Visste du at...

God morgen og riktig god søndag alle sammen jeg håper dere har sovet godt.  Dagen idag startet for oss med at Mathilde kom hoppende inn i sengen vår med dukken sin Tale-Stine, hun startet med å gi meg en klem for deretter begynne å gråte bittelitt. Mathilde savner Olíver enormt mye, uff, det gjør vi alle og før jeg viste ordet av det lå jeg å sippet litt jeg også... Vel, imorgen kommer han hjem igjen og jeg gleder meg helt VANVITTIG mye til å bare få han i hus og tilbring masse tid med han og bare klemme han flat rett og slett... Jeg skal ta de meg meg på eventyrfabrikken på tirsdag så jeg tror Olíver gleder seg veldig til det.. Vel, nok mammaprat fra meg på dette innlegget, jeg har jo noe VELDIG stas å fortelle dere! 

Jeg har faktisk nå satt sammen mitt første interiørmagsin hefte med MASSE bilder og inspirasjon som aldri har blitt vist på denne bloggen tidligere... Heftet settes sammen med de flotteste bilder , sløyfer og på bildeark så jeg gleder meg til å vise dere noen små snikbilder på dette... Mange har jo spurt om bildeformat av hjemmet mitt på papir, altså ikke bare bloggbilder og jeg har derfor med fotograf satt sammen mye fint til dere i et ekte Villapaprika magasin hefte i ekte Villapaprika stil! Det er altså sååååå STAS!  Mer om dette kommer senere og dette vil selvfølgelig være noe alle kan kjøpe og klikke seg hjem ( den som vil) !  Inspirasjon til gutterom og jenterom, stylinger fra de ulike rommene og det "sistenye" 

Masse deilige bilder kun for dere <3 

Vel, før noe annet skal jeg spise en deilig froksot og deretter starte på prosjekt jenterom- Mathilde får på plass sin nye seng idag og gjett om dette blir fint !!!Må jo ende om på alt når nytt kommer på plass- skikkelig prinsesse hjem! <3 

 

10 kommentarer

Siri Merete

28.07.2013 kl.12:00

Det var et kreativt alternativ, nå vet jeg hva mitt neste coffeetable blad vil bli:) og må selv si jeg liker å blad opp og ned på bloggen din, men det er noe helt spesielt å sitte med kaffekoppen i sofakroken og få det i papirform.

Ha en fortsatt nydelig søndag:)

Anita

28.07.2013 kl.12:38

Hei:) gikk og tenkte på det her om dagen faktisk. At ikke camilla kunne laget et interiørblad!!;) så jeg gleder meg! Blir så imponert over alt du gjør og får til altså!! Du er veldig flink:)

MyHomeIsMyCastle

28.07.2013 kl.13:41

SÅ gøy og SÅ spennende :)
Jeg skal hvertfall ha ett eksemplar <3
Gratulerer skjønne deg !

Klem,Kari

marianne

28.07.2013 kl.15:54

Hvor er den gamle sengen hennes fra? Veldig lyst på en sånn til min datter:-)

Vivi

28.07.2013 kl.19:30

Hei, har du flere av de spisebrikkene...eller får du de inn igjen, jeg fant dem nemlig ikke på nettbuttikken din ?

Alyssa

28.07.2013 kl.22:30

Herlig, jeg gleder meg :) Lurer på om dere har den London veggklokken fra Nomi? Jeg leter og leter men ingen har den :(

Camilla

28.07.2013 kl.23:24

vi er dessverre tomme, får leverandøren disse inn igjen gjør vi det samme=)

karianne

29.07.2013 kl.07:38

Heisan. Å så eg gleder meg til det er klart!!!! ha en fin fin dag! mvh Karjis

Camilla

29.07.2013 kl.10:46

bare å glede seg, dette blir bra altså <3

Inger Lise

29.07.2013 kl.21:20

Gleder meg stort till dett magasinet kommer!!

Skriv en ny kommentar

hits