Det henger sammen.

Jeg får stadig spørsmålet-er du så ung? Og jeg tror ikke jeg alltid forstår det selv, for i hodet er jeg snart 40... Når jeg ble gravid tenkte jeg " shit-nei" Nå tenker jeg - "shit så topp" . Jeg må noen ganger klype meg i armen, ikke bare en ,men gjerne to go tre ganger for å våkne. Idag våknet jeg litt, ikke fra en fantasi, men til hvordan ting faktisk har blitt. 

 

Jeg er jo nå en reltativt kjent blogger her i blogglandia(ihvertfall innen interiør og livet som ungmor), jeg har Norges største Interiør blogg, med over 15 000 unike treff i døgnet, grafen til blogglisten har jeg bare valgt å se bort ifra, det fordi den aldri har stemt med mine sidevisninger og unike treff i døgnet, på nettbutikken har vi over 4000 unike treff i døgnet som kun kommer  igjennom denne bloggen så at jeg blir godt lest er jeg ikke i tvil om... Jeg hører stadig fra kunder " jeg leser bloggen din" , telefoner får jeg daglig fra mange av dere lesere som bare vil si noen ord, mailboksen fylles opp med over 50 mail i døgnet, fra lesere som vil ha tips og ideer til hjemmet sitt. Jeg får stadig nye venner på facebook, følgere på instagram og besøkende på bloggen, ting vokser og jeg står liksom der jeg alltid har stått.  For meg er det nesten litt Uvirkelig, å ha en lest blogg- jaja-hva så? Jeg har aldri vært så veldig opptatt av at jeg må ha så mange lesere, men at så mange faktisk lar seg inspirere, fascinere  , henter tips og ideer til sitt hjem fra emg er stort for meg. Jeg ser blider av hjemmene til mange av dere før og etter inspirasjon fra meg og jeg blir så stolt! Jeg ser liksom ikke omfanget når jeg på dagen går hjemme i huset mitt og knipser litt bilder, bilder som jeg tar av ting som jeg synes er vakkert. Det er ikke akkurat slik at jeg tenker " nå ser alle hjemmet mitt" , jeg tenker heller- åh-dette håper jeg fler enn jeg synes er fint for jeg er stolt av meg selv og det jeg kanskje da har dandert til. 

Denne sommeren har satt spor i meg, det pga mange av dere. Aldri før hadde jeg sett for meg SÅ mange ansikter, de fleste liker jo sikkert ikke si at de leser bloggen min hvis de gjør det, det er ei heller ikke noe jeg forventer. MEN, når de av dere som leser bloggen napper tak i meg og sier "Hei, jeg leser bloggen din -gjerne flere ganger daglig" blir jeg helt sjokkert!  Jeg tror nok aldri jeg vil vende meg til å høre det, for jeg blir faktisk litt "flau" og nesten litt stum...  Tenk dere selv, her sitter jeg, hjemme i huset mitt, styrer og ordner hver dag ,jeg klarer nesten ikke tro på det selv når jeg ser at innlegget mitt har blitt åpnet 10 000 ganger og at 8000 ulike leste det i løpet av dagen ... Jeg som egentlig er litt flau og tilbakeholden, jeg som er så krass og mener så mye rart har faktisk klart og få flere 1000 unike mennesker til å henge seg på lasset mitt her hver dag og over halvparten av de som leser bloggen min digger interiør akkurat like mye som meg!  Nå kjører vi konkurranse på instagram og nesten 50 stk har hengt seg på alt - og herreminhatt så flinke dere er! Jeg ser dere styler og ordner i håp om å vinne - og jeg krysser fingrer og tæf for dere alle for MAKAN til flinke interiørsjeler der ute skal man lete lenge etter- dere sier til meg at dere henter inspirasjon fra meg- etter å ha tittet på "villapaprika" taggen og "villepaprikasommer2013" taggen er det jaggu mye jeg har å hente av inspirasjon fra dere også!  Ille stas er det jo også å se at dere tar med dere mine ideer inn i hjemmet deres og gjør det på deres måte! 

Så dere fortsett å bli med i konkurransen - jeg kommer GARANTERT til å poste vinner bildet her på bloggen og her har dere noen av bidragene så langt! 

Se så flinke ! 

 

 

 

Fortsett slik damer- dette blir utrolig spennende - konkurransen kan du lese om HER  

14 kommentarer

Alyssa

16.07.2013 kl.00:10

Du er helt rå, Camilla. Jeg har sagt det før og sier det igjen. :) Du er min store inspirasjon og du er definitivt den beste i hele interiør verden :) :) Synd at jeg ikke er på Instagram, da hadde jeg lagt ut bilde av mitt soverom som ble inspirert av deg, fra sengegavlen til nattbordene, fra lampene til sengetøyet, og fra putene til pleddet :) skulle ønske at du kunne se det, hehe.... Ønsker deg ei fin kveld !

MyHomeIsMyCastle

16.07.2013 kl.00:11

Nei så gøy å se bildet mitt her inne :)))
De lyktene har jeg fått såå mange spørsmål om, både på bloggen, instagram og privat. Og det er jo kjempemoro :)
Jeg bare elsker dem <3

Tusen hjertelig takk <3

Klem,Kari

Stolt!!!!

16.07.2013 kl.08:08

Så moro at du gjorde dette med våre bidrag, veldig stas å se det her inne! Du er helt rå!

charlotte

16.07.2013 kl.11:26

<3

Tina Cecilie

16.07.2013 kl.11:48

Hei!

Etter å ha lest bloggen din i mange år, er det kanskje på tide å legge igjen en kommentar....
Jeg virkelig ELSKER bloggen din! Alltid gjordt!

Også, jeg og min samboer skal begynne å bygge hus nå, og det å tenke å innrede er ikke lett. Men fra ditt hjem har jeg hentet masse inspirasjon!!
Min samboer har også lovet meg at den dagen vi er ferdig, skal vi reise ned til Fredrikstad (selv om jeg bare bor en time unna, har jeg enda ikke vært i butikken... De gangene jeg har vært der har du hatt stengt....) for å handle ting i din butikk til vårt nye hjem! SOM jeg gleder meg!

Camilla

16.07.2013 kl.13:13

så koselig at du valgt eå legge igjen et lite spor her inne- det setter jeg pris på <3 KOm innom, det må du, mye flott her så du vil nok kose seg her inne -hihi <3 nyt dagen kjære deg og takk for at du følger bloggen <3

Camilla

16.07.2013 kl.13:13

<3<3

Camilla

16.07.2013 kl.13:13

så moro at dere liker det-det er alltid stas for meg! =)

Camilla

16.07.2013 kl.13:15

sååå bra- de er jo virkelig lekre også da! flott hos dere altså <3 ha en flott dag !

Camilla

16.07.2013 kl.13:16

aldri for sent å melde seg inn. det synes jeg du absolutt skal-hihi.. Vakker du er, setter stor pris på kunder og lesere som deg <3

Martine

16.07.2013 kl.13:23

Hei:) jeg har nettopp kjøpt hus og driver å ser gjennom div blogger for litt inspirasjon til soverommet. Du er den som uten tvil har den beste interiørsmaken jeg har funnet. Jeg elsker hvordan du kombinerer stoffer, farger og møbler.

Kunne jeg spurt om hjelp til et av værelsene mine? Jeg finner bare ikke ut av hvordan jeg vil ha det. Det eneste mølementet jeg har et sengen som er grå. Den har en stor grå sengegavl i tillegg. Alle veggene er hvite og t.o.m gulvet er malt hvitt. Jeg tenker kanskje en kontrastvegg? Kanskje blått, grått og hvitt er farger jeg burde gå for? Har du tips? Tusen takk på forhånd

Siri Merete

16.07.2013 kl.14:12

Så utrolig gøy at du viser våre bidrag. Og liker denne konkurransen da vi får flere hjem å hente inspirasjon fra. Gøy å se at bidragene har rot fra din blogg og butikk.

Ha en kjempe fin dag.

Ann-Cathrin

18.07.2013 kl.14:09

Så moro å se bilde sitt her:) stor stas! Den puta er jeg så glad i, gledet meg til å ta den frem i år igjen:) du er virkelig inspirerende , dyktig og flott! Ha en fin dag!

Amanda

18.07.2013 kl.19:09

Hei Camilla, kjempefin blogg du har :)

Jeg/vi skal innrede en spisestue og lurer på om du har noen tips til steder de har fine, halvmassive og lyse spisebord! Vi leter oss grønne etter det perfekte spisebordet, men alt som er der ute er enten for moderne og puslete, eller for rustikt og massivt. Hadde satt kjempestor pris på om du kunne pekt oss i riktig retning ;)

Skriv en ny kommentar

hits