In love ...

 “Don't you ever let a soul in the world tell you that you can't be exactly who you are.” 

― Lady Gaga

Og det er noe jeg tenker hver dag, det er jo alltid de som vil prøve å ta fra deg viljen til å stå frem og stikke nesen mer frem enn andre.. Men det er da det gjelder å stikke nesen litt ekstra frem og gjøre det folk mener er umulig for deg mulig!

 

A girl should be two things: classy and fabulous.Coco Chanel 

Bluse fra Twist $ tango og den finnes HER i nettbutikken .... Just in love! 

 

5 kommentarer

Camilla

07.08.2013 kl.23:48

Du er bare så vakker Milla-Mor :) God natt til deg og dine..

P.S Har du fått sjekket opp Fringe? :) Hihi...

Klem klem

Line

08.08.2013 kl.00:37

Vil bare gi deg litt ros, Camilla. Du er så enestående og flink i det du gjør og uansett om noen kopierer deg totalt står du med ryggen rak og fortsetter. Jeg skulle ønske det var fler som deg og som passet på å gi litt ros til deg.. Alle ønsker inspirasjon , men det er viktig å vite hvem som legger hjertet sitt i det og støtte oppom der. Du er ene stående ?

Camilla

08.08.2013 kl.00:39

så utrolig koselig kommentar da, hyggelig at du finner meg så inspirerende, det varmer hjetet mitt altså snille deg<3 det er mange flinke sjeler der ute , det er ingen tvil <3

Linda

08.08.2013 kl.12:02

Fine deg:)

Toril

08.08.2013 kl.19:47

Stå på du og vis deg frem. Det er så flott når noen får til det de vil, synes jeg. Det er den eneste måten å utvikle seg videre på, alltid prøve noe nytt og følge magefølelsen. Jeg synes du har en kjempecool blogg for tiden og masse fint å se på for oss interiør interesserte, og ikke minst den unge spreke jenta du er --jeg er selv godt over 60 og føler meg bare full av spirit. Lykke til med alt.

Skriv en ny kommentar

hits