Skutt som fuglen...

Idag er ikke kroppen min og jeg venner, ikke i det hele tatt! Jeg er så "sinna" på den som på død og liv uansett hva jeg har gjort for å ikke la det skje skulle bli syk! Æsj altså... Halsen er helt GROTESK! hodet er tungt og nesen renner hele tiden... Sommer og sol og kroppen min bestemmer seg for å ta en liten sykemelding fra meg og mitt!! Kunne ikke kranglet mer med den enn hva jeg alt gjør, men så hører den liksom aldri helt på meg heller..

Imorgen skal jeg til sverige og handle mat, kjøpe redbull og sladderblader, så skal jeg få mannen til å snekre enn benk til trappa og deretter tenkte jeg å finne noen nye urner til å ha der, de jeg har er for "små" ..... Vel, planene er på plass, nå gjennstår det bare å gjennomføre de, noe jeg tenkte å få til! Frem til det tar jeg kvelden og har nå kommet meg på plass i godkroken i sofan med pleddet og pcén på fanget! 

Blid som en SOL ligger jeg på sofan og er skikkelig lat! Herreminhatt hvor mye mark jeg har i baken for dette funker ikke lenge av gangen! 

Nå får jeg finne senga! 

 

Vi skrives!!!! sweet dreams og nattinatt! 

 

KOmmentarene fra tidligere godkjenner og svarer jeg på imorgen! 

8 kommentarer

MyHomeIsMyCastle

12.07.2013 kl.07:33

Uff da... Ikke moro å bli syk nå..
GOD bedring kjære deg , håper du snart blir frisk igjen <3

Klem,klem

Carina

12.07.2013 kl.09:14

Hei Camilla. Hvor får man kjøpt knaggen som oliver har på rommet sitt?

Therese

12.07.2013 kl.10:15

Husk å lytt til kroppen din:) passe alltid dårlig med sykdom, usj, du får finne frem gamle kjerring råd og bli frisk. Fersk ingefær kokt opp i vann med kanel over, og drikkes som te, funker for meg.
Koser meg atter en gang med masse flotte bilder og ord på bloggen din. Flinka!

Og husk å "krya på dei"

Klem

Benedikte

14.07.2013 kl.11:53

Hei Camilla!
Jeg driver og planlegger maling av stue og kjøkken (åpen løsning) i leiligheta mi om dagen. Har per i dag tre hvite vegger og en fondvegg i fargen syrin. Har lyst til å male de hvite veggene i fargen lys lin, da jeg synes det passer veldig fint med hvite møbler som jeg for det meste har. Kjøkkeninnredningen er også hvit. Men er da litt usikker på om lys lin krasjer helt med fargen syrin? Har du evt en farge du anbefaler i kombinasjon med lys lin? Eller ville du heller malt alle vegger i samme farge? I og med at det er en leilighet er rommet med stue og kjøkken ikke veldig stort, ca 24 kvm tror jeg. Tusen takk for svar! :)

Camilla

14.07.2013 kl.12:38

Tusent akk for tipset, jeg fant jo ut at jeg i tillegg er allergisk så fikk nok to fluer i en smekk altså! =) Nå føler jeg meg MYE bedre!! *jippi* Ha en deilig søndag <3

Camilla

14.07.2013 kl.12:38

de er fra min butikk, men jeg tror bare vi har to bokstaver igjen=(

Camilla

14.07.2013 kl.12:39

tusent akk <3

Camilla

14.07.2013 kl.12:40

Jeg er litt usikker, er fargene i kalde toner? Jeg vet jo at hvit lin er desidert det peneste om man vil ha en litt "lunere" følelse uten at fargen er varm og vanskelig.

Skriv en ny kommentar

hits