En liten vinnermulighet..

Da er starks helgen her og jeg tenkte derfor nå å sløyfe den litt inn med en liten konkurranse hvor en av dere kan stikke av med en deilig "liten" gavepakke. 

Og er du heldig stikker du av med nettopp dette! 

Innom bloggen min klikker det inn flere tusen i døgnet og med en blogg som skrives fra stuekroken og arbeidsplassen er jeg ofte nysgjerrig på hvem DU er? Hvem leser egentlig bloggen min? Hvorfor leser du bloggen min, er du fra Oslo,Trondheim,Stavanger, nabobyen eller langt oppi nord? Hvor gammel er du og hvor ofte er du innom? Er du kunde i nettbutikken? Butikken? en som henter inspirasjon?  Som blogger er det mye jeg ofte lurer på om dere også, for hvem er dere som hver dag kommer innom min lille "boble" og legger igjen et ørlite tegn på telleren min .. 

Skriv litt om dette i kommentarfeltet og vær med i trekkningen av deilige produktet til hjemme fra Durance! Vinneren trekkes imorgen kveld. Jeg ønsker dere lykke til og gleder meg til å lese igjennom kommentarene som kommer inn! 

 

Vil du følge med på hva som skjer i butikken finner du oss HER på facebook eller meg instagram-camillakvarsvik. 

138 kommentarer

Silje

24.05.2013 kl.16:42

Åh, dette vil jeg vinne! Har ønsket meg dette, men har ikke funnet produktene i haugesund!

Jeg heter Silje, er 26 år og nylig flyttet inn i mitt første hus i sveio, en liten plass mellom haugesund og bergen:) jeg bor sammen med min samboer og hunden vår Milla:)

Jeg er innom bloggen flere ganger om dagen og fant mye inspirasjon hos deg når vi skulle møblere nyhuset, så TAKK for god og inspirerende blogg;)

Milla

24.05.2013 kl.16:42

Hei du! Så herlig premie:) Jeg elsker Durance! Jeg er ei 24 år gammel jente fra Tønsberg! Jeg er innom bloggen din hvertfall et par ganger hver eneste dag! Jeg har aldri sett på interiør som interresant, men etter å ha lest bloggen din, har jeg endret mitt syn på det. Nå synes jeg det er blitt en hobby og jeg er veldig lik deg i smak/stil. Det er veldig morro å følge med på ditt hjem/butikken din! Jeg tør prøve nye ting, jeg trudde fint interiør var dyrt, men nå mikser jeg dyrt/billig og resultatet blir smashing! Til og med min samboer er imponert over stilen din! Jeg trudde aldri hav interesserte seg for interiør, men jeg tok feil:) jeg har handlet i butikken din en gang, men d blir ikke den siste!! Jeg leser bloggen din fordi livet ditt viker spennende og fordi du er dyktig! Du brenner virkelig for det du jobber med og du har nådd langt! :-) Unner deg all den suksessen jeg vet du kommer til å få!! you go girl !!!! :)

Maria Elisabeth

24.05.2013 kl.16:52

Hei!
Så flotte Durance produkter du gir bort! En heldig vinner som kommer til å bli kjempeglad for disse vet jeg! :)
Jeg er 24, straks 25, og er fra Porsgrunn by! Jeg bor i Hønefoss for øyeblikket siden jeg studerer juss her på Høgskolen i Buskerud, og da sammen med min kjære samboer. Følger bloggen din fordi jeg er veldig glad i interiør, og fordi den gir meg så masse inspirasjon! Blir stadig imponert over alt du får til :) Spesielt vaskerommet! Ble fantastisk :) Jeg er dessverre ikke kunde i butikken din, men stadig innom nettbutikken for å se på alle de fine varene! Som student er ikke interiørbudsjettet mitt noe særlig (det er ikke eksisterende omtrent :p) Men! Blir nok kunde så fort jeg tjener litt penger igjen! :) En venninne og jeg skal virkelig prøve å komme oss til Fredrikstad for å besøke butikken din i sommer! Håper vi får til det :) Ønsker deg en strålende dag, og en fin helg! Keep on the good work! :D

anita thomte

24.05.2013 kl.16:54

Hei Camilla
Har følgt bloggen din i 2 år og er mektig imponert over hva du får til.Elsker hjemmet ditt og er nok en smule inspirert av det når jeg selv innnreder.Villa paprika er bare en rå lekker butikk.Har sett hvordan du har jobbet deg opp til suksess,tar av meg hatten for hva du får til,kjempeflink er du.en inspirasjon for andre :)

hege venger

24.05.2013 kl.16:58

hei hei.For en flott premie.Jeg elsker Durance:) jeg er en jente på 37 år,bor i kr.sand,men født i fredrikstad:) bor sammen med min samboer og våre 4 barn.jeg er daglig innom bloggen din for å hente litt inspirasjon:) du har det så lekkert.
Min største drøm er å drive en interiørbutikk som deg.du har vist at det nytter å satse her i livet og stå på.jeg er såå imponert av det du har fått til.

Da håper jeg at jeg er den heldige som vinner,trenger virkelig en opptur i disse dager:)

klem fra hege.

Line

24.05.2013 kl.17:05

Hei. Mitt navn er line, jeg er 26 år og bor på hadeland, ca. En time utefor oslo. Har fulgt bloggen din fast i flere år nå! Jeg liker å pussle med interiør, er gravid for øyeblikket, så ikke til å legge under en stol at jeg koser meg med planlegging av babyrommet nå :) Elsker stilen din og synes det er topp hver gang du har et nytt innlegg. Synes du er en flott og inspirerende jente, med alt du får til. Stå på videre

Sylvia

24.05.2013 kl.17:11

Hei hei :)
Jeg er nok en av dine eldre lesere , 40 år fra Fredrikstad!
Følger deg daglig både på bloggen og instagram !
Har handlet mye i butikken din og i nettbutikken også :)
Får masse inspirasjon av deg, Camilla !!

Siri Merete

24.05.2013 kl.17:12

Hei:) Dette var en artig konkurranse.
Jeg er en jente på 22, som har mine siste uker som student. Jeg er bosatt og født i Oslo og har siden barnsomstiden interessert meg for interiør og farger. Fra jeg gikk på barneskolen tegnet jeg min egen bokhylle som pappa snekret, og snudde om på rommet oftere enn noen rakk å se. Jeg er innom bloggen din av som nevnt min lidenskap for hjem og interiør, det er hjemme jeg bruker mye tid og her jeg slapper av så det er viktig for meg med trivsel. Mine kjære påpeker at jeg bør starte med interiør, men trives heller med det som hobby og ved å hjelpe venner og kjære.

Bloggen din åpnes på min skjerm flere ganger daglig, de hjemmekoselige og lystige bildene gir meg alt fra inspirasjon til energi. Jeg fant bloggen din gjennom nettbutikken din og har bestilt derifra, samt reist til Fredrikstad av ene og alene grunn Villapaprika, vel verdt turen:) I vinter handlet jeg den store blanke lysestaken og etter god service fra lager og butikk sendte jeg min søster innom dere for å hente den.

Bloggen din leses ikke kun av inspirasjon og din dyktighet i hva du gjør, men fordi du er så mennesklig, du skriver på en måte som får en til å føle seg inkludert og glad. Det finnes mange interiør blogger, men din er særegen. Du blogger jevnt og ofte, du har som jeg liker en hjemmekoselig stil. Du er kreativ og sammenslår alt fra brukt, rimelig og dyrt. Du har en personlighet i interiøret ditt.

Ta til deg verdt ord som sies om bloggen din. Janteloven og nordmenn, vi utrykker oss om det negative, men mange er utrolig dårlig på å rose.
***Ønske, ønske, ønske***
Klem Siri Merete

Ida

24.05.2013 kl.17:13

Det kan sies på en måte; en bit, og du er hekta hekta hekta.. for det er slik jeg føler det! Jeg er en jente på 25 år i fra Notodden. Det er en liten by, noe som vil si at det er lite butikker som har interiør etter min stil. det har resultert i at jeg handler stort sett på nett, jeg legger titt og ofte inn en bestilling og en av mine favorittbutikker er nettopp Villapaprika.. :) Jeg har i skrivende stund en levering jeg venter på! Jeg har i mange år hatt en lidenskap for interiør, kanskje til manges fortvilelse (spesilet min samboer)! Når jeg endelig er ferdig med ett prosjekt, starter jeg opp meg noe annet. Jeg koser meg i hjemmet mitt, og er en hjemmekjær jente som elsker å være omgitt av flotte tekstiler, møbler og stæsj.. Mikse og trikse for å finne det som jeg liker. Jeg er ikke en typisk bloggleser, men etter at jeg begynte å handle i nettbutikken din fant jeg etterhvert mye inspirasjon i bloggen din også:) Og ja, en gang og du blir hekta hekta hekta...I en lang periode har jeg holdt på med bachelorskriving (sykepleie)og det har resultert i mye tid foran pc`n.. og ingenting har vært bedre enn å" hvile øynene" sine på både nettbutikken din og bloggen din.. Både som inspirasjon til hjemmet og som ett pusterom i skrivingen ;)

Jeg har enda til gode å få personlig gå å handle i butikken,og derfor skal guleroten etter ferdig levert bacheloroppgave være at jeg cruiser nedover med stor stasjonsvogn å fylle bilen opp med de flotteste varer! Det får meg til å holde motivasjonen oppe nå.. Så kanskje Durance varene kunne være ett plaster på såret så lenge:)? Jeg lover deg at de blir tatt godt hånd om her i huset.. :)

Hilsen en trofast leser :)

Randi

24.05.2013 kl.17:15

Hei :) Jeg heter Randi og bor i Fredrikstad. Hørte om bloggen din da jeg jobbet sammen med en kjenning av deg ;) Jeg elsker alt du gjør og stilen din, finner mye inspirasjon og har blitt en fast leser :) Har bare så vidt tittet innom butikken din, men den gangen var jeg blakk ;)
Har enda til gode å prøve durance-produktene. Krysser fingre og tær :D Fortsatt fin dag!!!

Ellen Marie

24.05.2013 kl.17:16

Hei Camilla :) Jeg er like gammel som deg og bor i Bergen. Har fulgt bloggen din siden du var med på unge mødre, og er innom minst en gang om dagen. Titter for det meste innom or inspirasjon :) Stå på videre!

Camilla

24.05.2013 kl.17:17

hei Camilla! Jeg er en jente på 27 år , er sykepleier og har to barn. Elsker stilen din og blir stadig inspirert. Maskulint -romantisk og maritimt - tommel opp fra meg!:) Har handlet i nettbutikken din og ønsker meg en tur til Fredrikstad og butikken din til sommeren! Hadde vært stas om det kom flere villa paprika butikker her i landet!:) jeg har flere ganger tenkt over hvor mye du faktisk må ha kontroll på og hvor mye du jobber, du står på og er kjempe flink! Hilsen en annen Camilla som gjerne vil pusse opp vaskerommet og fylle på med nydelige Durance produkter!

Carine

24.05.2013 kl.17:18

Elsker durance, og det er vel pga jeg startet å følge med på din blogg jeg gjør det. Måtte jo prøve disse produktene siden alt annet du gjør er så bra :-) er innom bloggen din hver eneste dag for å få inspirasjon og fordi jeg liker måten du skriver på :-) har besøkt butikken din to ganger og er innom nettbutikken ca 1 gang i mnd. Bare MÅ ha!!

Klem Carine

Marthe

24.05.2013 kl.17:26

Jeg heter Marthe, er 24 år og bor ikke langt unna Tromsø. Jeg er nok en av dem som er innom bloggen din flere ganger daglig :)

Jeg bruker den både som inspirasjon og får å få interiørtips til min og min samboers nykjøpte hus, men også får å se nye varer som er kommet inn i butikken. Har handlet det en gang før og kommet definitivt til å gjøre det igjen. Fine varer, bra kvalitet og fantastisk service :)

amalieshus

24.05.2013 kl.17:35

Er ei jente på 23 år som har fulgt bloggen din fast kver dag i 2 år. Viss eg ligger på ei strand i syden må eg sjekke bloggen via mobilen. MÅ ha ein dose av villapaprika KVER dag. Er fra Sogn og Fjordane. Har interiørblogg sjølv og blir veldig inspirert av å lese bloggen din. Berre eit bilde som eg liker kan eg bli heilt gal av! Anbefaler bloggen din til mange og når folk spørr kor eg får inspirasjon fra så svarer eg ofte at eg får inspo fra deg. ELSKER stilen din og kjem til å følge deg så lenge du blogga. Har vert innom butikken din og handla ein del ;-)

Camilla

24.05.2013 kl.17:39

Jeg heter Camilla, er 25 år og bor i Drammen. Det er leeenge siden jeg begynte å følge bloggen din! Det har vært så spennende å følge med på utviklingen til villapaprika! Fra ide til suksessfull bedrift! Jeg er innom bloggen din daglig og henter mye inspirasjon til hjem, interiør og livet. Du er en fantastisk jente, som står på og ser alltid på det positive i livet! Jeg beundrer deg virkelig!

Solfrid

24.05.2013 kl.17:40

Solfrid heter jeg, er 29år og bor rett utenfor Oslo. Jeg har lest bloggen din lenge, nesten siden du startet å blogge. Jeg fulgte også med da du var med på unge mødre:)

Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes du gir stoor inspirasjon til livet, og ikke minst da det kommer til interiør. Måtte du aldri slutte å blogge:)

Jeg har handlet masse i nettbutikken din, jeg har også besøkt butikken din. Og da var det søte Nina som var på jobb, for en godtebutikk:) ikke er det siste gangen jeg kjører veien dit for å si det sånn:)

Jeg får selv skryt av mitt hjem, og det føler jeg at jeg kan takke deg for. Jeg har lært mye, og henter masse inspirasjon fra deg:)

Du er et fantastisk menneske med bein i nesa, det skal du ha. Og jeg koser meg hver gang jeg besøker bloggen din:)

Jeg har to pakker i vente fra butikken din nå, og den ene fikk jeg hentemelding på i dag. Jippi, så den skal snart hentes, også skal jeg dulle litt her hjemme:)

Ha en strålende kveld:)

Anniken

24.05.2013 kl.17:41

Hei jeg er 37, fra Mosjøen og ble anbefalt å titte innom deg av en flott bloggevenn( villasilje) Likte med engang både blogg og nettbutikk. Superfornøyd med å ha funnet siden,syns det er så flott alt du får til - både inspirasjonen fra eget hus og butikk konseptet! Go girl!!!!

Monica

24.05.2013 kl.17:43

Hei :D! Jeg er en jente på 23 år fra Bergen:) Jeg vil bare begynne med å si at jeg elsker bloggen og stilen din:) Du er en kjempe stor inspirasjon når det gjelder interiør! Huset mitt en ganske lik i stilen som ditt og jeg elsker å forandre på interiøret og gjøre det fint, koselig, praktisk, "se dyrt ut" for en billig penge, glitter og glam:) Jeg har fått mange gode ideèr av deg her på bloggen! Jeg er faktisk innom flere ganger daglig jeg for å se om du har oppdatert, haha!

Janicke

24.05.2013 kl.17:48

Denne vil jeg være med på :-) Jeg var faktisk innom nettbutikken din tidligere i dag og så på Durance-produktene som ligger ute, men jeg synes det er litt for dyrt. Kunne jo ikke ha passet bedre med en slik konkurranse.

Jeg er en jente på 23 år, for tiden bosatt i Trondheim hvor jeg har vært student i 4 år. Neste uke tar jeg med meg kofferten og samboeren min og flytter til en ny leilighet på landet. Jeg har lest bloggen din fast noen år nå, usikker på hvor lenge. Jeg følger deg på bloglovin, så jeg er alltid innom når du har lagt ut et nytt innlegg, men også ellers er jeg innom for å se på bilder av hjemmet ditt og interiør. Jeg fulgte med da du var med på Unge Mødre og fant tilfeldigvis bloggen din i ettertid. Har aldri vært spesielt interessert i interiør, og man kan vel også si at jeg ikke har peiling på interiør overhodet, men jeg liker fine ting, og jeg elsker hjemmet ditt og henter mye inspirasjon fra deg når jeg nå skal flytte. Du har alltid fascinert meg og jeg synes det har vært innmari morsomt å følge bloggen din og hverdagen din. Du imponerer meg til stadighet og det er helt rart å tenke på at vi er like gamle. Her har jeg bodd i ei lita hule/grotte/hundehus av en hybel i 4 år, mens du har drømmehuset, to barn, er gift OG eier din egen interiørbutikk. Tar av meg hatten for deg.

Jeg har ikke vært kunde i hverken nettbutikk eller butikken din enda, rett og slett fordi jeg akkurat er ferdig med studietiden gjennom fire år og fortsatt ikke har kommet meg ordentlig i jobb. Butikken blir litt for langt unna, men når økonomien har stabilisert seg litt så ser jeg frem til å klikke hjem noen fine ting. I mellomtiden prøver jeg meg på denne konkurransen i håp om at jeg kanskje er heldig og vinner :-D

Ha en fin dag videre!

Anette

24.05.2013 kl.17:51

Hei :)

Jeg heter Anette og er 22 år, kommer fra et sted langt nord i landet, nærmere bestemt blåbyen Sortland. Jeg holder på med utdanning til helsefagarbeider, og venter min førstefødte i november :) Men er desverre singel pga problemer med bf.. Men har et håp om at det ordner seg, selv om jeg er ekstremt skuffet og såret over at han velger "oss" bort for at han heller vil tenke på seg selv.
Men nok om det.

Grunnen til at jeg leser din blogg er unge mødre :) du er en av mine topp favoritter som har vært med i unge mødre, og jeg gleder meg hver gang jeg skriver inn nettadressen til bloggen din :)

Jeg synes det er så gøy at du har fått til så mye allerede og driver egen butikk. Et godt bevis på at det ikke bestandig er nødvendig med utdanning :) Men det krever selvsagt ståpåvilje og få til noe slikt, og det er noe du så tydelig har plenty av :) Så du er rett og slett bare helt fantastisk :)

Men det jeg irriterer meg over er at folk skal rakke ned på deg, og si at du får alt lagt i henda siden du kommer fra en godt etablert familie. Det har absolutt ingen betydning. Det som betyr noe er din personlighet som er god. Så det får bare være sjalu og komme med mye svada, men det betyr ikke noe for det er ikke sant, og det ser man om man setter seg inn i bloggen din, og faktisk leser det som står der, og har sett deg på unge mødre ;)

Iallefall stå på videre, og jeg gleder meg kjempe mye til du dukker opp på unge mødre igjen :)

Med vennlig hilsen Anette

Ingrid

24.05.2013 kl.18:09

Hei.
Jeg leser bloggen din regelmessig. Mest fordi du som meg selv har din egen bedrift. Nå har ikke jeg butikk, men en annen type næring. Liker å lese om andre unge damer og hvordan de gjør det.
Jeg er 28år og bor i Mosjøen. Er ikke kunde i butikken eller nettbutikken din enda:)

Sylvia

24.05.2013 kl.18:12

Hei:) jeg er ei jente på 38 år fra Frøya i Sør-Trøndelag og har fulgt bloggen din en stund. Har brukt nettbutikken og er veldig fornøyd med produktene jeg har fått tilsendt. Er veldig glad jeg fant bloggen din, da du er til stor inspirasjon nå når vi nå bygger oss hus:) Durance produktene hadde vært fortreffelig i mitt nye hus. Takk for at du inspirerer meg, og gir meg gode ideer:)

Maria

24.05.2013 kl.18:30

Hei:) Dette hadde vært kjekt å vunnet!:) Jeg heter Maria, en 30 år gammel 4 barnsmor, som kommer fra en liten øy utfor Molde. Jeg er innom bloggen din hver dag for inspirasjon:) Syns du har mang gode ideer, og flott smak!:)

May

24.05.2013 kl.18:31

Hei. Jeg er 37 år og kommer fra Kristiansand. Er lykkelig gift og har 3 flotte barn. Jeg følger bloggen din daglig. Du legger ut så mange inspirerende bilder som jeg bare drømmer meg bort i. Du har og gir meg mange gode tips til å dekorere her hjemme. Bare elsker stilen din. Et av målene i ferien i sommer er å komme innom butikken din, noe jeg gleder meg veldig til. Ønsker deg en strålende helg.

Stine

24.05.2013 kl.18:40

hei hei:) mitt navn er Stine, 26 år, gift og 2 jenter på 1 og 3 år:) kommer fra Stavanger ,buøy 5 min fra sentrum:)
Er daglig innom bloggen din;)
Oppdaterer alltid fb og bloggen din enten på iPhonen eller dataen:)
Elsker stilen din og fått så mye gode tips og råd ang interiør igjennom bloggen din at jeg endelig klarer å utføre det her hjemme og er sååå fornøyd!! Takket være deg:)))
Ellers er jeg kunde av deg på nettbutikken, men jeg skal love deg at viss vi tar oss en tur opp igjenom så skaaal jeg innom butikken din i Fredrikstad :))) ha en strålenes helg!!

Cathrine

24.05.2013 kl.18:53

Hei Camilla! :)

Jeg er en jente på 27 år som kommer fra et lite sted utenfor Ålesund. Jeg er veldig interessert i interiør så jeg sluker til meg alt av tips som du kommer med :-) Grunnen til at jeg følger deg daglig på bloggen er at jeg så Unge Mødre da du var med. Jeg synes du var en av de fornuftige som var med og selv har jeg to barn, så kombinert med interiør har vi mye felles ;)

Til vanlig er jeg lærer men er ute i permisjon nå og nyter hvert sekund.
Jeg har så lyst til å dra til Frekdrikstad engang, kanskje vi drar innom byen dersom vi tar turen til Oslo i sommer. Jeg har nemlig SÅ lyst å kike innom din fantastiske butikk! :)

Jeg må også berømme deg for din arbeidsinnsats og stå-på-vilje du har for butikken din! Hadde alle bare vært like arbeidssom som deg! :)

Ha en fin helg!

Anne-Lise Brådland

24.05.2013 kl.18:57

Hei!

Eg er 44 år og frå Bryne, følger deg kvar dag og liker stilen din. Får mange gode tips innen interiør og er storfornøyd med det. Har også handlet i nettbutikken og er veldig godt fornøyd med produktene. Har begynt å bruke Durance og elsker dei.

Terese

24.05.2013 kl.19:04

Hei Camilla.

Jeg heter Terese er 39 år og bor i en liten bygd utenfor Ålesund. Jag har samboer, en gutt på 9 år og en jente på 5 år. I tillegg har vi 5 fantastiske islandshester. Jeg er nesten daglig innom bloggen din for inspirasjon. (Tusen takk for at du deler så mye fra det fine hjemmet ditt og den fine butikken du har). I tillegg til hestene våre har jeg har stor interesse for interiør. Har handlet en del i nettbutikken din og ser stadig etter nyheter der. Skulle veldig gjerne ha vunnet den flotte pakken med Durance produkter. Det hadde gledet meg stort. :-) Lykke til videre med alt du foretar deg. :-)

Mvh. Terese

Bodil

24.05.2013 kl.19:04

Heisann Camilla!!!
For en flott premie, den hadde vært så artig å vinne :)
Jeg heter Bodil, er 49 år og er fra Molde. Oppdaget bloggen din for noen måneder siden og så var jeg fanget, haha!
Jeg er mektig imponert over alt hva du får til, og dagens høydepunkt er å kikke inn til deg og det vakre hjemmet ditt. Har handlet en del i nettbutikken din, og jeg elsker varene du har.
Syns du er utrolig flink med farger, og å sette sammen grove og vakre ting, ønsker deg all mulig lykke til videre.
Fra Bodil

Kristine

24.05.2013 kl.19:09

Durance er bare de beste produktene jeg vet:)) elsker duften av lavendel eller eucalyptus når jeg tar husvasken:) jeg er 26 år gammel og bor i kristiansund sammen med samboeren min og vår sønn som blir 3 år i høst:) er innom bloggen din hver dag. Min store lidenskap er å ordne og styre med interiør i huset vårt! Henter mye inspirasjon fra bloggen og blir alltid fristet til å kjøpe noe når du legger ut så masse fine bilder:) i tillegg så har vi veldig lik smak på masse når det kommer til interiør fronten så jeg handler en del på nettbutikken din, da vi bor så langt unna:) om to uker skal vi på ferie i syden, og da skal vi reise fra Oslo. Vi skal vi kjøre til Fredrikstad før vi reiser, bare fordi jeg må besøke butikken og handle litt. Gleder meg masse til å endelig besøke villa paprika:) ha ei riktig god helg:) gleder meg til neste blogg innlegg:) hilsen Kristine

Kine L.

24.05.2013 kl.19:16

Jeg er en 24 år gammel jente fra Stavanger! Er innom bloggen din hver gang der dukker opp et nytt innlegg på bloglovin :) Har ikke prøvd å handle fra nettbutikken din enda, men mye som frister.. Hadde det ikke vært for denne tomme studentlommeboken hadde nok flere ting vært på vei til meg.. Lar meg likevel inspirere av deg og tar gjerne frem "gamle" ting som jeg hadde glemt jeg hadde og finner en ny måte og bruke de på! Keep up the good work :)

Line

24.05.2013 kl.19:18

Hei. Jeg har fulgt bloggen din siden du begynte å blogge, jeg fant bloggen din siden du hadde vært på unge mødre:) Jeg er 30år har to barn, 5år og 8år. Jeg bor på et lite sted i vestfold. Er innom bloggen din hver dag, og syns det er inspirende å lese, se bilder du legger ut om interiør. er selv veldig glad i å fikse hjemme. Har bestilt noen ganger fra nettbutikken, men håper jeg også får muligheten til å ta en tur innom butikken din:) syns du har en kjempe fin stil hjemme og i butikken:) Barna dine ser foresten ut som to skikkelige sjarmtroll:)

Mia

24.05.2013 kl.19:24

Mia, 25 år fra asker litt utenfor oslo. Samboer, sønn på 2 år. Leser bloggen din ca 2 ganger daglig, og syns det er gøy å lese om deg og dine, oppskrifter du legger ut og ikke minst interiør da såklart!

Henter masse interiørinspirasjon hos deg og har Vært i butikken din ?n gang! Skal definitivt tilbake:)

Majken

24.05.2013 kl.19:26

Hei!

Jeg er ei jente på 28, som bor i Fredrikstad. Jeg følger bloggen din, og er ofte innom butikken. Og noen ganger ender det med at jeg har med noe hjem fra butikken din :) Elsker interiør.
Hadde vært supert å vinne denne pakken, Durance er fantastisk!

Ha en fortsatt fin dag.

Majken :)

marie

24.05.2013 kl.19:27

Jeg er en tobarnsmor på 27 fra oslo som leser bloggen din fordi den er utrolig inspirerende! Du har masse gode tips og veldig god smak. Jeg handler mest i nettbutikken, men har sendt samboeren til butikken for å handle litt større ting flere ganger. Er innom bloggen stort sett hver dag!

Elene

24.05.2013 kl.19:32

Hei hei.
For en fin premie. Skulle gjerne prøvd ut disse produktene. Har ennå ikke fått gjort det :/
Jeg er en jente på 27 år fra Bergen. Har to små barn på 3 og 4 år og er en travel husmor som er både student og jobber deltid utenom. Jeg er innom bloggen din omtrent hver gang jeg er på pcen. Og det er noen ganger for dagen ;) Elsker bloggen din og butikken din. Du har så utrolig mye fint og skulle ønske jeg kunne kjøpt alt. Har handlet i nettbutikken din før og er kjempe fornøyd med de tingene jeg kjøpte.
Jeg synes du er et veldig stort forbilde og skulle ønske jeg tok meg mer tid til å kommentere her inne. Men du skal bare vite at selv om jeg ikke har alltid tid til å skrive noe så setter jeg utrolig stor pris på innleggene dine og synes hver og en er like bra og inspirerende. Stå på Camilla. Det er mange her ute som setter pris på deg. Klem til deg og god helg :)

Cathrine

24.05.2013 kl.19:35

Hei:) er en jente på 38årfra nes i akershus. Har sett deg på unge mødre på tvn.husker ikke helt hvordan jeg kom inn på bloggen din,men nå er jeg innom så og si dagelig,digger stilen din:) Hadde vært helt supert å bli trukket ut som vinner.har aldri prøvd disse produktene før og så er det første gang jeg legger igjenn en komentar på nett:)ha en fin helg :)

Elin

24.05.2013 kl.19:43

Hei =)

Lo litt for meg sjølv når du lurte på kor ofte eg var inne på bloggen din ;) Eg har 3 sider oppe, det er bloggen din, som eg oppdaterar kvar gong eg er pålogga for å sjå om du har skrive nytt innlegg, so er det mail og FB :P

Eg bur inst i Sognefjorden i ei lita bygd som heiter Årdal =) Interiørbutikkar fins det ikkje i bygdi, sett vekk frå "Stølen" som er ei røyrleggarforretning med div. pyntegjenstandar i ein elles rotette butikk ;)

Grunnen til at eg har bloggen DIN oppe, er at eg likar stilen din, du inspirerar, og at du har ein flott nettbutikk. (har forresten hatt gleda av å prata med dg personleg på tlf. ;)

Heilt ærleg so er eg ikkje flink til å legga att "spor" etter meg, kanskje litt beskjeden ;)

Gledar meg til å sjå bileta frå hagen din, og håpar du legg ut bilete, både før og etter....!!!! =)

Ha ein knakande flott kveld. Eg har tatt kveld, er ungafri, og eg og mann min sit og nyt frien med ei kald ei ;)

GOD HELG =D =D =D

christine

24.05.2013 kl.19:44

Hei Camilla :-)

Her er "jenta fra Moss" :-) Christine er jeg. 32 år og har ei tulle på 5 :-)
Er innom og besøker deg 1,2 og ja innimellom 3 og 4 ganger i løpet av dagen for å se hva du har lagt ut av inspirasjon for oss her ute.
Vært innom butikken din og handlet også, og det blir garantert flere :-)
Durance serien som jeg ELSKER og som har en fantastisk duft.
Krysser fingre for at jeg er den heldige med stor H.:-)

Hilsen "jenta fra Moss" :_)

Renate

24.05.2013 kl.19:50

Hei, renate heter jeg! Er snart 20 år, og for tiden bosatt i Ørsta. Bor sammen med sønnen min på snart to år, og samboeren min, som for tiden holder til i Oslo, da han er i millitæret.

Sitter i skrivende stund og leser til eksamen, og ser veldig frem til å bli ferdig med vg2, siden dette året har vert veldig tungt helt alene, bare jeg og lillegutt. En av tingene som har holdt meg oppe, og motivert meg til å fortsette utdanningen min på tross av savn etter samboeren, og nærmest ingen tilgang på barnevakt i tentamen og eksamenstider, er deg. Makan til stå på vilje skal man lete lenge etter! Skulle hatt halvparten av den stå på viljen din, så hadde jeg nådd langt!!

Er innom bloggen din flere ganger daglig, og er innom nettbutikken din nå og da, bare for å se på alle de fine produktene du selger. Har bare handlet på nettbutikken din en gang, men det kommer nok til å bli mye mer, bare jeg får litt tjukkere lommebok. Hadde vert så stas å vunnet disse produktene! Elsker durance, men har rett og slett ikke råd! Hadde jeg vunnet, hadde det hjelpt utrolig mye på motivasjonen min siste måneden av skoleåret! Er ikke noe som hjelper så godt på motivasjon som fine omgivelser, og gode dufter! :D

Nina

24.05.2013 kl.19:52

Hei Camilla!
Jeg er en jente på 28 år som bor i Asker med mann og 2 skjønne gutter på 2 og 7 år.
Har fulgt med på bloggen din siden du startet opp og jeg må ærlig innrømme at jeg titter innom flere ganger om dagen i håp om at du har lagt ut et nytt innlegg :) Du er en stor inspirasjon for meg, ikke minst når det kommer til interiør men også fordi du er en jordnær og flott jente med gode verdier i livet.
Jeg har allerede begynt å spare opp så jeg kan slå meg løs i butikken din i sommer:)
Durance produktene elsker jeg ,men det er sjeldent jeg tar meg råd til å kjøpe det, så det hadde vært en fryd å vinne denne herligheten :)

Ha en herlig kveld !

Ann-Helen

24.05.2013 kl.19:58

Hei Camilla:)Premien så helt nydelig ut,aldri prøvd produktet.

Jeg er ei dame på førr fra plankebyen.

Har to barn og skal pusse oppmitt hus. Jeg synes du har en appelerende stil,får mange flotte ideer fra bloggen din.
Jeg er innom bloggen din hver dag flere ganger,redd for å gå glipp av noe. Avhengig,sa du?

Har handlet i butikken din,ikke nett butikken.

Ha en finfin helg :)

Lise

24.05.2013 kl.20:01

Hei

Marit wetlesen

24.05.2013 kl.20:03

Hei!
Ser at en dame på 40 skriver hun er av de eldste av dine lesere. Vel, jeg slår henne med 21 år! Det skulle vel vise at alder ikke har så mye med interesser å gjøre!
Er lærer og jobber i ungdomsskolen. Bor ikke langt fra Molde, jazzens og rosende by! Jeg er veldig, VELDIG interessert i interiør, gjenbruk, klær, hage, reise osv. Innbiller meg stadig jeg har det meste av livet igjen. Det sier sitt??
Leser bloggen din hver dag. En kosestund! Du forteller om deg og ditt, opp og nedturer. Du er modig og flott! Parden my French, men drit i alle dumme og frekke og direkte ondskapsfulle kommentarer!! Fortestt som du gjør du.
Mvh trofast leser som blir SKUFFET om det er en dag du ikke skriver blogg!!!!

Cecilie Kvant

24.05.2013 kl.20:07

Hei, Camilla!
Jeg heter Cecilie, er 19 år og kommer fra Bergen. Sammen med datteren min på 1,5 år bor vi litt utenfor Bergen (i Meland kommune) og trives veldig godt!

Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig, rett og slett fordi at jeg elsker det du legger ut, g fordi at jeg er kjempe imponert!

Du fikk selv barn i ung alder, og se hvor langt du er kommet nå? Det viser bare en enorm vilje og sinnsykt med pågangsmot. Jeg elsker interiør bildene du legger ut, tipsene og syntes det er spennende å lese om hverdagene dine.

Selv er jeg alene med datteren min, vi leier leilighet og jeg går på skole. Men det er drømme livet for oss akuratt nå, vi koser oss og er lykkelig; og det er viktigst av alt!

Har enda ikke fått kjøpt noe i nett butikken din, da pengene rett og slett ikke strekker til. Men en dag, en dag skal jeg handle masse!

Frøken Hege

24.05.2013 kl.20:16

Jeg er fra Sandnes og har en liten interiørblogg selv. Lest din lenge nå, helt siden du var med i Unge Mødre faktisk.

Elsker Durance produkt så vil gjerne vinne de, lukter godt når man har vasket huset.

Silje

24.05.2013 kl.20:27

Hei!
Vinner vanligvis ikke på slike ting, men jeg skal prøve...
Jeg er en jente på 21 år fra Nordnorge som bor i Stavanger med samboeren min og sønnen vår. Jeg studerer reklame, og er innom bloggen din minst to ganger daglig. Jeg henter så mye inspirasjon fra bildene du legger ut, og sjekker ofte hvordan du har stylet ditt hjem når jeg skal style mitt eget. F.eks har jeg gått til innkjøp av mange duse puter som jeg elsker, og som passer perfekt inn her. Du er en stor inspirasjon for meg, siden du er ung mor med en så bra karriere. Målet mitt er også å starte eget firma, til neste år. Du har bevist at det er mulig, og derfor har jeg også valgt å satse :-) Ellers vil jeg bare si at du virker som en utrolig god mor, som klarer å kombinere karriere med familie på en god måte, håper jeg også klarer det :-)

Til slutt vil jeg bare si at det hadde vært kjempekjekt å vinne produktene, da de er ganske dyre, og ikke noe jeg kan prioritere å kjøpe når jeg er student dessverre.. Uansett, ha en fin kveld og kos deg i helgen! :-)

Hanne

24.05.2013 kl.20:34

Go kveld!
Jeg er en jente på snart 23 år som bor sammen med drømmemannen jeg møtte da jeg var 15 år :) vi bor i et hus vi kjøpte for omtrent 7 år siden sammen med vår vakre datter på 14 mnd. Nå holder vi på å bygge nytt hus som er veldig tidkrevende og jeg kom innom bloggen din tilfeldigvis og har vert innom hver dag siden!

Henter mye inspirasjon fra deg til det nye huse og gleder meg til å handle masse fint når vi er på plass :)

Håper på å få prøve dette vakre settet du har laget :)
Hilsen Hanne

Cicilie Ulvang

24.05.2013 kl.20:35

Hei :-)
Jeg er en interiørfrelst jente fra vakre Helgeland i Nor-Norge. Jeg har de siste årene vinglet litt i stil, og bestemte meg derfor for å begynne å lete litt etter inspirasjon på blogger. Jeg fant din ved en tilfeldighet, faktisk var det navnet på bloggen din som fanget min oppmerksomhet. Jeg elsket den fra første stund og fant derfor min stil ganske kjapt :-) Jeg har derfor gått løs på rom for rom og mye byttes ut. Det morsomme er at når jeg står å klør meg i hodet og lurer på hva som kan bli bra her eller der, så er jeg inne på bloggen din. Det viktigste jeg har lært er " Få store ting, enn mange små " :-) Tror du har det fineste innredede huset jeg vet om, og er derfor daglig innom for å se hva du har funnet på :-)

Cecilie

24.05.2013 kl.20:50

Jeg er en 25 år gammel 2-barnsmor som bor på en liten øy i nordland som heter vega. Jeg og min samboer har kjøpt oss hus på 240 kvadrat, som sakte men sikkert blir innredet slik jeg vil ha det. Jeg leser bloggen for inspirasjon, men også fordi jeg føler jeg har blitt kjent ned deg og din familie, og det er gøy å følge deg daglig. Da jeg bor på en øy, har vi ikke akkurat de store interiør butikkene her. Jeg har derfor blitt en ivrig nettshopper, og er ofte inne på nettbutikken din. Takket være nettsider som din føler jeg at jeg kan ha et moderne hjem, selv om jeg bor langt unna butikker.
Vi har mye lik smak innen farger og interiør, derfor liker jeg hjemmet ditt svært godt.
Jeg håper du fortsetter å oppdatere bloggen daglig, både fra butikken og deg privat :-)
Mvh cecilie

Britt

24.05.2013 kl.20:58

Hei Camilla! Mitt navn er Brtt og jeg er innom bloggen din så og si hver dag. Ikke uten grunn, jeg får masse inspirasjon, tips og ideer til hjemmet mitt. Jeg har flere ganger vært innom butikken din og sommeren er tid for nye besøk. Det blir alltid noe nytt til hjemmet etter besøk i butikken din. Jeg bor i Akershus med kort avstand til Oslo. Jeg reiser gjerne til Fredrikstad og Villa Paprika framfor Oslo når det gjelder interiør. Det sier jo alt. - durance er en favoritt:-) Lykke til videre med Villa Paprika og ellers alt godt fra Britt

Stine

24.05.2013 kl.21:04

Hei :)
Jeg er 29år og fra Moss. Er innom bloggen din en gang om dagen, og fulgt deg over noen år. Har ikke handlet i nettbutikken, men er stadig innom dere jentene i Villapaprika. Alltid koselig å komme til dere!

Kristine B

24.05.2013 kl.21:05

Hei! Jeg er en jente på 23år fra en bitteliten plass på Sørlandet :) bor i ett gammelt hus sammen med hunden og katten min. Holder på å pusse litt opp, så mesteparten av tiden min går til dette! Er ikke kunde enda, da alle pengene mine går til oppussing! Men har sett meg ut noen ting jeg skal ha når jeg blir ferdig med det dyreste ;)
Stor klem fra meg :)

Elisabeth M

24.05.2013 kl.21:08

Hællæ!

Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 28år gammel, samboer, og sammen har vi ei litastor jente på 2 1/2år :) Vi bor i Sarpsborg. Jeg følger bloggen din daglig, da den gir meg inspirasjon i form av farger/maling, møbler og interiør.

"Bælbra" blogg!

Prekæs!
Elisabeth

camilla andersen

24.05.2013 kl.21:17

JAA, durance såpene osv virker som noen fantastiske produkter, synd jeg ikke har fått prøvd det enda:-( har hørt utrolig mye bra om det. håper jg får mulighet til å testa ut dette produktet en dag :-D

Er en jente på 24 år. som er to barns mamma. som bor i fr.stad.Bor i ett hus som vi pusser opp litt etter litt. mye inspirasjon kommer fra denne bloggen, å det du kommer med av forslag til alt mulig ;-) sier tusen takk for at du startet denne bloggen:-D

HA EN FIN HELG VIDERE :-D:-D:-D

Stine

24.05.2013 kl.21:24

Hei!
Jeg er 21 år og er fra Sarpsborg. Jeg jobber som sykepleier i hjemmesykepleien. Har nylig flyttet for meg selv og har hentet mye inspirasjon fra bloggen, bildene på Facebook, instragram og i butikken. Jeg elsker å se bilder fra huset ditt! Ser etter oppdateringer flere ganger om dagen! Jeg har fulgt deg lenge, men det er først nå som jeg har flyttet at jeg også handler.
God helg!

Martine

24.05.2013 kl.21:27

Åååh. Durance<3 dåån. Elsker serien. Jeg er ei jente som nettopp fylte 24år. Er mamma til en gutt på snart fire, å venter ei lita jente om 5 uker, pluss minus;-) er gift å bor ca 12 mil nord for Trondheim. Jeg ble en fast tilhenger av din blogg for ett års tid siden. Å har jevnlig fulgt deg og din hverdag. Du innspirerer meg, gir meg et hav av gode interiør tips og andre gode råd og kloke ord. Du er et stort forbilde for mange av oss her ute. Du skal ha cred for den ståpå viljen du har, tross alle stygge kommentarer du får.
Stå på videre, å masse lykke til i fremtiden.. Ha en super fin helg. Klem fra meg ;-)

Unn Karin

24.05.2013 kl.21:28

GURIMMLLA da...
Så herlig den vinnerpakken så ut, håpe håpe..
Ja da slår æ om så får du læse litt dialekt, nåkka å bryne dæ på;-)
Æ e fra Harstad å e trættisju vinntra gammel, he he. . Jåbbe på psykiatrisk avdeling på sjukehuset og synns det e en fanntastisk å spennanes å utfårdranes jåbb. Trives vældi gått me det. Æ læs blåggen din kvær dag opp te fleire gånga førr dag. Følle dæ åsså på instagram. E bære så utruli imponert over alt du får tell, skjønne ikkje kor du hente alle kræftan og energien din fra, e søkke immponert i alle fall. Syns det e så flått at du dele så masse me alle åss læsera, lar åss få et lite gløtt inni livet dett. Æ bi vældi inspirert av alle dine kreative og nydelie idea. Har handla i nettbutikken din å håpe at æ ska kunne få te en tur te sarpsbårg og då kåmmer æ garrantert innom butikken din.
Ønske dæ bære alt gått og masse løkke tel med butikk og alt ainna.

Stor klæm fra nord

Lisa

24.05.2013 kl.21:31

Hei Camilla :-)

Veldig glad jeg kom over bloggen din, er blitt hekta og får utrolig mye inspirasjon til det nye huset vi holder på å bygge:-) Må innom hver dag for å se etter nye tips og ideer !! Er 33 år, samboer og har to søte små tuller:-) Håper du har tenkt å holde på lenge, jeg skal hvertfall følge med så lenge du holder på... Digger stilen din og lykke til videre med dine prosjekter!!
Tvitvi til meg;)
Hilsen Lisa

Hilde

24.05.2013 kl.21:38

Hei!

For en flott gavepakke :-)
Jeg er 23 år og fra et område like ved Gardermoen. Jeg har fulgt bloggen din i flere år og jeg synes den blir bedre og bedre. Bloggen din er kjempeinspirerende og jeg sanker mye tips og ideer til jeg skal flytte til mitt første hus om under en mnd.
Jeg har vært bortskjemt, bodd hjemme til nå og mamma har tatt vasken. Nå når jeg flytter er det slutt på det. Hadde vært supert med en "startpakke" som dette... ;-)
Stå på videre, du er flink :)

Monica

24.05.2013 kl.21:56

Ahh, krysser fingrene..:)

Jeg heter Monica, 25 år og bor langt oppe i nord..:) Jeg planlegger husbygging (eller, jeg ser jo mest for meg interiør og slikt da;)), så henter absolutt mye inspirasjon... Har faktisk kjøpt noe til huset fra nettbutikken allerede..;)hehe.. Greit å være tidlig ute..(A) Jeg er ofte innom nettbutikken og drømmer meg bort der... Bloggen er jeg innom nesten hver dag, og noen ganger flere gang om dagen..:)

Line

24.05.2013 kl.21:59

Hei! :)

Jeg heter Line og er ei lita interiørfrelst jente på bare 19 år! Jeg flytta sammen med kjæresten min i et stort fint hus i fjor sommer. Huset er forholdsvis nytt, men jeg legger mye tid i oppussing og interiør, hvor akkurat du er en av mine store inspirasjonskilder :) Er helst innom bloggen for å se om det er noe nytt, ett par ganger om dagen! Klør i fingra etter å begynne på nye prosjekter, men har tatt en pause i russetid og eksamenstid (kan ikke vente til sommeren!!) Da står nemlig veranda og bad for tur, og hadde passet flott med en slik pakke :)

Uansett, takk for at du er den supre inspirasjonskilden du er! :) du virker som er rå jente med fine egenskaper!

MorTilEn

24.05.2013 kl.21:59

Jeg er 25 år, bor på Gol i hallingdal. Bor nå i leilighet, og flytter i hus om 14 dager:) Jeg henter mye inspirasjon ifra deg, er kunde i nettbutikken din og håper jeg får mulighet til å besøke butikken din i løpet av sommeren!:) Vunnet dette hadde vært kjempe stas!:)

Malin

24.05.2013 kl.22:01

Hei Camilla:) hvor morsomt med konkurranse å med disse deilige produktene i tillegg da!:)

Jeg heter Malin,er 22 år og er fra Steinkjer i Nord-Trøndelag. Jeg er innom flere ganger om dagen,både for inspo og for å følge med butikke . Jeg handler mye i nettbutikken og er strålende fornøyd med både service og produktene!

Ha en flott helg med dine:)

Annette

24.05.2013 kl.22:06

Hei! Flott imponerende blogg som jeg er innom daglig! Tror du må ha ti ganger så mye energi som oss andre:-) Rent misunnelig:-) Er fra Kristiansand, er 44 år og mamma til to. Har aldri prøvd vaskemidlene fra Durance, så det hadde vært moro å vinne!!

sara

24.05.2013 kl.22:13

hei. æ e 32 år og kommer ifra Kautokeino, Finnmark. Æ lese bloggen din som alle andre hveeer dag. Har bloglovin og med det går jeg aldri glipp av blogginnleggan dine. Du e min store inspirasjon, og bloggen din gir meg glede og masse inspirasjon. Vil helst ha likens stue som deg, for den e sååå fin. Har aldri bestilt fra nettbutikken din, men æ håper æ får gjort det snart. Hugs & Kissen :)

Renath

24.05.2013 kl.22:22

Hei! Jeg bor rett utenfor Bergen, og er daglig innom bloggen din. Jeg er 26 år. Har to barn på ca samme alder som dine og en svær hund. Vi bor på gård, og elsker bondelivet. Jeg digger stilen din, og det er den prøver å skape her, inkludert litt bonderomantikk. ;) Vi var på besøk hos en venn i Sarpasborg,og da MÅTTE jeg innom butikken din. Fantastisk =) Håper jeg nesten ikke jeg vinner, hører at man blir hektet på disse Durance produktene ;)

Nina

24.05.2013 kl.22:43

Hei:) guttemamma på 25 som nok er en av leserne som bor lengst nord.. Nemlig Svalbard!!:) hadde vært fint å vinne slike fine produkter for å få litt god blomsterduft i huset da det ikke er noen trær og lite blomster som dufter. Har fulgt bloggen din i mange år! Stå på!!:)

Silje Enoksen

24.05.2013 kl.22:54

For noen herlige produkter! Hadde vært stas med desse i badehylla :-)!

Jeg er en jente på 19 år fra den lille øya Stord, som ligger mellom Bergen og Haugesund. Er innom bloggen din flere ganger daglig, og elsker virkelig stilen din! Du er utrolig inspirerende :-) Jeg bor i leilighet med kjæresten min, og er blitt helt frelst av interiør. Det er jo så kjekt! Må bare få si det at du virker som en herlig person, og jeg beundrer virkelig hvor langt du har kommet med butikken din!

Klem!

Astrid

24.05.2013 kl.23:04

Åååh, den gavepakken hadde passet godt for en gravid kropp :D Jeg heter Astrid, er 24 år fra Oslo. Leser bloggen din hver dag. Lar mer inspirere av alt, både interiør, oppussing, blomster, farger og dine mer personlige innlegg. Fortsett med der bra arbeidet, du inspirerer :)

Veronica

24.05.2013 kl.23:09

Hei Camilla.

For en flott premie, selvklart vil jeg bli med i trekningen:)
Jeg heter Veronica, er snart 32 (dessverre..) hi hi, og kommer fra Ålesund der jeg bor sammen med min mann og herlige sønn på 6 år:)

Er allerede kunde hos Villa Paprika og har nok maset på dere en del ganger:) Men veldig fornøyd m produktene, og kommer garantert til å shoppe igjen nå når vi snart tar over mine foreldres hus:)

Liker veldig godt stilen din, og har takket være bloggen din endelig funnet inspirasjon til å lage min helt egen stil selv:) Du og bloggen inspirerer:) Jeg får masse gode ideer, også er d så flott at du setter d sammen med varer fra butikken din slik at jeg får kjøpe d jeg liker...skikkelig plusspoeng;)

Håper du og din fine familie får en fin helg, så "prates" vi nok snart:)

Masse hilsener fra
Veronica

Synnøve

24.05.2013 kl.23:11

Hei
Jeg er innom bloggen din nesten hver dag.Det har jeg gjort siden i fjor høst. Er ikke flink til og legge igjen spor etter meg. Følger deg også på instagram. Du har en interiørstil som jeg liker. Synes du er en flink ung dame som har fått til det som mange drømmer om. Er ofte innom nettbutikken din og kikker også. Har tenkt og avlegge butikken din et besøk i løpet av sommeren her.-:)
Hilsen synnøve

stinemor

24.05.2013 kl.23:11

Mitt navn er Stine, jeg bor i sommerbyen Sandefjord. Jeg er snart 23 år og har nylig kjøpt meg min første leilighet. Jeg er daglig inne på bloggen din, noen dager opp til flere ganger. Har veldig lyst å besøke butikken din, skal gjøre det når jeg er på den kanten av landet. har veldig lyst til å vinne, jeg er forsatt student(frem til sommern) og med ny leilighet har jeg ikke råd til å kjøpe slike produkter. Så litt luxus i hverdagen hadde vært stas. Bloggen din er veldig inspirerende og du har en bra smak og en flott familie.

hilsen stine

Renate

24.05.2013 kl.23:15

Hei!
Jeg heter Renate og er 25 år. Kommer fra Vikersund. Er innom bloggen din hver dag :)
Har ikke vært i butikken din enda. Håper jeg får tatt turen i sommer :D

Grete

24.05.2013 kl.23:16

Jeg er en jente på 24, fra nabobyen Sarpsborg. Kommende brud og har en jente på 3. Elsker å titte innom for inspirasjon, og lese om deg og dine. Titter innom flere ganger daglig, bare for å håpe at du har lagt ut en et nytt innlegg:-) Utrolig moro å lese om alt du klarer å få til i karrieresammenheng, i hus prosjekter og familielivet.

Vært moro å vært den hedige vinneren av så fantastiske produkter

Ønsker deg og dine en riktig God Helg!

Janne

24.05.2013 kl.23:17

Heisann fine du!! Jeg er en 30 år gammel småbarnsmor fra det fagre vestland! Har fulgt bloggen din en god stund nå, og du slutter aldri å imponere eller INSPIRERE :) Etter en travel hverdag er det hærlig å slenge bena på bordet og drømme seg vekk med en god blogg..og din er absoluttv favoritt nr. 1. Er kunde i nettbutikken, men bruker den også flittig til å linke tips til ønskelister til jul og bursdag etc.. Så er blitt en god del villa paprika saker her :) :) Skulle hatt en butikk nærme her også ;) Ha en riktig god helg!

Yvonne

24.05.2013 kl.23:22

Hei. Jeg er en snart 24 år gammel jente fra Tønsberg som har lest bloggen din en god stund nå. Jeg ble selv mor i ung alder og synes det er hyggelig og inspirerende å følge noen som er litt i samme situasjon. Jeg synes du er tøff som har oppnådd det du har gjort og du er til stor inspåirasjon for meg. Jeg liker godt stilen din og jeg har virkelig lyst til å få tatt meg en tur i butikken din en dag. Vi har kjøpt et hus vi holder på å pusse opp så vi trenger nok litt nytt etterhver. Stå på videre, gleder meg til å følge deg videre.

Yvonne

Susanne

24.05.2013 kl.23:23

Åh, durance er en drøm av produkter!!

Jeg heter Susanne, er 21 år - kommer fra Ringsaker, hvor jeg bor sammen med min samboer og datter på ett år! Har fulgt bloggen din siden du var med på unge mødre, og videre derfra bidro du til at lidenskapen for interiør vokste! Vi kjøpte oss hus i November, og oppussingen har fått mye inspirasjon fra deg :) Titter innom flere ganger daglig, og blir alltid like imponert over din evne for kreative løsninger og nydelige detaljer!
Dro på hotelltur til Fredrikstad i fjor sommer kun for å få handlet i butikken din, noe som virkelig sto til forventningene! (håper på en tur tilbake i år) :)

malene fossum

24.05.2013 kl.23:28

Åh, endelig. Dette var mitt i blinken. Ikke prøvd durance. Hadde faktisk aldri hørt om det før jeg begynte å lese bloggen din og fikk vite litt om dette. Du er en STOR inspirasjon for meg. Før brydde jeg meg liksom ikke om interiør, hvor mye det mikset og matchet, eller hvor mye jeg i det hele tatt orket betale for det. Var når jeg først begynte å lese bloggen din at jeg virkelig fikk sansen for det. Bare få dager etter, begynte jeg innrede denne lille leiligheten til noe helt annet enn det var. Drømmen om hus har alltid vært stor.

Ja, kanskje på tide å fortelle om meg selv. Navnet mitt er Malene Fossum. Jeg er 23 år og bor ute på Herøy i Nordland. Har en sønn, Milio Andreas på 2 år og driver bloggen www.mmf89.blogg.no. Har sammen med min kjæreste, kjøpt et gammelt hus her ute som vi nå holder på å pusse opp. Er bare dager fra inflytting. Krever sin tid, men jaggu blir det bra. Har hentet enorm inspirasjon fra deg - og kommer til å gjøre det i lang tid fremover. Har fulgt bloggen din langt om lenge. Er innom nettbutikken nesten daglig og drømmer meg bort i alt det fine. Ikke hatt råd til å kjøpe noe enda da økonomien er litt stram etter vi kjøpte hus, men jaggu skal jeg spare til noe fint noe. Ønskelisten er LANG!

Siden innflyttingen nærmer seg, trengs hele huset å nedvaskes. Har alltid hatt lyst til å prøve durance da du gir så gode tilbakemeldinger om dette. Så da håper jeg og krysser fingrene for at huset kan lukte deilig durance til innflytting.

Hilsen en sliten, men positiv Malene:-)

malene_fossum@hotmail.com

Anette

24.05.2013 kl.23:39

Åå for en fantastisk gave! Durance er såå deilig!! Er 25 år, bor i Ålesund:) Handler masse i nettbutikken din:) Du har sååå mye fint så klarer ikke la være;) Du inspirerer og imponerer meg så utrolig masse!! Leser bloggen din hver dag, har blitt helt hekta og digger at du er så ærlig! Bildene og tipsene dine er helt fantastiske, håper vi får maasse mer av det:) Håper håper håper jeg vinner:)

Torhild

24.05.2013 kl.23:41

Hei!

Jeg har fulgt bloggen din helt fra starten av, og har vært innom bloggen daglig helt siden. Etterhvert så lot jeg meg mer og mer inspirere av deg og dine interiørferdigheter. Jeg har alltid vært glad i interiør og innredning, men etterhvert som jeg leste bloggen din ble interessen etterhvert enda større og nå er jeg flere ganger daglig innom bloggen din for å hente inspirasjon. Jeg er også ofte innom nettbutikken å lar meg lett friste. Du er også en stor inspirasjon når man ser på hvor langt du har kommet med dine drømmer i livet og at du viser at man kan følge drømmer å nå langt som ung mor og samtidig ta vare på mammarollen! Du har god grunn til å være stolt av deg selv!!

Jeg er 22 år, bor sammen med samboeren min i Haugesund og vår sønn på snart 5 år. Til sommeren er jeg ferdig utdannet sykepleier, og interiør er min store hobby som jeg virkelig brenner for og stadig lar meg inspirere av!

Silje

24.05.2013 kl.23:43

Hei! Jeg er 26 år og fra Molde. Jeg fulgte først med deg på Unge mødre, og la allerede der merke til hvor fint du hadde det hjemme. Husker ikke helt hvordan jeg kom over bloggen din, men har lest den fast i hvertfall ett par år. Gleder meg til å kjøpe min egen leilighet som jeg skal innrede etter inspirasjon hentet fra bloggen din! :)

Lise

24.05.2013 kl.23:44

Hei Camilla. Så hyggelig at du, lurer på hvem vi er som følger deg. Jeg fant deg i bladet Vakre hjem og interiør, måtte jo bare lese mer om denne spennende dama. Siden har jeg fulgt deg hver dag, noe jeg har stor glede av. Gleder meg over å se på alle de flotte bildene dine., og det vakre hjemmet ditt. Jeg elsket interiør, klær, have og blomster. Er 53 år, men følger deg med stor interesse, syntes du er en super jente med alt du for til. Stå på videre.

Line

24.05.2013 kl.23:49

Hei! Jeg er ei jente på snart 25 fra østlandet. Har fått masse god inspirasjon fra deg mens vi bygget hus og i tiden etterpå. Nå går det mest i barnerom da vi om litt blir foreldre:) er innom blogge opptil flere ganger om dagen og blar meg igjennom sidene fra de eldste til nå i dag. Du har hatt mange fine stiler gjennom tiden og det er kjempe fint å kunne se tilbake. Handler av deg over nettet! Er imponert over alt du får til, fortsett å stå på:) Hadde vært gøy å vunnet noen fantastiske produkter:)

MyHomeIsMyCastle

24.05.2013 kl.23:55

Hei på deg du skjønne :)

Jeg prøver meg jeg og :) Elsker durance og kunne veldig gjerne ha vunnet noe av dette !!

Jeg er Kari fra Kristiansand, gammel nok til å være din mor haha, men som de sier, alder ingen hindring og man er ikke eldre enn man føler seg ;)
Jeg elsker stilen din og faller ofte for fristelsen til å kjøpe noe i nettbutikken din. Jeg håper at du en dag kommer med en filial her i byen, har såå lyst til å se alt du har "live" :)
Bloggen din gir mag masse inspirasjon og du har flere ganger vært grunnen til at jeg er kommet igang med mine prosjekter :) Får jo såå lyst til å forandre på ting her hjemme når jeg ser hvor vakkert du gjør det rundt deg !

Tja... dette var litt om meg :)

Ønsker deg alt godt videre kjære deg <3
Klem fra Kari

Jannicke

25.05.2013 kl.00:01

Dette ønsker jeg meg:)
Jeg er 30 år og fast leser av bloggen din.
Har nå endelig fått kjøpt bolig på Gressvik, så da er jeg i gang med oppussing og masse nytt interiør igjen;)
Henter inspirasjon og finner favoritter gjennom dine blogginnlegg, samtidig som jeg beundret det du har bygd opp. Har selv tvillinger som er ganske nøyaktig like gamle som din sønn, så vet at det krever en hverdagshelt bare å få det mest nødvendige til å gå rundt:)
Keep up the good work:))

May

25.05.2013 kl.00:13

Hei
Jeg er ei jente på 27. Bor i Eidsvoll med min samboer, og to barn (snart 3barn).
Jeg er fast leser av bloggen din. Har bloggen din lagret på "hjemskjerm" på iPhone, og er innom bloggen din flere ganger om dagen.
Har fulgt bloggen din i snart 2år nå.
Du gir meg masse inspirasjon, og det er så godt nå som vi bygger nytt hus. Elsker stilen din, og skulle ønske jeg hadde rå til å kopiere den.

Du er bare helt rå! Stå på videre!

Klem May

Ingvild

25.05.2013 kl.00:14

Hei Camilla! Eg har nettopp oppdaga bloggen din, og sidan eg likte han så godt har eg no brukt fleire dagar på å lese igjennom alle innlegga du har skrive. Det tok si tid, men det var verdt det - eg har fått så utruleg mykje inspirasjon! Eg kjem heilt klart til å følgje bloggen din framover, og håpar på enno fleire bilete av den flotte heimen din.

Sjølv er eg (straks) 24 år og busett i Nordfjord. Eg vert berre meir og meir interessert i interiør, og trålar nettet for å finne inspirasjon.
Helsing frå Ingvild

Linn-Marie

25.05.2013 kl.00:21

Hei! Ble tipset om din blogg for ikke så lenge siden, og har vært fast leser i noen uker nå. Jeg er en 22år gammel lærerstudent fra Fredrikstad, som elsker interiør, selvom ikke jeg er så flink til å matche diverse enda! Derfor er bloggen din en stoooor inspirasjon! Syns du skriver levende og fint!:) har min egen lille leilighet med kjæresten min, som vi prøver å kose opp med litt av hvert! :)) dette hadde vært et supert tilskudd!!:) kanskje mest til meg selv! He he!

Digger bloggen din!!:) stå på videre, må si du har fått til utrolig mye bra!!:) hilsen fra meg :)

Lotte

25.05.2013 kl.00:22

Hei! Jeg heter Lotte, er 23 år og bor i Rogaland. For en fantastisk blogg du har! Er innom hver dag og titter litt. Jeg er sykepleier og jobber på sykehus, må bare si at jeg elsker jobben min! Men den kan også være tøff til tider, men hva er da bedre enn å legge seg under en dyne som er vasket med durance tøymykner når mørket siger på? Min andre hjertesak er interiør, og du inspirerer meg veldig! Og for en nydelig butikk du har. Meg og min mor har snakket om at vi har så lyst til å reise til Fredrikstad for å besøke VIllapaprika, håper vi får det til en gang. Liker også nettbutikken din. Håper jeg vinner! <3 DURANCE <3

Susanne

25.05.2013 kl.00:26

Hei, Camilla!
Jeg leser bloggen din hver dag og henter mye inspirasjon, syns du er så utrolig kreativ og du får det til å bli fint uansett. Jeg prøver og prøver, blir bra, men aldri akkurat sånn jeg hadde sett for meg, hehe.

Bloggen din er ikke ensformig, den er variert og kjempe gøy å lese!

Jeg heter Susanne, 22 år som bor på Hurum :) studerer barnevern deltid og jobber i barnehage ved siden av studiene. Mye som skjer om dagen, pusser opp leiligheten, eksamener og jobben i tillegg :) jeg er også en kunde av nettbutikken din og har alltid store planer om å stikke innom butikken din når jeg er på "harrytur", men det blir som regel for sent :( men jeg kommer en gang, for det er så utrolig mye fint!!

Håper forresten du legger ut den stjerneurnen i nettbutikken. Hadde vært perfekt på det nye kjøkkenet mitt :)

Tonje

25.05.2013 kl.00:29

Hei. Bloggen din er en avslappende,behagelig og inspirerende aktivitet i en ellers hektisk hverdag,for en mamma34, bor i Tønsberg i et koselig hus vi bygget for 6 år siden.stilen har forandret seg opp til flere ganger på d årene. Inspirasjon gi du med din vakre stil,gode vesen,stå på vilje,mestring,åpenhet og positivitet.du virker til og få til alt du ønsker og jeg tror jammen du har 48 t i døgnet også;) takk for alt du deler. Er innom her ca 1gang om dagen i gjennomsnitt:) god helg. Håper jeg at lykken ed meg i dag.

Ewy Marie

25.05.2013 kl.00:38

Interiørglad jente som følger din inspirerende blogg fra Brussel :)
Har fulgt bloggen din lenge og synes det er spennede å se hvordan du har gått din vei i bloggverden. Vær stolt av det du skrev i går :)

Cateine

25.05.2013 kl.00:59

Jeg er en jente på 25. Er bosatt på Notodden med samboer og barn.
Jeg startet å lese bloggen din for ca tre år siden. Kom over den tilfeldig da jeg googlet etter inspirasjon. Siden den gang har jeg hatt deg på blogloving (noe som er å anbefale for dere som følger blogger fast).

Har aldri handlet i nettbutikken din, men drømmer mye. (Jobben min ble lagt ned, å samtidig gikk min samboer på skole) men er i gang med ny jobb nå, så sparer opp til mine ønsker. Tar tid å komme seg på beina igjen etter noe sånt!
Har *siklet* på å prøve den serien lenge så en super konkurranse for min del:D

Malin

25.05.2013 kl.01:28

Hei:) Jeg heter Malin, er 23 år og kommer fra Trondheim. Jeg har fulgt bloggen din i lang lang stund. Jeg drømte meg stadig bort på bloggen din, da jeg satt hjemme på pikerommet. Jeg hadde akkurat fått meg kjæreste, men tanken om noe eget for oss to var fjern.. Etter en stund kjøpte vi oss leilighet sammen.. Jeg var daglig innom bloggen din, bladde i arkivet, noterte nøye... Så gikk veien til alt av interiørbutikker jeg kom over.. Jeg ville ha det like fint som deg.. I leiligheten vår bodde vi i et halvt år, før min samboer mistet sin mor i en tragisk ulykke... Vi arvet derfor hennes hus.. Vi brukte et halvt år på å pusse opp, før vi endelig kunne flytte inn.. Nok en gang har jeg hentet all min inspirasjon hos deg...

Da du kjøpte huset ditt nå, har jeg fulgt hver en ting du har gjort.. Det som er det morsomste av alt, er at oppbyggingen av husene våre er akkurat lik. Albsolutt alt er likt bygd.. Vi har til og med samme trapp.. Har mange ganger tenkt på å sende deg bilder av mitt hus, slik at du kan få se:)

Jeg vil med dette då takke for at du er den du er. Du har gitt meg så mye inspirasjon! Jeg har handlet litt på nettbutikken, å ferieturen i år går uten tvil en tur innom Fredrikstad! Skattepenger og feriepenger kommer godt med da jeg skal tømme villapaprika:D jeg er altså så mektig imponert over det du har fått til!! Du er super:D

Stor klem til deg<3

Maren

25.05.2013 kl.01:31

Så herlig konkurranse:))
Jeg bor helt på toppen av norgeskartet! Kjøllefjord, heter plassen:) jeg er 24 år, og er innom bloggen din flere ganger om dagen i håp om at det kommer ut altfor mange innlegg her;)
Bruker bloggen din som "sikleblogg", da du har den stilen jeg sikler etter, og sikkert aldri kommer til å få sjøl:( men noen tips har jeg hentet herfra og plassert i min egen fine enebolig:)
Ha ei flott helg!

Tina

25.05.2013 kl.07:24

Hei! :-)

Jeg er 27 år, bor i Trondheim, og kan dessverre ikke besøke butikken din :( Jeg regner med at butikken vil vokse, og at du etablerer deg her snart, og DA skal jeg stolt si at jeg besøker butikken din! :-) Enn så lenge besøker jeg nettbutikken og storkoser meg der! :-) det neste jeg skal kjøpe er to lekre lamper jeg har sett som jeg sikler sånn på! <3

Jeg er innom for at du treffer spikeren på hodet med stil og interiør- hver gang. Stilen er lett å kopiere når jeg vil og det er en superfordel at du selger de tingene du selv styler med. Det liker jeg! :-)

I tillegg leser jeg bloggen fordi du gir så mye av deg selv! Du viser hele følelsesspekteret, og med det viser du at det er lov å ha kjipe tanker eller følelser og at det er helt normalt. Det tror jeg er veldig viktig med så mange lesere. Du har skjønt rollen din som toppblogger, og du takler den superbra synes jeg.

Så leser jeg den og for at du viser at man kan nå langt-dersom man vil og tør! Og nådd langt det kan man i aller høyeste grad si at du har gjort med butikken din.

Superstor god klem<3

Maria

25.05.2013 kl.08:24

Maria, 29, fra rett utenfor Ålesund. Har fulgt bloggen din i flere år etter at jeg kom over den ved en tilfeldighet etter unge mødre. Følger deg fordi jeg elsker måten din å sette sammen interiør på. Søker mye inspirasjon hos deg, selvom stilen min her hjemme er ganske annerledes enn din, finner jeg mye hos deg som jeg "hermer" litt etter:) liker også å lese om de to nydelige barna dine og hverdagen i familien Kvarsvik (har selv to barn) . Tror kanskje en av de største grunnene til at jeg har fortsatt å følge deg er at du driter i all dritten du får slengt etter degp og gang på gang viser deg som en sterk og tøff kvinne, du er til inspirasjon! Er også mektig imponert over alt du har oppnådd med butikken og alt rundt. Stå på videre, spent på hva mer du kan klare å utrette!!:) klem

Vibeke

25.05.2013 kl.08:40

Hei :-)

Flott blogg og ikke minst en av Norges fineste butikker!
Jeg er fast bloggleser og har handlet i butikken flere ganger. Dere er så flinke! :-)

Jeg bor i Rygge, er 33 år og som deg, elsker jeg interiør og klær ;-)

Ha en herlig lørdag!

Monica

25.05.2013 kl.09:10

Hei Camilla:)
Jeg er ei jente fra Lørenskog på 30 år. Oppslukt av interiør og sånn:) elsker å stæsje opp hjemme og rundt meg. Jeg synes bloggen din er utrolig inspirerende og er innom hver dag, noen ganger flere ganger om dagen for det hender seg at du har flere innlegg om dagen. Elsker tida etter at jenta mi har lagt seg før kvelden, for da kan jeg kose meg med bloggen litt, før jeg gyver løs på ting som skal ordnes til neste dag, ellervi huset for øvrig:) Veldig moro med en give away! Jeg eeeeeelsker Durance! Jeg er student så har ikke så mye ekstra å rutte med, og jeg synes d produktene er litt dyre, men tar meg råd av og til, også står det alltid på ønskelista mi;) må si den husvasken er veldig drøy i bruk, selv om jeg vasker ofte. Det lukter merkene rent, for å si det sånn!
Håper du ble litt bedre kjent med meg.
Håper du fortsetter å blogge i mange år fremover! Skal prøve å ta turen innom butikken din i sommer;)

Heidi

25.05.2013 kl.09:33

Hej Camilla!
Jag är en 32-årig trebarnsmamma från svenskspråkiga Finland. Från en liten liten ort som heter Nykarleby. Jag kikar in dagligen på din blogg, för att jag älskar din stil, ditt vackra hem och din härligt positiva inställlning. Själv gillar jag också jordfärger, och har många planer för hur mitt hem skulle kunna se ut. Men med tre barn i huset, så ser vårt hem mest ut som ett dagis :) men inne på din blogg får jag drömma mig bort. Hoppas att du fortsätter och inte låter nätmobbarna vinna! Du inspirerar! Keep up the good work girl!

Siv

25.05.2013 kl.09:43

God lørdag :-)
Jeg er en fast leser av bloggen din, er innom daglig. Jeg ELSKER interiør, og interessen ble ikke noe mindre av at vi kjøpte hus i fjor sommer som vi har pusset opp. Huset og jeg er begge 29 år, men jeg håper at jeg holder meg bedre enn huset, for det har vi brukt 1,2 mill på å få slik vi vil ha det. Denne våren har vi begynt på uteområdene, og jeg får så mye inspirasjon og ideer fra deg. Jeg heter Siv og bor i Råde, så med kort vei til Fredrikstad, er jeg stadig innom butikken din. Handlet der senest i går :-)

Caroline

25.05.2013 kl.10:52

Hei!

Jeg har fulgt deg siden unge mødre. Har fulgt med på reisen din ift å finne ut av hva du vil fra blogg til blogg :)

Jeg er ei jente på 24 år fra lillestrøm. Har 2 små barn. Jeg følger bloggen din for å hente inspirasjon, både ift interiør og familielivet. Har også vært innom den fysiske butikken din et par ganger. Amazing! Skulle gjerne shoppet meg grønn der, om det hadde vært mulig ;)

Ha en fantastisk lørdag og kos deg masse med både mann og barn!

Linda

25.05.2013 kl.10:52

Hei, jeg er en jente på 30 år fra telemark som helt tilfeldig kom over bloggen din en dag, er hjemme i permisjon og tråler ofte rundt på nett. Kjente deg fort igjen fra unge mødre og begynte å lese meg bakover i bloggen din. Syntes du har en kjempefin butikk som jeg har tenkt til å besøke snart da vi er i gang å bygge oss et nytt hus. Bloggen din gir masse inspirasjon til oss som elsker interiør men ikke kommer på de gode ideene selv :) fortsett med det !

Lene

25.05.2013 kl.11:01

Hel Camilla.
Følger bloggen din da jeg finner masse masse inspirasjon. Liker veldig godt stilen din og er innom bloggen hver dag for å se om det er noe ny informasjon og inspirasjon jeg kan "suge" tak i.
Jeg er en tobarnsmor på 29, bosatt i Bergen. Har handler et par ganger i butikken og er superfornøyd med produktene og utvalget dere har.

Ønsker deg en fin dag.

XXX

Hege

25.05.2013 kl.11:20

Hei, hei Camilla.
Jeg kom innom bloggen din ved en tilfeldighet. Mener å huske at jeg googlet ett ord hvorpå jeg endte opp på bloggen din. Å gjett om den falt i smak ;-) Jeg har fulgt deg siden du var på blogg.no og husker jeg fikk lettere panikk når du byttet til egen server. De jeg har fulgt tidligere har privatisert med koder... Men heldigvis for meg var bloggen din fortsatt åpen :-)
Jeg er en 35årig hjelpepleier (på femtende året) med to barn(gutt på 10 og sesse på 2)og bor på Gressvik og vi bor sammen med drømmemannen min på tredje året.
Jeg er nok ikke noen nettkunde siden butikken din er så lett tilgjengelig her i byen :-) Selv om jeg ikke handler og er i butikken så veldig mye så er det mye jeg sikler på hver dag på nettet. Noen ganger skulle man virkelig ønske seg en bedre økonomi som kunne tillatt å virkelig shoppe. Men pengene i denne husstanden går rett til mat og barneklær. Men utrolig morro å følge deg og se den store fremgangen du gjør. Hvem skulle vel tro at det var mulig med alle de store butikkkjedene som nå er :-) Jeg vil ønske deg lykke til videre og håper at du ikke gir opp bloggen selv om enkelte ikke klarer å glede seg over hva du får til. Du jobber og brenner virkelig for dette, så dette fortjener du virkelig! Jeg er
innom bloggen din utallige ganger for å være
helt sikker på at jeg får med meg hvert eneste innlegg hver dag :-)

Alyssa

25.05.2013 kl.12:06

Hei Camilla. Jeg er ei jente som som har fulgt bloggen din i snart et år, fant den ved en tilfeldighet og er så glad for det den dagen idag. Jeg bor i en leilighet med min mann og en liten hund. For tiden sliter jeg veldig psykisk, og ingenting i livet har gledet meg, men når jeg fant din blogg, fikk jeg en glede over meg, liker din stil, og degvsom person, og du er blitt mitt store forbilde, så tusen takk for at du gir meg glede i en ellers veldig tung hverdag. Når jeg har det vondt, så tar jeg en tur innom din blogg og dagen min blir et hakk bedre. Jeg har aldri trivdes i mitt eget hjem, blir aldri fornøyd med innredningen uansett hvordan jeg ordnet det. Og da kommer du inn i bildet, dine interiørtips har hjulpet meg utrolig mye og nå trives jeg bedre i mitt eget hjem. Så tusen takk for det også. Jeg har sagt det før og sier det igjen, takk Gud for at du finnes, du er virkelig noe unikt og den beste bloggeren jeg vet om. Det er en fryd å følge med på bloggen din og jeg kommer til å følge med i framtiden, du kan virkelig være stolt av deg selv, så mye du har fått til i din unge alder, heldige dine barn som har ei slik mor og din mann som har ei så perfekt kone, stående applaus til deg vakre Camilla. Ønsker deg og din familie en riktig god helg. Masse klemmer fra ei jente som forguder deg :)

Cecilie

25.05.2013 kl.12:31

Hei! :) Mitt navn er Cecilie, jeg er 20 år og kommer fra en liten halvøy utenfor Trondheim (Frosta). Jeg er innom bloggen din nesten hver dag, fordi jeg synes du har så mye fint, og at du har en god stil. Og så er det spennende å se hvordan det er i butikken din, håper jeg får mulighet til å komme dit en dag!
Jeg er student, og har derfor ikke hatt mulighet til å shoppe fra Villa Paprika enda, derfor hadde jeg blitt suuuperglad for denne premien. Av deg og bloggen din får jeg veldig mye inspirasjon, og jeg gleder meg til jeg er ferdig med studenttilværelsen, da skal det freshes opp her hjemme!
Stå på videre, du er kjempeflink! :)

Hilsen Cecilie

Henriette

25.05.2013 kl.12:43

Hei hei, eg er ei jente på 22 år som bur på landet ca ein time utanfor Bergen. eg elskar interiør og klær og følger bloggen din nestan kvar dag for å hente inspirasjon, særlig no som eg sjølv heldt på å innrede leiligheten som eg og mannen min har kjøpt oss. For meg som bur så langt unna butikken din synest eg at det er supert at du har nettbutikk! eg har fulgt deg sidan du var med på unge mødre og synast at du er til stor inspirasjon for alle unge jenter, du burde være stolt av deg sjølv og alt du har fått til:-) ha ein super flott dag og stå på videre, klemmer fra Henriette:-)

Mamma til Ida og Daniel

25.05.2013 kl.13:53

Hei Camilla! :)

Jeg har fulgt med deg helt siden jeg så deg på unge mødre for mange, mange år siden:) Du har alltid vært en stor inspiasjon for meg på mange måter og særlig da du begynte med interiør! Jeg har også 2 barn, en gutt og ei jente som er litt yngre enn dine barn. Vi låner av og til en hytte på faratangen i Gressvik og da må jeg alltid nedom Fredrikstad sentrum og titte litt hos deg:) Ellers så bor jeg egentlig langt unna, på bondelandet:)

Har vært innom deg tidligere og kjøpt "husvasken" fra Durance med lavender, og er jo sååå dårlig på å kjøpe mer, men lommeboka sier desverre nei! :( Alle som er innom her kommenterer hvis jeg har vasket med den, og det lukter jo så nyedlig!!! Hverdagsluksus!! :)
Så denne premien hadde jeg satt veldig stor pris på!

Line

25.05.2013 kl.14:22

Åh, dette vil jeg vinne!
Jeg er 25 år gammel, egentlig fra Sunnmøre, men bor nå i Oslo. Vi holder på å pusse opp en leilighet nå, og da finner jeg masse inspirasjon på bloggen din. Vi flytter inn om 14 dager, og da hadde det vært digg å kunne satt litt nye freshe ting på badet :)

Lene

25.05.2013 kl.14:35

Hei!
Eg er 27 år gammal og kjem frå Voss. Har sambuar og to jenter på 3,5 og 1,5 år. Jobber fulltid som sjukepleiar på sjukehus. Byrja å følge bloggen din for ca 2 år siden. Leser mest for å hente inspirasjon, for eg liker interiørstilen din og måten du skriver på. Du er eit drivjern og forbilete for mange! Imponerande alt du for til. Stå på!

Camilla johansen

25.05.2013 kl.15:36

Hei Camilla :)

Camilla heter jeg. 25 år og sykepleier. Bor i en liten rar by som heter Horten (ikke langt fra Oslo) med min samboer og våre to barn.

Din inspirerende blogg har jeg fulgt i et års tid nå. Startet å lese den da jeg var i svangerskapspermisjon, og har blitt en smule hektet ;) Som for mange andre, har det blitt obligatorist å titte innom "deg" en gang eller to i løpet av dagen.

Jeg har ikke selv handlet i butikken din, men har fått gaver derfra. Nettbutikken er bokmerket på min pc, og ønskelisten er lang ;)
Durance produktene er fantastiske. Foreløpig er det husvasken med lavendel og de fine lysene som er i bruk.

Ha en strålende helg, måtte solen skinne hos dere også :)

guttemamma

25.05.2013 kl.16:37

Camilla! Jeg er en 43 år gammel trebarnsmor fra Drøbak, har lest bloggen din siden jeg oppdaget den i et VG-bilag for et par år siden(?). Tenker at du er drivandes flink som har fått til så mye som du har gjort, men først og fremst leser jeg bloggen din fordi jeg synes du er meget dyktig med interiør, stø hånd...!! Lar meg inspirere både til huset og hytta:-) Er selv interiørblogger og veldig glad i det hvite, derfor er din blogg et deilig røft motstykke...!! Durance lukter så godt at det nesten er gøy å vaske ...!!
Klem fra Anette???

Kjersti S-T

25.05.2013 kl.16:40

Jeg er 33 år, har to barn og bor i Moss. Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon og synes du er kjempe flink!

Linn

25.05.2013 kl.17:33

Hei :-)

jeg heter Linn, er 32. Har to søte små :-) Bor på Nøtterøy. Er innom bloggen din hverdag, for å få litt inspirasjon og tips for mitt hjem. Liker at du skriver om hvordan livet er,og at alt ikke alltid er perfekt. Har handlet noen ganger i din nettbutikk, og er fornøyd med tingene jeg har kjøpt.
Durance er et must å ha i hus!!

Maja Lovise

25.05.2013 kl.17:50

Hei !
Denne konkurransen måtte jeg være med på :) har kjøpt noen av disse produktene i nettbutikken din tidligere og min favoritt er tøymykneren med lavendelduft, den er helt fantastisk !
Er 20 år gammel og bor i Trondheim, har lest blogge din helt siden jeg og samboeren min kjøpte leilighet for noen år siden. Titter innom daglig for og hente inspirasjon å få gode tips. Elsker stilen din og må innrømme at jeg ofte " hermer" etter deg når jeg skal innrede og pynte her hjemme :)
Krysser fingrene og håper jeg vinner :D

Ønsker deg en fin dag og ei god helg :))

sissel

25.05.2013 kl.18:07

heisann :)
er en godt voksen dame som kommer fra like ved Norges minste by i Nord trøndelag, Kolvereid.
Har hele mitt voksne liv hatt stor interesse for interiør og oppussing. Noe som igjen førte til interiørbloggen Daisys home, som nå er inn i sitt femte år.
Bor da også selv i ett 80 tallshus :)
Har nok fulgt bloggen din siden starten og imponert over hva du har fått til på kort tid.
Spennende å følge med også da dere kjøpte 80 tallshus, og se hva dere har gjort med dette etter at dere flyttet inn. Ett nydelig hjem, det skal være sikkert.
Shopping har det blitt ifra nettbutikken din også, opptil flere ganger.
Så flott når en får sett varene (interiøret) presentert i hjemmet deres, før en bestiller. Dette gjør nok sitt til at iallefall jeg får lyst på masse av det flotte dere selger :)
Ble utrolig glad da de flotte RM stolene dere hadde i forrige stuen, ble mine :) Disse er noe av de flotteste jeg noen gang har hatt her på stua :)

Vil gjerne slenge meg med på trekkingen av de flotte produktene, superduper premie altså :)

Ha ei fortsatt nydelig helg D :)

Maria

25.05.2013 kl.19:09

Hei, hei:) Jeg er en jente på 20 år, og kommer fra en liten bygd ca en halvtime utenfor Oslo. Er innom bloggen din flere ganger om dagen og gjett om jeg får mye inspirasjon fra deg:) Går på skole nå og ønsker å bli utdannet boligstylist når jeg er ferdig. Er veldig glad i interiør, for å si det slik!! Det som preger rommet mitt er kontraster, feminint og bohemsk med små elementer som overrasker.
Du er et stort forbilde og idol for meg. Hadde vært perfekt å vinne durance produkter noe som jeg vanligvis ikke tar meg råd til.
Klem fra Maria.

Eline

25.05.2013 kl.19:26

Dette hadde vært midt i blinken for meg! Jeg har "støv på hjernen" og elsker å holde huset rent!

Jeg er mamma til to, en gutt på 8 mnd og en jente på 3 år. 31 år, førskolelærer. Bor i Oslo i en tomannsbolig på Disen. Huset ble kjøpt i 2008 og siden den gang har det blitt totalrenovert. Nå skal vi bygge ut. Hjelp!
I utgangspunktet begynte jeg å lese bloggen din fordi jeg fulgte med på "Unge Mødre", men de siste årene har jeg fulgt deg mest pga inspirasjon til hjemmet. Champagnekjøler med hortensia og søte lysholdere og tørkerullholdere fra minjosefine er eksempler på insteriørdetaljer jeg først har sett hos deg og som nå pryder mitt eget hjem. Takk for tipsene!

Helene

25.05.2013 kl.20:01

Hei :)
Jeg er en jente på 23 år som bor i Vestby!
Jeg leser bloggen din daglig, men har enda ikke handlet i butikken eller nettbutikken... Har akkurat kjøpt oss leilighet, så har faktisk ikke hatt råd.. Du har enormt mye og fine ting både hjemme og i butikken!
Henter masse inspirasjon fra bloggen din!
Vil selvfølgelig slenge meg med i konkurransen!! :)

Ha en fin helg :)

Kristin

25.05.2013 kl.20:11

Hei

Jeg leser bloggen din hver eneste dag:-). Syns du har mange fine ideer og tips, veldig inspirerende . Jeg er ei jente/ dame på 41 år fra Fjellhamar ( rett utenfor Lillestrøm ) har vært i butikken din ett par ganger, flott butikk foresten. Elsker forøvrig produktene du gir bort, så jeg hadde blitt super glad om jeg vant. Ønsker deg en fin kveld.

Charlotte

25.05.2013 kl.20:18

Jeg er Charlotte, 23 år fra vestfold :) Hvorfor jeg leser bloggen din? Jo det er fordi du er fantastisk til å uttrykke deg, du tar nydelige bilder, du lager koselig stemning og du sier det du mener. Du lever det verdifulle livet vi har fått og det er flott å se at du nyter det! Din store lidenskap er interiør og det smitter. Jeg synes det er himmelsk å titte igjennom bloggen og nettbutikken og ender som regel opp med en stor ønskeliste! Flere ting fra villapaprika finnes både i butikken min og hjemmet mitt! Jeg er innom bloggen din hver eneste dag, avhengig? jepp! :-D Du gjør en god jobb! Krysser fingrene for at jeg vinner :-D Ha en fortsatt fin kveld. Klem fra meg!

Anne-Marthe

25.05.2013 kl.20:29

Hei :)
Jeg heter Anne-Marthe og er 29 år fra Sarpsborg! Har fulgt deg fra begynnelsen og er innom bloggen din daglig og opp til flere ganger om dagen:) Jeg har hentet og fortsatt henter såå mye inspirasjon fra deg :) jeg gleder meg over suksessen du har gjort og syntes det er utrolig moro at Villa Paprika har vokst seg såå bra :) jeg har vært inni butikken din noen ganger og handlet de lekreste ting som jeg er sååå fornøyd med:)
Tusen takk for all den inspirasjonen og gleden du deler med meg som leser :) gleder meg til å følge deg videre :) og selvfølgelig hadde det vært topp å hatt vinnerlykken en gang :):) ha en fortsatt god lørdagskveld;)

anonym

25.05.2013 kl.20:36

Hei hei.Jeg er fra Kristiansand og er 50 år gammel dame.Synes du har en flott blogg å jeg henter masse innspirasjon fra den flotte butikken din.Flink du er.Jeg er innom bloggen din ett par ganger hver dag.Masse lykke til videre med blogg og butikk så sier jeg tvi tvi på den flotte premien du har.

Hilde

25.05.2013 kl.20:58

Hei Camilla :)
Eg er ei jente på straks 24 år som kjem i frå Stryn, ei lita bygd på Vestlandet:) Begynte så smått å sjå deg på tv da det var unge mødre, så blei det stilt ei stund - før eg plutselig fant den nydelige bloggen din og fatta raskt interesse!
Eg har aldri fulgt med på bloggar, men har alltid vært interessert i interiør - og likar stilen du har kjempe godt..:) No har eg fulgt med på bloggen din i over ett år - og uten at eg tenker over det, er eg innom nesten kvar dag og kikker på alt du finner på og får til! Det må bety berre en ting, at eg beundrar det du får til og likar det eg ser! :)
Eg og samboeren min kjøpte oss leilighet i Trondheim for 3 mnd siden, og har mala og fiksa og shina for å få det fint - og jammen har eg vært innom bloggen din mang en gang for å vise han korleis eg vil ha det! ;) Lika glam, stash, glitter og grovt blanda i ett<3
Når eg ser på alle fine bilda dine - tenker eg litt sånn.. Jøss, du har det alltid bra!! Du smiler, du ler, du har alltid ei positiv innstilling og er så kreativ, det virker som livet ditt er godt og fint på alle måter:) Det er av og til man sjølv har en litt lat/tung dag, og da ser eg virkelig opp til deg og lurer på korleis du klarer å alltid vere så oppkvikkande og sporty og sprek!

Eg sendte faktisk en mail til deg for ei stund sidan, om å få litt interiørtips til leiligheten vår - men fikk aldri svar. Du har sikkert meir enn nok å styre med, så eg forstår det - men håper veldig veldig på at du skjønna kor mange som ser opp til deg og alt det fine du får til.
Du er kjempe flink!
Ønsker meg veldig, veldig det fine gavesettet, det hadde betydd mykje <3

Klem frå Hilde

Anja

25.05.2013 kl.21:08

Hej

Jeg hedder Anja, er 29 år og fra Danmark. Jeg har i et halvt år fulgt din blog, er dagligt inde og læse nye indlæg.
Jeg finder stor inspiration i din stil og elsker at se billeder fra både dit smukke hjem og butik.
Savner blogs og butikker som din, i Danmark.

Håber at du fortsat vil blogge og inspirere så mange mennesker...

Ville elske at have dette lækre sæt stående i mit vaskerum :)

Hilsen Anja

Linda

25.05.2013 kl.21:17

Hei:)
Jeg er Linda, en ung mamma til to, en gutt på 10 og en skjønn engel som døde i krybbedød når han var 6 uker gammel. Jeg leser bloggen din daglig fordi du er ei herlig, skjønn og ærlig dame. Det siste innlegg ditt ( før dette) treff meg rett i hjerte. Du er ei tøff og nydelig jente, som jeg gjerne skulle kjente det virkelig liv:) Jeg henter mye inspirasjon hos deg, men jeg har desverre ikke fått kjøpt noe i nettbutikken din enda, som enslig mor strekker ikke alltid økonomien til.. Men jeg håper jeg kan ta turen innom butikken sin til sommeren og at du er der sånn at jeg kan fortelle deg hva for en fantastisk jente du er. Ha en fin kveld:) klem

Veronica

25.05.2013 kl.21:28

Hei Camilla :) ! Jeg er ei jente på 27 år, har 2 barn og hus. Er lidenskapelig opptatt av interiør akkurat som deg og jobber i interiørbutikk ved siden av fulltidsutdanning. Det skal sies at det er tøft til tider, men vi jenter med bein i nesa tar jo utfordringer på strak arm, og du er jo absolutt et bevis på at man kan klare det bare man vil det nok :) !
Jeg elsker Durance serien, men har ikke hatt råd til å kjøpe så mye av slikt nå med studentøkonomi så å vinne hadde jo bare vært fantastisk. Nå har ikke jeg noen helst bedre grunn enn noen andre her inne til hvorfor jeg skulle vinne. Så jeg ønsker bare alle masse lykke til :D Ha en strålende kveld Camilla :)

Jeanette

25.05.2013 kl.21:49

Hei Camilla :). Jeg heter Jeanette, er 31 år gammel og bor i Tønsberg. Jeg har fulgt deg i ca 2 år. Jeg er i hverfall innom bloggen din 1 gang om dagen:). Du er virkelig inspirerende person:). Jeg har bestandig hatt en brennende interesse for interiør. Men har liksom aldring klart å finne stilen min. Men etter jeg begynte å lese bloggen din har jeg klart å skape meg min egen stil :). Å du gir meg stadig nye ider:) . Å jeg har tenkt meg å ta turen over sjøen for å komme innom den flotte butikken din. Masse lykke til videre med den flotte butikken din:) klem

Maria Hanssen

25.05.2013 kl.22:02

Hei, mitt navn er Maria, 25 år fra en liten plass i nord som heite Sulitjelma. Har ei datter på 3 år å venter vår andre jente 09.09.2013 ;) Har kjøpt oss hus for snart et år siden. Så her er det oppussing på gang :p nå er det kjøkkenet som er satt til verks. Å da henter jeg masse av min inspirasjon hos deg. Har bestillt en del fra nettbutikken din, men skulle heller ønsket at jeg kunne gå i butikken å sett alt :p Er innom bloggen din opp til flere ganger om dagen :p Å har fulgt med alle bloggene du har hadd siden du startet å blogge :)

Kos deg masse :)

Mamma til èn

25.05.2013 kl.22:07

Jeg er ei jente på 22 år, bor på Vestlandet i en liten leilighet sammen med ektemannen min og vår to år gamle datter. Til jul flytter vi inn i splitter ny tomanns bolig og vi gleder oss masse! Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker stilen din, både i klesveien og ikke minst på interiørfronten. Jeg har alltid likt å ha det fint rundt meg å dille og ommøblere, men etter at jeg kom over bloggen din ( for ca tre år siden ) har jeg virkelig fått sansen for interiør, og drømmer meg all deles bort i bildene dine som du legger ut. Ellers er det veldig koselig å lese hverdags innlegg, hente inspirasjon, lese alle disse fine og ærlige innleggene dine der du deler dine synspunkt osv.. Så fortsett det gode arbeidet ditt, du er kjempeflink! Jeg er nok innom her 2-3 ganger daglig, ( skulle tro jeg var avhengig, hehe ) og jeg må si du er veldig flink å oppdatere bloggen din selv om du ikke alltid synes det selv ;-) Jeg er kunde i nettbutikken din, men får dessverre altfor sjelden klikke meg hjem noe siden økonomien ikke er så god nå som jeg er lærling, så disse durance produktene som jeg har siklet på lenge hadde vært fantastisk å vinne!! Og i og med at jeg bor på Vestlandet ( Sunnmøre ) har jeg ikke fått mulighet til å stikke innom butikken din siden den er så langt vekk, men om jeg skal til Fredrikstad omegn skal jeg uten tvil ta meg en tur innom, det hadde vært kult! :-) Også må jeg avslutte med å si at jeg gleder meg veldig til å innrede vårt nye hjem så da kommer jeg garantert til å hente inspirasjon i ditt nydelige hjem og nettbutikk.

God helg <3

Herdis

25.05.2013 kl.22:11

Hei.
Er 60 år gammel og bur i Hallingdal. Er over gjennomsnittet interessert i interiør og henter idear fra bloggen din. Har handla fra nettbutikken nokre ganger. Har aldri vært i buitkken, men har hytte i Tønsberg så har planer om ein tur til sommeren. Har aldri brukt produkta som skal trekkast, så skulle gjerne være den heldige.

Kari

25.05.2013 kl.22:12

Hei :)
Jeg heter Kari og er 24 år fra Trondheim. Jeg bor i mitt eget hus sammen med min samboer og vår datter på 3 måneder. Jeg er utdannet hudpleier men er nå i permisjon. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør, hjem, familie og mote. På bloggen din henter jeg massevis av inspirasjon og ikke minst stå på vilje :-) det er mange ganger jeg har tenkt at 'skitt au, jeg gidder ikke å vaske huset idag'. Men så leser jeg bloggen din hvor du har rengjort, ommøblert og kjøpt inn friske blomster. Da kan jo ikke jeg være noe dårligere å hiver meg rundt ;-)
Du er en stor motivator Camilla! Tusen takk for at du er du :)
Ha ei riktig god helg :-D klem fra meg!

Hege

25.05.2013 kl.22:24

Hei Camilla:-)

Jeg heter Hege, er 39 år født, oppvokst og bosatt i Stavanger. Fant bloggen din ved en tilfeldighet for ca et halvt år siden, da jeg søkte i blogger. Og etter det ble jeg fast leser hvor bloggen din nå ligger som favoritt her på pcen min:-) Blir veldig inspirert av alle de flotte bildene dine. Du har et hjem som virkelig faller i smak hos meg:-) Tusen takk for du vil dele hjemmet ditt med oss:-) Klem fra Stavanger

unni

25.05.2013 kl.22:56

Jeg heter Unni og er 28 år og bor i kr.sand. Jeg har fulgt bloggen din siden adressen het frukvarsik.blogg.no (?), med andre ord, veldig lenge :) Er innom bloggen flere ganger om dagen. Har bare handlet på nettbutikken din, siden jeg aldri er i fredrikstad!
Henter utrolig mye inspirasjon fra bloggen din, så tusen takk =)

Grete

25.05.2013 kl.23:05

Hei, jeg er Grete fra Sørumsand. Synes du har en inspirerende blogg, elsker interiør og vil innom butikken din i løpet av sommeren!! Synes du er ei dame med god smak og øye for det lille ekstra. Lykke til videre med ALT ditt og så håper jeg at jeg kan klikke innom deg i mange år fremover!

Skriv en ny kommentar

hits