En liten bit Villapaprika

Så er det kveld igjen her nede og til mandagen går turen hjem igjen! Vi har nok hatt den beste ferien noen sinne, vi har det så sinnsykt bra sammen og Spania er vårt "andre" hjem og i dette landet har jeg lyst til å en gang faktisk få bo! Kanskje ikke hele året, men store deler av det.. Vel, det når jeg ikke er så bindt opp i ting personlig, jobben min krever enormt mye av meg og selv om butikkensjefen har hatt hundre prosent styring når jeg har vært her nede har jeg "stressa", jeg tror at hvis man driver noe selv er det UMULIG å gi slipp på det. Villapaprika er babyen min, ingen tvil, og når jeg er på ferie og den har verdens beste "barnevakt" savner jeg den veldig. Jeg savner den , bloggen min og at ting går som det skal og når jeg sier dette gjelder det for det meste bloggen, butikken har det så BRA SÅ BRA, men bloggen og min del av jobben er vanskelig fra Spania. Vi trodde nettverket ville fungere som i fjor, vi hadde tatt med oss alt av utstyr osv, men når vi kommer ned hit fungerer ikke nettet som det skal og mappen min med bilder vil ikke lastes opp(?) Jeg har sittet med folk på tlf som har skullet guide meg igjennom hvordan jeg skal rette opp i dette, betalt 100 euro for NULL nyttig hjelp og ikke fått ting opp å gå som det skal!! 

Ja, sånn går´no dagan , men bortsett fra det nyter vi livets glade dager på ferie og har bare vært "late"! *smiler*  Jeg får nøye meg med et innlegg i døgnet til dere og håper det er ok(?) Jeg skulle gjerne blogget mer så jeg merker at jeg kommer til å gå "bananas" med innlegg når jeg kommer hjem- masse nyheter skal ut og jeg skal blogge masse fra hjemmet mitt, butikken og det jeg er så glad i! Vi har jo masse som skal pusses opp og ordnes når vi kommer hjem så det er bare å GLEDE seg!!  

Men før jeg kommer så langt så har jeg noen flotte bilder fra Butikken å dele med dere! 

 

Nå skal vi nyte litt stilletid og deretter finne sengen-imorgen er det stranden og middag med svigerfar som gjelder! Nyt kvelden mine vakre-vi skrives igjen imorgen !! 

Masse sommer klemmer fra meg til alle dere! 

 

6 kommentarer

Anonym

16.06.2013 kl.09:53

Hei Camilla :-)
Jeg lurer på om du har det brettet inne i nettbutikken, det du viser på bildene..
"Rotting/kurv/serveringsbrett"
Du har det selv hjemme :-)
Håper du skjønner hva jeg mener.

christina

16.06.2013 kl.14:12

Oki, da satser jeg på at varene snart kommer :).

Har dere denne i stol: Sofa Rokokko stil :) Den er SÅ fin !! Og hva er da eventuelt prisen :) ?

lise

16.06.2013 kl.15:17

Nyt din siste feriedag i Spania- det fortjener du! :-)

Kaja

17.06.2013 kl.19:28

Elsker dette- flottere flotters!!!

Camilla

18.06.2013 kl.08:30

du kan sende mail til ckinterior@hotmail.no å bestille ett =) <3

Camilla

18.06.2013 kl.08:30

det har vi- bare å bestille om ønsket <3

Skriv en ny kommentar

hits