Vi går for YEY!..

Hellu dere! Her kommer jeg kastende inn på bloggen i all begeistring over alt det nye jeg jobber med av varer nå! Det ska altså 30 nye produkter ut på nettet og jeg vet nesten ikke helt hvor jeg skal begynne , det er SÅ mye flott !  Ting til kjøkkenet, til bordet,brett,puter,servietter ,lys+++ listen er LANG og jeg kan helt ærlig si at butikken aldri har vært vakrere enn hva den nå er, den skinner!! Det er noe av alt og jeg simpelthen elsker alt sammen! 

Butikken kjører en røff og vakker stil med maskuline linjer og elegante detaljer. Butikken er nå bygd opp i "soner" hvor vi har ulike stylinger for kjøkken,spiseplass,bad,soverom og stue. Når jeg skulle åpne butikk var nemlig det utrolig viktig for meg, for jeg ville ikke ha en typisk hylle butikk som folk måtte hente inspirasjon i litt fa hver hylle, jeg ville skape en hjemmekos opplevelse med butikken.. Poenget mitt med butikken er ikke at den skal være sånn "akkurat" det er nettopp det den ikke skal være... Den skal være en butikk som kan inspirere alle, som alle kan finne noe i-om det er en lykt eller en sofa, brikke eller pute. Jeg stylinger så å si alt slik jeg ville gjort hjemme og holder meg til oppsett som er praktisk, har en natrulig look og som hører dagligdagen til... Ta for eks spisebordet - det er dekket slik at dersom noen skulle satt seg ned der hadde alt stemt med glass osv osv.. Blomster er alltid et must i butikken og det skal derfor ALLTID være friske blomster i vasene ! 

Butikken er mitt 2.hjem og hver eneste lille detalj jeg gjør der skal gjenspeile meg og min stil, alt blir gjort med hjertet og jeg virkelig elsker det! 

Alt derer ser på bildet kommer på nettbutikken, til og med puffen-hihi! Jeg har idag telt over absolutt alt og knipset over 500 bilder som jeg skal klippe og legge inn på nettet- nå kan dere glede dere fordi vi går for YEY og klikker alt inn på nettet! Imorgen regner jeg med at mye kommer ut allerede =) Og bare gled dere til nettbutikken skal "fornyes! " for den har blitt lagt i hendene til Norgest flinkese menn på nett nå =)  

Vel, daybeden kom på plass idag så jeg skal vel klare å knipse noen bilder av den også - herreminhatt hvor fin den er!Veronica i TM vet å overgå seg selv altså!!! Ille stas! 

Vi skrives! 

 

7 kommentarer

Kine

25.07.2013 kl.19:08

Fy fader Camilla - dette ble rååååååååått!!! Du har en måte å sette og gjøre ting på som er så delikat!

Kine

25.07.2013 kl.19:08

Fy fader Camilla - dette ble rååååååååått!!! Du har en måte å sette og gjøre ting på som er så delikat!

Kine

25.07.2013 kl.19:08

Fy fader Camilla - dette ble rååååååååått!!! Du har en måte å sette og gjøre ting på som er så delikat!

MyHomeIsMyCastle

25.07.2013 kl.20:55

Nydelige bilder som alltid hos deg <3
Du er en mester i å få ting ting å komme frem, friste oss alle Camilla :)
Gleder meg til å se daybeden. Er heeelt sikkert utrolig lekker !! Elsker TM, jeg og nemlig ;)

Klem,Kari

Tonje

25.07.2013 kl.22:04

Hvordan du får det til er et evig stort spørsmålstegn Camilla! Dette var rett og slett vakkert!! Du finner de fineste varer

Anita

26.07.2013 kl.12:21

Har lest bloggen din en stund nå....takk og lov at jeg fant den til slutt! Den (og DU) er så himla inspirerende for en interiør freak som meg.... Det er så deilig å finne noen med presis samme smak som meg selv og som attpå til VET hvordan ting skal danderes for å få det vakkert. For det du får til er bare vakkert, rett og slett. Både hjemme og i butikken.Det at du satser på åskape forskjellige miljøer (rom) i butikken er utrolig spennende. Det gjør det hele veldig inspirerende for alle oss andre. Skulle bare så inderlig ønske at jeg hadde anledning til å besøke Fredrikstad og Villa Paprika, men bor et annet sted. Kanskje det er like greitt, for jeg er redd for at hvis jeg kommer til butikken din så går jeg fullstendig "amok" :-) Ville nok tatt meg veeeeldig god tid der inne. Gleder meg iallefall til se alt det nye i nettbutikken snart . Lykke til videre Camilla. And keep smiling!

Camilla

27.07.2013 kl.14:46

åååååå tusen takk for hyggelig kommentar - vakker du er <3 Det varmer hjertet mitt at du liker det jeg gjør så godt-tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits