Sommertursiter...

OG hei og hopp og huttemeituu! Idag har stått limt fast i kassen, hilst på masse flotte blogglesere og rett og slett følt at jeg har vært i himmelen! Det er ikke noe som er morsommere enn å få besøk av like " gale" mennesker som meg når det kommer til det å ordne med stæsj i hjemmet! hihi... Tross regn har byen vært skikkelig levende idag, folk titter så lett frem når det ikke er kuldegrader og selv i øsepøse regn har det vært musikk og liv i gatene, sånn liker vi det! 

Nå skal jeg snart stenge dørene, kjøre av gårde å ordne et par ting og deretter får vi finbesøk av familien;Strandberg! *jippi* Vin, mat g snop-kvelden ser herlig ut! 

Tok stk blide og fornøyde kunder 

Tonje og Yvonne. 

Nå skal jeg løpe opp å kjøpe meg noen blomster , mannen avlaster meg to sekunder-vi skrives mine vakre!! Imorgen blir det MASSE interiør også! 

Vi skrives!

8 kommentarer

Tonje og Yvonne

29.06.2013 kl.16:22

Var ett kjempe koselig besøk og en flott opplevelse å komme inn til butikken din! Flott service og en flott damen med en bra utstråling! Følte oss litt dumme når vi kom innom! Vi har jo fulgt med på bloggen din en lang stund! Og har lyst til å gjøre noe av det samme som deg! Så du er ett stort forbilde! Vi har prøvd oss litt frem selv og lagd en blogg! Villasostrene.blogg.no
Håper du ville ta en titt innom! Turte ikke å si det når vi stod der litt små flaut! Hehe

Tina

29.06.2013 kl.16:43

De høye lampene på det nederste bildet, hva er prisen på den? Og ligger den ute ?:)

Tonje og Yvonne

29.06.2013 kl.18:05

Vi kom smilende ut av butikken! Med en stor pose hver! For en bra service og en flott dame!
Var litt små flaut og møte deg, har fulgt med på bloggen din ganske så lenge! Og vi ser så utrolig opp til det du gjør! Håper at vi en dag kan få til det samme som deg! Du er allefall ett stort forbilde for oss!
Veldig fornøyde kunder!
Håper du vil besøke bloggen vår! Villasostrene.blogg.no Hehr turte ikke å si det til deg! Små flaut det og!

Elin

29.06.2013 kl.22:49

Hei, lurer også på pris på den høye lampa på nederste bilde, og den strikka jakka som henger i bakgrunn på det samme bilde??

Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ?

30.06.2013 kl.03:59

Butikken din er SÅ flott altså, jeg kan ikke få sagt det nok :) Håper du får en strålende helg videre!

? Lizbethosnes.com

Camilla

30.06.2013 kl.16:56

2000,- ink skjerm =)

Camilla

30.06.2013 kl.16:57

Så utrolig hyggelig, kjempe koselig med besøk !! Håper dere er fornøyde med kjøpene =) Ha en deilige ferie på hytta deres søtinger <3

Camilla

30.06.2013 kl.16:57

nei, men ssend mail så kan vi ordne de for deg =)

Skriv en ny kommentar

hits