Et lite tegn....

 

Hei og hopp alle sammen! 

Idag kommer det bare et livstegn fra meg, nettet har vært nede idag og jeg har ikke hatt mulighet for så mye blogging. Heldigvis finnes det hjelp å få her nede også, så om ting er på plass nå går nettet som normalt fra imorgen! Frem til det deler jeg et par bilder fra instagram med dere! Her har vi solet oss,spist, badet, aket sklier og SHOPPA i hele dag. Jeg har blitt rød av alle ting så imorgen får jeg nesten trøste shoppe litt på senteret- haha. neida... Jeg håper dagen hjemme har vært nydelig !! 

 

Spania er topp rett og slett- ungene er i ekstase og jeg nyter ferielivet! Turist lenge leve altså!! Ser nok sånn passe dum ut på avstand der jeg kommer gående med solfaktor 30, stråhatt, vesken forran og kameraet i hånden --- camilla and hers family!! JEEJ!! 

Vel, uansett.... Dere mååååå se!!!! 

 

Liten sniktitt på mine kjøp idag- gjett om dette skal få bli med hjem i kofferten da,dere!! Zarahome er virkelig den perfekte butikk å blande med ting fra min egen... Dette å mye mer er kjøpt inn - lover masse mer bilder imorgen - nå får jeg ikke lastet inn noen flere, helt utrolig hvor "ille" jeg føler det når nettet svikter og jeg ikke får gjort det jeg skal. Sånn har det altså blitt, teknologien lenge leve!  

Men, dere ... Som dere ser er det lin, glitter,blått og hvitt som gjelder og det er ikke meg imot..Elsker kombinasjonen og glitter og tre mot grovt mot mykt.... Det at jeg er den som går for Asymentri , få og rolige farger og enkle ting når jeg skal innrede er ingen tvil- jeg liker det enkelt, men med avbrekk av det "lille" ekstra... 

Det å lete etter små skatter å ta med hjem i kofferten er ihvertfall KJEMPE stas!! og imorgen skal vi på oppdagelsestur, kanskje jeg kommer over noe mer da(?) .... Hvem vet(?).... 

Nyt kvelden mine kjære- vi skrives!!! 

 

6 kommentarer

Line

11.06.2013 kl.00:06

Håper dere nyter ferien Camilla

Helene

11.06.2013 kl.00:07

Vakkert, elsker glitterputa!!

Kari

11.06.2013 kl.00:08

Love it!!

Camilla

11.06.2013 kl.09:41

me to <3

Camilla

11.06.2013 kl.09:41

jeg også- og blandet med de lekre putene mine fra byvillapaprika blir denne helt perfecto! <3

Camilla

11.06.2013 kl.09:42

vi nyter den FULT ut

Skriv en ny kommentar

hits