Inn bringer vi sommeren...

Nå er vi i juni, mnd vi forbinder med starten på en god norsk sommer, ferie og tid med venner og familie. Jeg tror ikke jeg lyver når jeg sier at vi nordmenn er råé på å sette pris på sommeren og den friheten det gir oss følelses messig. Vi steller i stand hus,hytte,champing,båt,hage og hjem for å ønsker sommeren velkommen og vi nyter det for hva det er verdt. Ihvertfall er jeg en av de. Før vi dro til Spania nå skrev jeg ned en liste på hva jeg skal gjøre med hagen når jeg kommer hjem og handlet inn et HAV av interiør magasiner som skulle gi meg nok av inspirasjon på reisen ned. Det er noe som skjer med det "kreative" i meg når jeg drar på ferie, spesielt når jeg drar til land som tilbringer 10 x så mye tid ute på terassene sine enn hva vi i Norge kan drømme om. Her er det så mange flotte uteplasser og områder, det er store oaser av blomster, alle de deilige fargene og alle de flotte plantene, det å ta en litenbit av Spania hjem i kofferten er ikke unaturlig. Jeg kan nesten ikke vente til jeg skal ta tiden fatt og starte hjemme! 

Før jeg dro handlet vi inn hvit maling, beis, hengekøye, MANGE nye pynteputer fra Byvillapaprika , utelykter +++- kun blomster lot vente på seg, men det av den enkle grunn at dette skulle handles nytt ved hjemkomst. 

Jeg har satt sammen en liten inspirasjons liste på noe kanskje nettopp du kunne følt hadde passet inn hos deg- tenk enkelt,kreativt og sommerlig! 

Det å lage små områder som kan brukes og nytes ved ulike bruk hvis du har en romslig og god veranda eller uteplass er super deilig! Lag deg for eks en deilig daybad hvor du kan slappe av å sole deg, lesekrok hvor du kan sitte å slappe av med en bok, stor god spiseplass hvor du kan samle masse gjester og en deilig lounge hvor man kan samels for en drik.Det er så mye morsomt man kan gjøre, bare man vill.. 

Se på disse bildene og la deg inspirere! 

Deilige blomster,frodige hager og delikate uteplasser- nesten som i drømmeland..

Her i deilige Spania nyter vi livets glade dager og skal imorgen på badeland og shopping! Zarahome- min favoritt interiørbutikk etter Villapaprika! Åååh, som jeg gleder meg- jeg lover masse bilder og her i ferieleiligheten har vi stæsjet og ordnet-blitt så fint så fint!! Bilder kommer av min lille "mini" makeover i spaniahuset! 

Nå skal jeg nyte et glass Baileys og jordbær - tror det blir kortspill med mannen- hmmm? spørs hvor dårlig taper han tør å begi seg ut på å være? haha... Nyt kvelden - vi skrives imorgen! 

10 kommentarer

Sissi

10.06.2013 kl.08:51

Hei! :-) Når kommer Beach House prod ut i nettbutikk? og den gule sommerkjolen?! Nydelig!

mittogvaarthjem

10.06.2013 kl.16:50

Herlig inspirasjon:)

Máni Jonsson

10.06.2013 kl.17:21

Hi Camilla,

My name is Máni Jonsson and I am an advertiser. I sent you an e-mail last week and I am very keen on getting in contact with you. As my e-mail may have ended up in your junk mail, could you please have a look and see if you can find it?

I will look forward to your reply.

Kind regards,
Máni

Camilla

10.06.2013 kl.22:19

det kommer ut iløpet av denne uken og neste =)

Camilla

10.06.2013 kl.22:19

<3<3

Camilla

10.06.2013 kl.22:20

i can see if i found something=)

Kari

11.06.2013 kl.00:09

<3

Dordi

11.06.2013 kl.00:10

Flotte bilder, nydelige rett og slett

Camilla

11.06.2013 kl.09:27

takk <3<3

Camilla

11.06.2013 kl.09:27

<3<3

Skriv en ny kommentar

hits