Nå snakker vi...

Golden glory, hageslangene jeg har forelsket meg TOTALT i ! Herremin for noe saker, nå snakker vi hageslanger med prikken over I´n og det uten å blunke.! Jeg er litt den typen som liker at huset sin fasade skal være like mye "meg" som resten av huset og med en hageslange som oser glam og glamour kan jeg ikke annet enn å smile bredt! Den er hva du gjør den til selv og her i huset har mannen selv vært enig med meg at det å ha en pen hageslange på veggen er mye mer delikat enn en grønn og oransje... De kom i rosa og jeg hadde nesten litt lyst på den også, men så måtte jeg ta litt hensyn til mannens ønsker og det var sort eller hvit .... Jeg kommer ALDRI til å angre for flottere hageslange har jeg aldri sett før.. haha... Nå skal jeg mer enn gjerne vanne blomster fremover ! Så får mannen når han skal vanne i hagen ta med seg stativet sitt om denne ikke rekker til overalt! 

Sprekere kan det ikke bli.. 

Vi tilbyr den i fargen Hvit,Grå,Sort,Gull og Rosa. 

Hageslangen er nå å  få kjøpt i butikk og i nettbutikken!  Du finner de under hagemøbler og artikler HER ..

Nå skal jeg jobbe vidre, masse,masse -MASSE! varer skal ut i nettbutikken, har et sats å få ut nærmere 50 iløpet av i morgendagen ! 

Vi skrives, nyt kvelden!

 

9 kommentarer

Kristin

04.06.2013 kl.18:57

Haha, kødder du?! Er HAGESLANGE viktig også nå? Begynner å grense til noe litt mindre normalt her altså. Det må jeg si. Ikke bra!

Camilla

04.06.2013 kl.19:12

Det å være klin gærn og kjøpe hageslange om man liker det er helt topp! ;) Så må du synes det er så lite bra som du skulle ville ønske,kjære deg ;) Nyt dagen- nå skal jeg ut å forgude hageslangen min ! =)

Jannicke

04.06.2013 kl.19:13

Endelig !! Nå skal jeg klikke meg hjem en lekker vannslange! Lekre bilder Camilla ?

Camilla

04.06.2013 kl.19:14

såååå bra!! =)

Line

04.06.2013 kl.19:21

?kristin? Om folk vil kjøpe seg en vannslange eller ikke er vel ikke det noe som betyr at den ene er mer normal enn den andre? Voks nå litt opp vi lever i 2013 og folk handler stort sett det de vil . Hageslange eller hagefontene, let it be liksom ! Ikke bra er det å henge seg opp i småting som du egentlig normaltsett hvis du ikke er så opptatt av alt og alle andre burde gjøre!

Camilla !!! Keep up the god work! Det set kjempe fint it.

Siv Mette ferkingstad

04.06.2013 kl.19:40

Kjempefin hageslange:)

Nyt kvelden:)
Klem Siv Mette

Tina

04.06.2013 kl.19:54

Fin hageslange. Håper den er i nettbutikk når jeg får feriepengene mine onsdag :D Du er så fin og flink Camilla :-) Jeg lurer litt på om hvor mye penger du bruker på interiør i mnd? Jeg vet at det er privat, men lurer bare litt sånn ca. For jeg har ikke sjans til å kjøpe så mye fint som du kan hele tiden, og jeg blir litt sjalu når jeg er på bloggen din hver dag. Du har så mye fiiiiiiint! Dette var ikke frekt eller nedlatende ment-tro meg!! Jeg elsker deg og bloggen og butikken din, og du er et stort forbilde for meg!! :-) Så har baaaaare positive meninger med spm mitt :-) skjønner om du ikke vil svare på det og :-) klem

Alyssa

04.06.2013 kl.21:32

Haha så herlig Camilla :) :) Den var heftig altså, den var virkelig det :) tusen takk for svar ang. Met jakke. Synes du jeg burde gå for XS? Uff jeg er så usikker, beklager at jeg maser på deg om det:( du er helt rå, keep up the good work :)

Camilla

05.06.2013 kl.18:30

Det er den nok =)

Vel, nå må du huske på at jeg eier min egen butikk med varer jeg skal vise frem hele tiden, alt jeg tar med meg hjem beholder jeg ikke. Jeg tar mye gjerne med pga bilder som skal vise frem en setting på produktet. Jeg bruker kanskje et par -tre tusen i mnd, men da er halvparten av dette blomster og resten gjerne lys og servietter -forbruksvarer =) Jeg jobber med ulike produkter hver dag og synes det er deilig å ikke ha alt dette hjemme også.

Nyt kvelden, jeg tolket ingenting negativt vakre deg <3

Skriv en ny kommentar

hits