La deg inspirere.

Interiør og trender skifter hele tiden, vi endrer jo oss vi også og det i takt med alt annet. Jeg skrev for en liten tid tilbake at jeg hentet masse inspirasjon fra utenlandske magasiner, det fordi jeg rett og slett er litt "trøtt" på de norske interiørmagasinene som jeg føler hver mnd viser det samem bare med en ennen farge på puten eller lysene.. Det gjelder så klart ikke alle blader og hver mnd, men jeg synes ofte det er mye dårlig og da har jeg lettere for å la meg inspirere av andre "spennende" interiør magasiner. 

Jeg har alltid 2-4 bilder jeg virkelig faller for i hvert blad, og det av 100 sider , men sånn er det vel bare.. Nå som vi går i planlegingsmodus på hvordan vi skal gjøre det med bad, vaskerom og kjøkken i tiden fremover elsker jeg bilder av nettopp disse rommene, åååå-det er så mye fint der ute! 

Det er noe med hyggen rundt den delikate stilen på disse bildene- litt *magisk* 

10 kommentarer

MyHomeIsMyCastle

12.07.2013 kl.14:06

Gått lei av flere interiørblader jeg og.. Tar meg selv i å bare bla fort gjennom dem og så legge dem bort.. Før satt ned med nesa langt nedi dem og leste.... Mye av det samme i de ulike bladene er det og...
Nydelig inspirasjon du viser, er så moro å planlegge :)

Ha en fin dag, håper du har det samme nydelige været som vi her sør har :)
Klemm

Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ?

12.07.2013 kl.16:20

Herlig inspirasjon! :) Vårt neste prosjekt, etter at barnerommet og vårt eget soverom står klart, vil bli vaskerommet. Det er lite, trangt og ekstremt lite funksjonelt, så jeg håper vi klarer å finne på noe lurt der inne :)

? Lizbethosnes.com

Madeleine

12.07.2013 kl.21:31

Hei Camilla! Lurer veldig på om du kunne forklart meg hvordan du gikk frem da du kloret og vasket trekket på sofaen din? Har NULL erfaring med å klore noe som helst og ble veldig nysgjerrig da jeg så hvor fiiiin din ble på instagram! :-) Hilsen Madeleine

Hanne

13.07.2013 kl.16:02

Jeg har vært innom bloggen din mange ganger uten å ane hvem du var eller noen ting. Idag gikk et lys opp for meg, du er jo hun koselige jenta med et varmt hjerte som var å se på tv skjermen for noen år tilbake. Hun som ble lei seg når lillejenta bla lagt og hun gråt, hun som inviterte pappa på middag for å fortelle at dere skulle ha "en baby til", hun som spurte storebror så pent om han ikke ville leke sammen med "jentene" når dere var på besøk hos din søster, og hun jenta som savnet mannen sin så fryktelig når han reiste bort.

Jeg har savnet å se deg på skjermen for jeg husker deg så inderlig godt, og nå har jeg jo sannelig funnet en måte å følge deg videre på! Nå, idag har du fått en ny fast leser på din blogg.

Jeg ønsker deg lykke og hell i fremtiden!:)

Camilla

13.07.2013 kl.16:06

sååå utrolig koselig- velkommen skal du virkelgi være kjære,kjære deg <3

Kine SH

13.07.2013 kl.19:11

Sparer en formue på interiørblader etter at jeg fant bloggen din. De pengene går nå til interiørdetaljer i steden og det er mye morsommere :)
Keep up the good work!!

Camilla

14.07.2013 kl.12:36

så utrolig morosmt, og spesielt for meg som er skriveren av denne bloggen- herlig !!!

Camilla

14.07.2013 kl.12:36

det gjør dere helt sikkert, du får bare gjøre som meg, skrive end alt det "smarte" du kommer på på vegen =)

Camilla

14.07.2013 kl.12:37

Dra på og handl amrikanske blader gjerne new england =) da LOVER jeg du blir inspirert! =)

Marit

14.07.2013 kl.12:47

Hei. Er veldig glad i utenlandske interiørmagasiner selv. Kan du tipse meg om noen som har "New England stilen"?
Nordlandshilsen fra Marit :-)

Skriv en ny kommentar

hits