For 7 år siden....

Tiden den er min eneste konkurranse, det er den som avgjør alt for meg og den ligger alltid 2-skritt forran meg. Det at tiden går fort hører man alltid, man vet det jo også, men at den skulle gå så fort hadde jeg aldri trodd.  For 7 år siden stod jeg der med kul på magen og en liten baby på vei jeg husker tankene mine, følelsene mine som om det var igår. -Ta vare på den tiden du er inne i nå, den vil gå så fort sa folk til med når jeg gikk med barnevogn og gulpekluter.  Den gangen fikk jeg han ikke stor fort nok, den gangen virker det det så lenge til ! 

Igår gikk lyset litt opp for meg når det kommer til Olíver, han har faktisk blitt " stor" og han har vokst så veldig fort. Nå ser jeg han ikke så lenge sola skinner, han spretter rundt på sin kule guttesykkel sammen med kompisene sine. Igår syklet han ned til dammene å så på frosker , herreminhatt hvor stresset jeg ble når han fortalte meg det!  Det får han nemlig IKKE lov til! 

Jeg er overbesykmret når det kommer til det å la han få lov til nye ting og han har akkurat fått lov til å sykle mellom feltene så lenge jeg vet hvor han skal under turen sin, jeg vet jo hvor de ulike barna bor så vi snakker jo oss foreldrene imellom slik at vi har litt kontroll på de og hvor de er osv. Men igår bestemte gutta boys seg for å sykle nedom dammene  på hjemturen og når de er 3 "tøffe" gutter på 6,5 - 7 år kan dere selv tenke dere lysten til å teste grenser!  jeg kom løpene ned feltet som en hysterisk mor, og Olíver ble flau over meg som han så fint sa.. Ikke vil han ha kyss og kos forran kompisene sine heller, det er liksom" æsj" ... Jenter de har lus, spesielt hvis de er litt "pene" og gutta ikke kjenner de fra før.... 

Tenk at jeg nå sitter her med skolegutt- hvor ble den lille rakkerungen min av.... 

Den lille gutten som alltid ville kose på fanget, bare ville være sammen med oss, den lille gutten som jeg kunne susse på hele tiden og alltid ha kontroll på!  Tenk at denne lille tassen nå er 6,5 år, snart skolegutt, han har begynt å lese og skrive, regner og teller, nå har han to løse tenner oppe og fått 5 nye det siste året!  Han bruker nå 134 i klær og 34/35  i sko! Han måler 126 cm og det fant jeg ut når han skulle ta en karusell.  Den lille babisen min har blitt så stor..

Herlighet om like mange år frem i tid med han har jeg tenåring i hus... 

Tiden går jammen fort!  Og herreminhatt hvor stolt jeg er av han! 

 

 

6 kommentarer

Cathrine

09.07.2013 kl.10:19

Denne gutten kommer til å nå langt, Camilla! :)
Du har all grunn til å være stolt.
Lykke til på skole til høsten :-)

MyHomeIsMyCastle

09.07.2013 kl.11:39

Ja tiden går så altfor fort....Man vil gjerne ha de små så lenge som mulig, men det går jo ikke ;)
Du/dere har en nydelig gutt som virker veldig trygg på seg selv og han kommer til å klare seg bra !

Ønsker deg en fin dag <3
Klem,Kari

Karin

09.07.2013 kl.20:58

Fine Oliver :)

Camilla

09.07.2013 kl.21:48

<3<3

Camilla

09.07.2013 kl.21:48

tusen takk-vi er ille stolt av han <3

Camilla

09.07.2013 kl.21:49

det håper jeg at han gjør <3 jeg er ille stolt av han <3

Skriv en ny kommentar

hits