Små vakre..

Små vakre detaljer er alltid like morsomt, spesielt når det sitter i munnen til en liten vakker jente! Vi er så heldige i Villapaprika at vi har små sjarmerende babiser som de beste kundene våre! Eller rettere sagt mødrene, men er det ei lita tulle som har stjelt hjertet vårt er det den lille prinsessa vi er så heldige å få se noen ganger i uken. <3  Idag kom hun inn i butikken med verdens fineste sutt i munn- og om denne jenta er ei lita trendsetter begynner vi å selge noen slike vi også... En ting er ihvertfall sikkert, mamma´n hennes elsker butikken vår og det gjør nok lille bebisen vår også! 

Man skal tidlig krøkes! 

 

Også har fru Kvarsvik selv også pyntet seg litt idag med sommerens deilige armcandy i butikken- elsker de rett og slett! 

Nå skal jeg kose meg litt med jentefilm og deretter sette "todo" list for morgendagen! 

Vi skrives ! Nyt kvelden! 

 

4 kommentarer

Alyssa

09.07.2013 kl.23:03

Hehe, visste det skulle komme ;))))) villa paprika bebisen var så søt med den smukken :) Ville bare stikke innom og si at det var så herlig å møte deg idag, og takke for god service og mat tips, herlig service og mat i Fredrikstad. :) Dette blir nok en uforglemmelig tur, så takk takk! Koser meg med mine innkjøp og kommer nok igjen ved en senere anledning. Tusen takk nok en gang. Du er et herlig menneske Camilla:) ønsker deg en fin kveld videre.

Mia

10.07.2013 kl.13:23

Vakker baby og perfekt smokk!!!

Camilla

10.07.2013 kl.15:03

hihi <3

Camilla

10.07.2013 kl.15:04

hihi- ja hun er såååå vakker! Utrolig koselig å hilse på deg og jeg Håper du ble fornøyd med innkjøpene dine <3 Du er velkommen igjen når som helst <3 Stor klem fra meg <3

Skriv en ny kommentar

hits