Aldri helt Ajour..

Snart ny uke og snart ny dag. Denne helgen har gått alt for fort, den startet med mye på planen og avsluttes med med mye på den også. Jeg håper den neste uken blir den perfekte uken for å få unna alt som unna må, sommeren er ikke tiden hvor jeg kan ligge på den late siden. Jeg missunner virkelig de som kan gå til ferie nå altså, når man driver selv er ikke det et alternativ en gang, men jeg håper å tror at det vil slå positivt tilbake senere og heldigvis elsker jeg jobben min himmelhøyt! Denne uken er siste innspurt uke før jeg må jobbe 2 fulle uker alene, så mail og nettbutikken skal jeg virkelig røske et tak i! Itillegg til dette venter vi varer fra vår nye hovedleverandør Trend Collection på MASSE lekkert og mer vil det bli! Herreminhatt hvor mye lekkert vi venter inn-masse nyheter for høsten og da snakker vi godsaker til FANTASTISKE priser og kvalitet!  Trend er en leverandør vi etter turen vår med de til Amsterdam i juni fikk enda mer sansen for, glem brosjyrer og annet man kan titte i altså, det vi får utstilt blit noe EGET! Og stylingen blir på Villapaprika måten- helt fantastisk! Tror ingen andre butikker i Norge får det likt, for dette er rått! Teller bare dager jeg altså og jeg har bestilt et vitrineskap fra de til meg selv også- ille stas!!! 

Etter en kveldstur med Mie, 3x nattasang hos Mathilde og 1x "mammavetduhva?" historier hos Olíver ser det ut til at jeg kan sette meg ned å nyte litt ro før trøttheten kommer å slår meg helt ut! 

 

Imorgen starter en ny uke og jeg er i taket av begeistring over alt den har på timeplanen-tror det blir ille bra jeg altså!!! 

Nyt kvelden mine vakre, vi skrives imorgen gjør vi ikke? 

 

7 kommentarer

Marianne

15.07.2013 kl.00:00

Du har det bare så lekkert! Bare å si fra om du skal selge det sorte vitrineskapet ditt (nå som du har bestilt deg nytt mener jeg ;-) Leter og leter for å finne et sånt, men dessverre vanskelig.. Fortsatt god sommer!!

MyHomeIsMyCastle

15.07.2013 kl.00:42

Åhh som jeg gleder meg til å se alt det nye som kommer :))
Kjempespennende !!

Ønsker deg en riktig god uke moin venn <3

Klem,Kari

Hanne

15.07.2013 kl.22:16

Wæææ så stor lillebebin i unge mødre har blitt nå da! Så fort tiden går:)

Utrolig nydelige barn du har da!:)

Camilla

15.07.2013 kl.22:48

ja, hun har blitt stor-vokser i rekord fart =)

Heidi

15.07.2013 kl.22:49

Mie er veldig fin, jeg har en som ligner veldig på 5 mnd. Hvor klipper du pelsen til Mie? Blir sååå gla for svar

Camilla

15.07.2013 kl.22:50

bare å glede seg, kommer ille mye fint altså <3

Camilla

15.07.2013 kl.22:50

det har jeg dessverre solgt, men vi får inn MANGE fine nå fremover <3

Skriv en ny kommentar

hits