Beach House

Idag er det torsdag og torsdag er en typisk lang dag for oss som driver butikk eller jobber i en.. Idag har vi vært så heldige å bli forhandlere av verdens deiligste sengetøy fra Beach House og det må være det deiligste sengesettet jeg har merket mot huden min noen gang, helt fantastisk!  Og fargene er helt fantastisk, gjett hvem farge det kommer i da? Lyseblått, dus lyseblå, den er rett og slett "helt riktig" i fargen og passet perfekt til de lyseblå putene vi har i butikken fra før. Hvordan jeg skal re opp sengen er alt planlagt-haha.... 

Jeg har fått prøver tilkjørt så vi jeg har STORE planer om å få det ut på nettet idag faktisk. Mange har lurt på om jeg har latt være å få ut mer produkter på nett og svaret mitt er nei, vi fikk bare en dobbel jobb når denne hardisken ble full og jeg hadde slettet bildene fra kameraet. Jeg har rett og slett måttet ta de flester bilder på nytt siden de ikke lå lagret på datan.. Jeg har satt av denne kvelden og hele kvelden imorgen på å få ut mye, det gjelder egentlig bare å følge med for det kommer litt og litt ut hele tiden. 

 

 

Og dere, se på denne lekre puten av en ROSE da, helt stup forelsket jeg altså! Denne ligger på nettet alt og den finner dere HER.. De rålekre nye fatene våre ligger også ute og de finner dere HER... Så enkelt og style og i den deiligste duse farge! 

 

Nå skal jeg begynne å bære litt inn og pakke sammen. Mann og barn kommer og henter meg og jeg skal hjem og spise middag og fortsette å få ut mer varer til dere. Og gjett hva da, dere...Idga ahr jeg borret !! Jeg hadde nemlig 4 hull når jeg var hos tannlegen, 4 hull- kun min egen skyld, jeg har ikke vært hos tannlegen på 4 år og det er jo ikke bra. Nå begynner tennene mine å bli hele og fine igjen og jeg fikk skryt av mine hvite tenner! hihi.... Enda godt ike alt er galt med dem... ;) 

Vi skrives etterpå! 

6 kommentarer

Inger Marit

06.06.2013 kl.19:52

Kommer det rosa pleddet?

Siv Mette ferkingstad

06.06.2013 kl.21:25

Herlige farger,virker jo så skjønne ut:)

Camilla

06.06.2013 kl.22:17

fra senze of joy?

Camilla

06.06.2013 kl.22:17

er såååååå fint! =)

Line

06.06.2013 kl.22:58

Dette er jo fantastisk , jeg elsker sengesettene jeg har og har ikke skiftet det ut i andre typer.

Camilla

06.06.2013 kl.23:36

det er det beste <3

Skriv en ny kommentar

hits