Vi jobber med saken..

Jeg trenger ikke si annet enn FYYYYYY!!! Jeg er altså så flink til å gjøre det jeg IKKE skal, idag klarte jeg å brenne av og lage en STOR sirkel på den beisa benken vår når jeg skulle lage mat-æsj altså! Håkon skulle liksom være "smart" å pusse det ned å lakke over, men som dere sikkert vet om så drar en ting med seg en annen, det ble rett og slett ikke pent... Noen glosere og litt diskutering senere løste vi saken ved å pusse ned hele benken for å slippe så mye "klattete" arbeid... Nå er den pusset og faktisk lakket i ren drivved-rå kul!!! Så noe godt kom det kanskje ut av det? 

støv, srøv og atter støv på hele kjøkkenet! Det var en større jobb å fjerne det enn å få pusset og beisa platen så dette hadde jeg nesten glemt bakdelen med. Ja ja, bra ble det og i morgendagens dagslys tenkte jeg å vise dere bilde av resultatet!  Hadde jeg vært smart hadde jeg bare "blåst" i det frem til vi setter inn et nytt kjøkken, men så er jeg sånn som vil bruke mer tid på å irritere meg over det enn å gjøre jobben så da er det bedre å kjøre på! 

 

Nå skal jeg ta meg en LANG og deilig dusj, vaske av meg alt støvet og komme meg i seng! Nyt kvelden og natten!!! Vi skrives! 

 

5 kommentarer

Tina

20.05.2013 kl.23:38

Åh så kjedelig! Håper det ordner seg og at det blir pent likevel :)

MyHomeIsMyCastle

21.05.2013 kl.00:08

OMG !!!
For en jobb !!!
Gleder meg til å se resultatet, men vet jo at det ble lekkert :))
Må innrømme at jeg beundrer motet deres ;)

Klem,Kari

Camilla

21.05.2013 kl.13:47

dette var en enormt kjedelig jobb, men såååå verdt det når vi ble ferdig =)
Nyt dagen kjære deg <3

Camilla

21.05.2013 kl.13:47

ble i dette tilfellet mye finere! *jippi*

amalie

21.05.2013 kl.16:14

Dårlig unnskylding til å beise om igjen, hihi neeeeida ;) Gleda meg til å sjå resultatet!

Ha ein fin dag :)

Skriv en ny kommentar

hits