Som mor som datter.

Så har de siste deilige dagene kommet og vi har fått på plass høstens og sommerens garderobe for småtrolla våre. Mathilde begynner i ny barnehage og Olíver på skolen og med to barn som stadig vokser er det veldig morsomt å handle inn garderobene! 

Jeg har ei jente som hater bukser, vi snakker hater med STOR H, hun velger kjoler fremfor alt, hvorfor- hun er kjolegal! 

Det å kle på Mathilde har i mange tilfeller for meg vært nesten som et lite "mareritt", ungen nekter å ta på seg den brune strømpebuksen for hun SKAL ha på den rosa, hun vil ikke gå med gummistøver for hun SKAL ha på ballerinas. Jeg er sikkert ikke den eneste mor med ei slik datter, flere som kjenner seg igjen? 

Vel, ny garderobe skal og skulle handles inn og for å gjøre litt moro ut av det dro Mathilde og jeg på vår aller første "shopping" tur sammen alene med et mål- å finne nye klær for høst garderoben.  Vi startet med en is og gikk å så på alt fra bodylotion,solbriller,sminke,sko og klær. Jeg vet mange sikker rister på hodet over dette, men jeg har nå ei lita jåle som datter og er selv en jåle og så lenge Mathilde er snill og takknemlig med rette verdier i livet har jeg som mor ingen problemer med å ta meg en aldri så liten -skikkelig jente shopping tur med min datter... Dette er en dag som for Mathilde vil bli husket i all tid. Hun var en drøm å ha med, hun elsket det å prøve og titte på ting og etter å ha sett hva som var nytt fant lillemor sine aller første bukser. 

Vi kjøpte for det meste basic her nede, da vi har flere "dårlige" værdager hjemme en bra, men noen vakre kjolekjøp gjorde vi og Mathilde sine yndlingsklær ble dette; 

Den rosa kjolen kostet (10 euro) 80 kr på h&m , hvit topp (5 euro) 40 kr, rød kjoletopp (5 euro)40 kr og bukse (22 euro) ca 180 kr. Dette å MYE mer ble med hjem i posene og det til rett under 1000 lappen, det er da det er moro å handle ! 

Jeg handler for det meste på h&m og zara til småtrolla mine, det fordi her får man masse klær for pengene og kvaliteten er helt ok i forhold til prisen. Jeg elsker å kjøpe det lille ekstra til dem hvis jeg finner noe jeg faller for, men jeg impulsshopper aldri og handler ikke det som er unødvendig bare fordi det er på tilbud eller har kostet "mye". 

Her i Spania er det masse vakre barneklær og utvalget er helt topp! Jeg anbefaler jo så klart zara - ikke bare fordi det er billig, men her er barnemoten skikkelig gjennomført uten en masse figuerer og stygge farger.  Bor du i nærheten av Torrevieja når du er her nede anbefaler jeg Habaneras og el corte ingles i Alicante. 

Og gutteklær- de har SÅÅÅ mye fint! 

Nå skal sant sies at min storesøster også selger barneklær og der drøsser det av lekre små klær til barn, det at resten av garderoben handles inn her er kasnkje ikke så rart- hun kan det hun driver med. - www.childrenboom.blogg.no 

Er det ihvertfall en ting jeg synes er VELDIG morsomt er det å handle til mine små. Når de lå i magen handlet jeg inn alt som fantes( noe jeg tror alle nesten gjør), men nå som de begynner å bli større er det ENDA morsomere!  Og så lenge det ikke koster flere tusen hver gang de skal ha en ny genser eller bokse er et en fryd å handle litt! 

 

 

9 kommentarer

Lisa

13.06.2013 kl.23:43

Nydelig bukse :-)) Er Såå gøy me barneklær! Anbefaler det nye shoppingsenteret i torrevieja, la zenia boulevard :-)) kjempefint!!

Ranja

14.06.2013 kl.00:30

Hvis du skal handle mer før dere drar anbefaler jeg nye La Zenia Boulevard.. Habaneras blir bare småtteri i forhold :-)

Siv Mette ferkingstad

14.06.2013 kl.08:36

Elsker zara kids<3

Nyt siste dagen!
Klem Siv Mette

DIVAMAMMA.NO

14.06.2013 kl.09:34

På Zara kids har de kjempe mye fint til barna :-)
Ja, vet du ? Det du skriver er som om jeg skulle skrevet om vår datter. Hun er akkurat på samme måte. Hun blir kjempe sur hvis jeg finner frem en olabukse til henne, og lignende. Vi har faktisk prøvd å være litt strenge på det der. At ikke hun skal få lov til å velge hver dag. For da ville jo nesten alt av klær bare blitt liggende ?
Og jeg som føler jeg har kjøpt så mye nydelig og yndig fra Pomp De lux, også vil hun ikke gå med det ?

Men nå har jeg gjort akkurat som deg. Kjøpt en ny "garderobe" til datteren vår, med rosa, og masse kjoler. Så nå er hun ihvertfall veldig fornøyd med det. Hehe.

Super-mamma

14.06.2013 kl.16:26

ELSKER sandalene! :O

Camilla

14.06.2013 kl.23:29

de er nudlige ...

Camilla

14.06.2013 kl.23:30

hehe-godt vi er flere mødre med små diva jenter - det er morsomt hvordan de er- hihi <3<3 nyt kvelden <3

Camilla

14.06.2013 kl.23:30

takk <3

Camilla

14.06.2013 kl.23:31

takk for tipset-vi har vært det -ille koselig senter med masse deilig å se på!

Skriv en ny kommentar

hits