Sommertid

Sol,varme, strandturer,grilling ,hyttekos ved vannet, barbeint på fjellet - ja, det er deilig med sommer! Sommeren vi i Fredrikstad har hatt iår har vært så å si upåklagelig. Det rare er at sommeren er borte om bare noen uker igjen og for meg som elsker alle årstider gjør det ingenting at vi går høsten i møte de neste mndéne. Vel, noe sommer har vi vel forhåpentligvis igjen, august kan jo være en super mnd det også! 

Minuttene, timene og dagene forsvinner som sand mellom fingrene mine og idag bestemte vi oss bare for å koble bort fra alt en time og gå oss en LANG tur! Det er ikke alltid så mye mer som skal til og siden vi er så heldige å bo nærme vannet blir man bortskjemt. 

 

Og dere- vi fikk på plass vasken i butikken i stad--- ille stas når ting faller mer og mer på plass der altså! 

Imorgen vil dere se mye nyheter her inne- bare å gjøre seg klar og glede seg!  Jeg lurer på om jeg klarer å sove inatt altså...... Også kommer jo loveseaten vår fra tm-også skal vi til et veldig godt vennepar av oss på middag, hun blogger hun også, eller hun begynte for noen dager siden-flinke shnuppa mi! Bloggen hennes finner dere HER ....

vI "PRÆKAS" imorgen da,dere!

Ps; jeg godkjenner kommentarer osv da, har ikke mulighet nå... Jeg skal nemlig se på Rita å få litt massasje... *lucky me!* 
 

5 kommentarer

Susanne

23.07.2013 kl.23:06

Her er vi også bortskjemt med stranden rett i nærheten, utrolig deilig om sommeren :-)
Gleder meg til å se hva det er slags varer dere får inn i morgen! :-D
Ha en fortsatt fin kveld :-)

MyHomeIsMyCastle

24.07.2013 kl.15:48

Hjemme igjen etter en fantastisk flott uke på fjellet :))
Nydelig og nydelige bilder som alltid inne hos deg !

Ha en fin dag du vakre <3
Takk for tips om bloggen til venninnen din, der skal jeg inne å kikke ;)

Klem,Kari

christina

24.07.2013 kl.16:24

Tenkte ta meg en dagstur til Fredrikstad for å besøke butikken din nå når jeg snart har ferie. (bor i oslo). Lurer på når butikken din er åpen? Ligger den i sentrum? (aldri vært i fredrikstad før)

Andrea

25.07.2013 kl.23:40

Hei! Hva koster vasken? Finnes den i nettbutikken feks?

Kate

02.08.2013 kl.09:58

hvit porselensvask er fra Ikea?

Skriv en ny kommentar

hits