En dag i solen..

Og herremin så deilig det har vært! Solen har skint, varmen har vært her og været generelt på topp i hele helgen. Det har vært en drømmehelg rett og slett.. Vel, her går det unna om dagen og vi jobber med uteplassen, det ene drar med seg det andre det er rett og slett ingen tvil. Huset må klesom og rekkverket må skrapes og males et par strøk, grus og rullestein skal på plass denne uken så dere kan tro jeg gleder meg til å få en NYDELIG opparbeidet gårdsplass med plass til mer enn en bil. Vi står å lurer på hvordan vi skal gjøre det med carport, men etter Håkon sine meninger og bedømme er ikke det store jobben. Det å se grønne busker,blomster og merket lukten av nyklippet gress er rett og slett fantastisk! Et tegn på sommer og et tegn på mye utehygge. Om ikke lenge skal nye ytterdører å plass også og verandaen skal beises hvit når vi kommer hjem fra Spania. Tenk at vi drar på en nesten 2 ukers lang ferie til favoritt plassen vår Spania om under 2 uker, åååh.. Det skal bli himmelsk og helt fantastisk! Familie og ferie! 

På trappen har den deilige bringebærrøde linputen fått heders plassen, fargen er rett og slett "to die for" .... 

Utelampe, teppe,puter,brett,urner og lykt er alt fra Villapaprika , husnr er fra SIA. Det meste finnes i nettbutikken som du finner HER.Nå skal jeg kose meg litt med et glass rødvin på verandaen og håper dere som oss vet å nyte livet og været! 

God søndagskveld mine vakre ! 

 

8 kommentarer

Unn Karin

26.05.2013 kl.20:52

Så fiiine bilder da. Du har et skikkelig vakkert hjem Camilla, det kan du være veldig stolt av. Og igjen så er jeg full av imponasje over all energien og pågangsmotet ditt ( og Håkon) med alle prosjektene dere setter igang og ikke minst fullfører.
Ha en nyydelig søndag da.

Camilla

26.05.2013 kl.21:05

tusen takk, så koselig sagt <3 vi gjør så godt vi kna og tar med oss alt på strak arm =) nyt denne deilige søndagen <3

Milla

26.05.2013 kl.22:02

Fytti grisen å fint dere har det:) ditt favorittsted må jo bare være hjemme hos dere selv? :) Jeg kjenner jeg sitter i deømmeland når jeg ser alle bildene fra hjemmet deres! Fantastisk:)

Heidi

26.05.2013 kl.22:23

Du har blitt HELT rå på interiør Camilla , jeg sitter å sikler igjennom bildene dine! Plutselig skjedde det noe magisk med hjemmet deres, jeg blir helt dårlig !

Camilla

27.05.2013 kl.00:04

hehe, jeg elsker hjemmet mitt, men har ennå mye igjen før jeg er 100% altså=) nyt kvelden<3

Camilla

27.05.2013 kl.00:04

haha, søøøte du <3

Annette

27.05.2013 kl.10:15

Hei.
Så supert dette blir :-).
Enig med deg - fantastisk deilig å jobbe å stelle i hagen når været er som best. Men du...., utrolig flotte nummerskilt på veggen! Er de fra butikken? Har vært på leiting etter så store tall lenge.....
Sommerhilsen fra Larvik

Camilla

27.05.2013 kl.10:51

tusen takk for det, sommme rog sol er fantastisk! =) Nr skiltet er fra sia =) jeg selger ikke dette merkevaret i min butikk =)

Ha en deilig dag!

Skriv en ny kommentar

hits