Jeg har flyttet inn.... Og maskinen flytter snart ut!!!

Jeg er helt hodestups forelsket i min deilige nye poncho fra Villapaprika, disse kom inn for noen dager siden og sending nr 2 kom idag! Disse er i deilig mirino ull og er helt fantastisk på -sommer som vinter. Etter MANGE etterspørsler fra dere lesere på om den kommer ut på nettet kan jeg idag si at jeg har fått den ut-den pluss masse annet fint!  Finnes HER i nettbutikken. 

Idag låste maskinen vår seg og jeg har en ny vaskemaskin som IKKE fungerer, uheldig er jeg også for AEG ringer jo ikke opp igjen som de skal heller og jeg blir sikkert tatt for å være den største masebøtte noen ganger hver gang jeg ringer og etterlyser en som kan kontakte meg å få orden på denne maskinen... . I full fustrasjon  over å ikke få vasket klær gir jeg opp alt som går på strøm!  Æsj altså.... Den gamle billige maskinen vår var det aldri noe galt med før den etter 7 år tok kvelden.... Denne .. Vet nesten ikke hva jeg skal si jeg, aldri hatt mer feil med noe i mitt liv så å gi mangfoldige tusner for en maskin var bare UFF! !! Nå må jeg ringe hu mor og få henne til å vaske litt klær for meg, noe jeg håper hun gjør.(?) vil du hjelpe meg mamma?

 

Nei jeg får gå ned å vri opp de klærene som var i maskinen før den tok kvelden... Hipp hura for ødelagt maskin og SMELL på skatten..... Imorgen blir nok en bedre dag, haha....

Nyt kvelden mine vakre!  

 

7 kommentarer

merete

27.06.2013 kl.22:59

Kommer det sølv fatet ut i nettbutikken?

Maria Hanssen

27.06.2013 kl.23:55

Mamma og pappa hadde også AEG vaskemaskin. Plagdes nå veldig me den nu på slutten. Å fikk da annbefalt å gå over på et anna merke grunnen at d va så dårlig service hos AEG. E jo kjedelig når d bi sånn, førr en vaskemaskin e jo ikke billig :/ Å d verste e jo å bi fri for maskin sia man bruka klær heile tia ;p

Kjempe lekker poncho ;)
Ha en kjempe kveld videre og god helg :))

Yvonne

28.06.2013 kl.08:03

God morgen:)

Lekker poncho dere har fått inn!!

Ønsker deg en bedre dag i dag enn i går ;)

Hilde

28.06.2013 kl.10:05

Åå vaskemaskiner altså... Vi hadde en billig som har fungert fint i 7 år også men så tok den plutselig kvelden på det mest dårlige tidspunktet nemlig 3 dager etter at vi hadde fått sønnen vår!! I tilegne var det langhelg 1mai så tok så lang tid før vi fikk den nye fra miele:) har hørt de varer kjempelenge mammas varte i 14 år!!!:) bare å mase på de så håper jeg det ordner seg:)

Line

28.06.2013 kl.12:41

hei får du inn flere av disse smykkeskrinene i sølv i de store også?
mvh
Line

Laila

02.07.2013 kl.17:45

Finner ikke noen poncho i nettbutikken jeg... Har bare fått errorbeskjed siden du la ut dette innlegget. Nydelig klesplagg!!

Camilla

02.07.2013 kl.21:55

ja, det stemmer nok-vi er helt tomme, venter på noen brune og liker vi de kommer de ut! =)

Skriv en ny kommentar

hits