Da går vi mot høsten...

Hei hei alle sammen, nå er det 1.august! Er ikke det rart? 

Sommeren er snart forbi og høst og vinter står for tur i løpet av noen uker nå, ukene flyr altså! Vel, denne høsten skjer det mye morsomt, jeg får besøk av to stk damer fra et av våre mest elskede interiørblader som skal ta bilde av huset og hjemmet mitt, deretter kommer mitt første Villapaprika hefte ut, vi jobber med en spennende avtale som vil tre i kraft 1.10 , samt at jeg har litt annet småtteri på gang også, jo så må vi jo ikke glemme at jeg blir å se på skjermen denne høsten igjen da...< Unge mødre-litt eldre... > Mange har jo lurt så HER legger jeg med en link til fem sine hjemmesider slik at dere kan lese alt om hvem  dere kan vente dere å se på skjermen igjen denne høsten... 

Tenk at det er 5 år siden jeg viste ansiktet mitt på tvén første gang, nå 5 år senere har nettopp den muligheten gitt meg så mye! 

Litt har jo skjedd i livet mitt siden sist og det skal dere få være med på å se, annet en her på bloggen.. 

 

10 kommentarer

Lene

01.08.2013 kl.16:15

Åå jeg gleder meg til å se. Og så skal du åpne en til butikk? :)) Håper det er i Bergen ;) Så gøy.
Jeg gleder meg som en unge til å se dere på tv'en igjen hihi :)
Du er en så flott person Camilla å huset ditt er til å spise opp!!

Nyt kvelden. Klemmer

Milla

01.08.2013 kl.19:55

Du er fantastisk, kvinne! Jeg er selv 25 og føler meg som en unge i fht deg;) Er så utrolig imponert over deg! Du har verdens flotteste hjem, verdens flotteste familie og DEN butikken! Jeg heier på deg!!!! :D

Linda

01.08.2013 kl.20:52

Ååå... Så gøy:) Gleder meg til å se:)

Therese

01.08.2013 kl.21:07

Spennende,gleder meg til å se, og butikk nr2 lykke til:)
Så vakker du var på bilde, kledde kjempegodt å ha håret sånn som på nederste bilde, ikke for det da du er alltid like flott men var ett eller annet med det bilde av deg. Og hjemmet dit: Elsk! Håper butikk nr 2 er på i nærheten av mine trakter (Hønefoss)......;)

Ha en super kveld, jeg gjør meg klar for nattvakt:)

Klem

MyHomeIsMyCastle

01.08.2013 kl.21:09

Og jeg håper selvfølgelig at du åpner i Kristiansand :))

Klem,Kari

Inger Lise

01.08.2013 kl.21:21

Hei :) kan eg spørre hva farve du har på veggene i stua og gangen? Du inspirerer veldig:))

Hege

01.08.2013 kl.22:08

Så vakker du er, pene bilder av hele familien - og ikke minst huset! Ah du har virkelig det fineste hjemmet av alle!!! :-) Blir spennende å se hvor du åpner den nye butikken, i Oslo kanskje? Gleder meg VELDIG til unge mødre - litt eldre begynner:))) Vet du når på høsten det begynner? September, Oktober?
Jeg gleder meg stort til å se deg på skjermen igjen altså! Like etter at jeg ble gravid så jeg selvfølgelig om igjen absolutt alle sesonger av "Unge mødre", haha, så det skal bli moro :)

? Lizbethosnes.com

Victoria

02.08.2013 kl.10:32

Nei så artig! Det skal bli gøy å se på :-)

Skriv en ny kommentar

hits