Tilbake i normalen...

Hei og hopp alle sammen!! Tirsdag og normalen er tilbake, nesten litt deilig det også synes jeg. Jeg elsker fridager, men har siden jeg startet butikk nesten heller følt det litt stressende, jeg liker nemlig ikke å holde dørene stengt. Idag var det rett på plass på jobb og idag har jeg storkoset meg, kunder fra nær og fjern har vært innom å shoppa, masse varer har blitt hentet til nettbutikken, jeg har nå startet med å pakke til runde nr 2 med varbilen nå snart..  Det er altså så stas å se at det går så bra!! *jippi* 

Vel, her spilles det i trekkspill igågaten, folk koser seg og jeg skal snart begynne å dekke bordet vårt! I morgen får vi besøk av en leverandør så da må det jo være ekstra pent her! Jeg elsker at vi går turist tiden imøte, da er byen så levende og deilig å bo i!! Og dere, nettbutikken er idag fylt opp med deilige nyheter, samt dagens produkt! 

Deilige rosatoner i lekker lin! 

 

For å passe inn med alt der råååsa har jeg tatt på meg verdens deiligste dorthe skappel genser i pusserrosa idag!! Det er ikke så veldig kaldt ute, men sommervarme er det heller ikke...... 

Varme eller ikke-nå får jeg fortsette der jeg slapp!! Nyt dagen!!

PS; Legg igjen en liten kommentar om dere har noen ønskede rom dere vil jeg skal ta litt bilder av-mange har spurt om filmsnutt igjen, hmmm? vi får se =)

6 kommentarer

Alyssa

21.05.2013 kl.16:12

Ja, filmsnutt vil vi gjerne ha, jaaaa :) :) hvordan du ordner sofaen, sofabord etc... We love it!

Camilla

21.05.2013 kl.19:05

Å så fin den genseren var. Strikker du selv?

Lene

21.05.2013 kl.19:13

Ønsker å se bilder av kjøkkenet før og etter dere har pusset det opp. Skal pusse opp mitt kjøkken og hadde vært kjekt å få litt inspirasjon. Dere malte det hvitt? Hvilken farge var det før? Kjøkken innredningen altså. :-)

christine

21.05.2013 kl.19:20

Åh for en herlig bukse du har :-)
Er den fra butikken? evt pris og str du har igjen :-)) ??

marie

21.05.2013 kl.22:08

Elsker bloggen din Camilla...Butikken din også!! Takk for at du blogger, inspirerer og gir gode råd\tips..Love it!! Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt tv benken du har?? Så den på noen bilder her om dagen, og fant ut at jeg ønsker meg en sånn selv,...=) Er den fra butikken?? Ønsker deg en fortsatt fin uke =)

Tina

05.06.2013 kl.22:16

Lekker genser? Strikker du selv? Kunne tenkt meg en sånn! Ser utrolig seilig ut på kalde dager..

Skriv en ny kommentar

hits