Klar beskjed!

Hei og riktig god tirsdag! Håper dere har en deilig dag:) Jeg i dette tilfellet kun innom for å si ett par ord om netthetsing

Jeg har nå fått vite fra toppbloggere at en person utgir seg for å være meg å sitter å skriver stygge ting i kommentarfeltet osv. under mitt navn! Dette er ikke greit og hvis andre opplever at mitt navn gjør det gi meg beskjed slik at jeg får tatt tak i dette. Dette er ikke greit og heller ikke lov og jeg vil komme til å anmelde forholdene om dette fortsetter. Ikke bare fordi at stygge ting blir sagt, men fordi dette blir å stjele min identitet og deretter få det hetset på nett.

Vi skrives mer etterpå, nå skal jeg faktisk kose meg videre med småtrolla mine:)

6 kommentarer

Hei :) Beklager om jeg maser, men jeg sendte et spørsmål via nettbutikken, og siden jeg ikke har fått noe svar så ble jeg usikker på om du hadde sett det. Det jeg lurte på var om du har disse ( http://www.byvillapaprika.no/products/salongbord ) bordene i butikken eller bare i nettbutikken? Siden jeg bor i nabobyen så hadde jeg ikke trengt å få de sendt, frakten blir vel litt høy på så store ting? Også så jeg at det lille bordet ikke var på lager, kommer det inn igjen? I så fall, når ca?

Linda

30.07.2013 kl.16:55

Hei. Uff, folk finner på mye rart. Håper du finner ut hvem det er.
Må bare kommentere at jeg ble så glad når jeg vant på give awayen din for en stund siden, men litt skuffet over at jeg ikke har fått gevinsten, eller svar på om den er sendt. Når det er sagt vil jeg bare si at jeg var innom butikken din nå i ferien, så utrolig koselig butikk med såååååå mye fint. Så ikke deg da, men kanskje du er der neste gang jeg titter innom. Herlig bilder av deg og dine under her. Ha en fortsatt fin dag og nyt resten av sommeren:)

Therese

30.07.2013 kl.18:35

Så utrolig irriterende med sånne folk som må finne på F* hadde samme problem selv eller min datter på 13 hadde en på som skolen utga seg for å være henne og lagde falske skype profiler.... Vi gikk videre med det og ble tatt opp på skolen og håper aldri hverken jeg eller noen av mine barn gjør opplever det noe mer.

Håper du finner ut av det Camilla og sånn er rett og slett ikke akseptabelt, og at du går videre med det så det blir slutt på det og den eller de som har gjort dette virkelig får en lærepenge.

Kos deg med dine-

Og stor klem

Anne-Marthe

30.07.2013 kl.19:37

Dette var drøyt!!! Folk eier virkelig ikke skam for noe!!! Ta det videre og få en slutt på det en gang for alle! Så ser dem at dette ikke er lurt!!

Camilla

30.07.2013 kl.22:36

hei hei =) vi har jo sendt den for lenge siden, det jeg blir redd for nå er om det har blitt missforstått eller noe så vi har sendt til feil, for vi er nøye på å sende ut slik at vi gir litt til de som vinner, nå ble jeg rettere sagt nesten litt stressa...Kan ikke du ringe meg på 46641748 imorgen så får vi ordnet dette.. =)

Linda

30.07.2013 kl.23:29

Det var ikke for å klage altså, men ringer deg i morgen jeg:) tusen takk for svar:)

Skriv en ny kommentar

hits