har nå tatt et steg vidre og kommer til å satse på noe mer high end produkter , dette for de som ønsker litt ekstra. Dette betyr ikke at vi vil slutte med alle de herlige duppedittene, "rimlige" putetrekk eller annet stæsj, men at vi også ønske å ha noen produkter som har en litt høyere prisklasse og tilby.  Dette for å kompletere alt vi har. 

Vi har brukt de 2 siste årene på å lage vår egen look og stil og for hver gang jeg er hjemme hos noen å styler eller styler butikken føler jeg dette kommer mer og mer til sin rett. Med det mener vi ikke at alle våre leverandører er eksklusivt å finne hos oss, men at vi har vår egen stil som vi kan tilby våre kunder. Min egen stil har jo også utviklet seg noen hakk siden jeg for snart 4 år siden kjøpte meg brun velour sofa og min første pute med glitter og strass fra SIA, begge deler har jeg elsket siden dette , men har ennå ikke fått meg til å bytte ut sofaen min til velour - da jeg faktisk er VELDIG fornøyd med den jeg har.  Jeg er den som hele tiden prøver å holde meg oppdatert innen trender, i inn og utland og jeg ser gjerne trende komme lenge før de kommer til landet.  Og med det sier jeg ikke at jeg oppfant kruttet, men at jeg prøver å skille meg ut litt med min måte å gjøre ting på- det morsomme er jo at mange følger etter. =)

Hver gang jeg ser noen "tagge" Villapaprika på instagram eller gir meg linken til bloggen deres eller andres hvor det ligger bilder som jeg like gjerne kunne ha tatt selv,  blir jeg kjempe stolt! Dette tar jeg virkelig som en ære  og det finnes virkelig ikke noe mer positivt enn å inspirere andre og bruke tid på å skape det hyggelig og hjemmekoselig i sine hjem. Det er jo tråssalt her vi bruker flest dager og timer i året, er det ikke? 

Det vil alltid være de som tror at jeg synes det er negativt at noen "kopierer" meg, men dette ser jeg kun på som positivt da det kun bekrefter at noe må jeg ha gjort riktig... 

 

Som jeg sa i en artikkel i VG for et år tilbake " alle hjem burde ha en lyskrone" - det mener jeg fremdeles - men tilføy gjerne en glitterpute , røff tekstil og myk velour i samme slengen og alltid unn deg selv ferske friske roser!

  Er det ikke allmen kjent at jenter/ kvinner og kråker liker det som glittrer! ? 

Så nyt og kos dere med alt det vakre som flytter inn i butikk og nettbutikk hver dag nå- det stopper ikke der.... 

 

 Bluse HER,  Smykke HER, Armbånd HER, 

17 kommentarer

Caroline

11.08.2013 kl.16:50

Tusen takk for all fantastisk inspirasjon. Hjemmet mitt har, selv med begrensede midler blitt så mye finere. Dette er fordi jeg kopierer elementer av din stil, men mest av alt fordi jeg tør å satse på det jeg liker innenfor interiør. Som du sier "velg det DU faller for" :) kjempe jobb gjør du! Er stolt det fins kvinner som deg!

Line

11.08.2013 kl.17:15

Som hos Caroline har hjemmet mitt blitt en fryd- det pga nettopp det du gjør og inspirerer til Camilla. Jeg føler at du er det som vil komme til å være den som er kjente innen interiør i fremtiden , du bygger deg opp nå! Husk at du er den kvinnelige figuren innen for interiør ! Før kjente vi kanskje bare til Halvor bakke , men nå er villapaprika og Camilla kvarsvik innen hos oss interiør glade nokså kjent ! Du er rå!!!!

Monica

11.08.2013 kl.17:34

Helt sant det de skriver over her, interiør stilen din er du unik på og det at folk kjenner til ved navnet ditt er deg vel fortjent ! Du tilbyr en pakke svært få andre gjør og står på ditt! Fortsett slik

may

11.08.2013 kl.19:07

Du er unik <3 Hvor er teppet under sofabordet fra? evt.pris?:-)

Solfrid

11.08.2013 kl.19:20

Å nei, sitter og skal bestille i nettbutikken. Og dere er visst tomme for flaskene til å ha olje i:( kommer de inn igjen?

Har du flere igjen i butikken din? Isåfall går det an å få en der i fra? Hvis jeg skriver det som en anmerkning på bestillingen? Hvis ikke har jeg jammen lyst til å sette meg i bilen å kjøre timen det tar til butikken din i morgen altså. He he.

Hvis du er tror du har de i butikken? Litt kjedelig å kjøre så langt isåfall. He he.

Solfrid

11.08.2013 kl.19:21

Altså kjøre så langt også var det tomt tenkte jeg på:)

MyHomeIsMyCastle

11.08.2013 kl.20:48

Dette blir spennende :)
Gleder meg til å se alt det nye...

Klem,Kari

Hege

11.08.2013 kl.22:02

ahhh jeg dør litt hver gang jeg går innom bloggen din - du har det altså sååå fint! :-) og gleder meg syyykt mye til boken/bladet ditt kommer ut:))) når kommer det ut sånn ca, og kommer du til å selge det på nettbutikken din?? hilsen din største fan he he

Merete

11.08.2013 kl.22:10

Hei, hvor er det store fatet su har på kjøkkenbenken din fra? :)

Camilla

11.08.2013 kl.22:21

Hei hei vakre deg =) den er vi tomme på, men den kommer inn igjen denne mnd så bare å følge med, sender du de mail på nett kan de gi deg beskjed om at du ønsker en slik når den kommer inn =)

Det er uansett bare å komme å se butikken - men da får du komme tirsdag for da jobber jeg- det KRYR av flotte varer i butikken nå =)

Camilla

11.08.2013 kl.22:22

det kommer ut denne mnd-så bare å glede seg <3

Jeg vil så klart tilby dette på nett =)

Solfrid

12.08.2013 kl.01:00

Tusen takk for svar:)) nå ble jeg veldig glad, for en sånn må jeg bare sikre meg. Hi hi. Kan tenke meg du har mye flott i butikken din ja. Tirsdag denne uken kan jeg ikke:( men skal jammen høre når du er på jobb da jeg kommer nedover til butikken:)

Anja

12.08.2013 kl.12:06

Hei kjempe bra blogg og butikk du har:) bare lurte på hvor du har kjøpt de kurvbretta? Har du de i din butikk?

Camilla

12.08.2013 kl.14:51

Hei hei <3 vi har de ikke inne nå, men vi kan skaffe de =)

Mia

12.08.2013 kl.21:25

Du stråler på disse bildene, jeg klikker meg ikke inn på villapaprika bare for interiør, men også klesinspo! Og jeg elsket dette antrekket!

Camilla

13.08.2013 kl.13:35

tusen takk vakre deeg , <3

Grethe

18.08.2013 kl.22:14

Hvor er sofaen du sitter i ifra? Skulle hatt tak i en sånn en :) fantastisk blogg med tonnevis av inspo. Takk:)

Skriv en ny kommentar

hits