En dag fri.....

4 dager(nesten) fri og jeg har sovet LITE!  Det er liksom så typisk eller hva? Den langhelgen du får jobber du og har 100 gjøremål,noe som vil si at man ikke har hatt mulighet til å sette seg ned å slappe av.. 17 mai opp tidlig,18 mai opp tidlig,19 mai opp tidlig -20 mai opp sent! Imorgen skal jeg sove til jeg ikke vil sove lenger!! *jippi* 

I dette minutt sitter jeg å nyter litt stillhet og venter på litt sushi.. Idag har Håkon og jeg vært i dåpen til mitt tantebarn /fadderbarn, en liten babis på bare 4 mndér..At Olíver og Mathilde har vært så små er nesten litt rart, tenk hvor fort tiden går!  Nå står Olíver samme med kompisen sin i skogen å bygger hytte og Mathilde har overnattingsbesøk av sin kusine Marie- brått SÅ store! 

Vel, som nevnt over skal jeg snart nyte litt sushi , det er noe av det beste jeg vet om og ikveld skal jeg ligge rett ut på sofan og kose meg med det, film og brus! Men før den tid tenke jeg å vise dere noen bilder av tvkroken med verdens nydligste nye pledd eller rettere sagt teppe i sofaen!!

De støvete rosa fargetonene er rett og slett helt nydelige og ettersom dere har etterspurt et tips innlegg med tekstiler og stæsj har jeg nå satt sammen et. 

Det er jo gjerne slik at vi nordmenn elsker å gjøre om på puter,lys,blomster +++ vi elsker hus og hjem og ting som faller under dette. Jeg er en typisk jord jente, jeg elsker rett og slett jordtoner høyest og er rett og slett ikke så veldig glad i farger hjemme i stuen min. Jeg er alltid supergira på farger når jeg står i butikken min, der er alt SÅÅÅ lekkert og jeg har lyst til å ta med meg alt hjem hver gang. Skuffa blir jeg nesten hver gang også, for når  jeg setter inn en farge går det maks et par dager så åker det ut igjen. To -tre farger har jeg faktisk klart å lande på og beholde her hjemme, altså blått,bringebærrødt og pudderosa , disse fargene er såpas "støvete" og delikate at jeg ikke blir lei og heller vi få inn mer! Idag pyntet jeg den ene dekktallerken min med pudderosa roser, duftlys, perlehjertet mitt- det ble så vakkert og fint! Jeg har valgt å bruke et rosa pledd/teppe i sofan for å få inn litt mer farge og med lys sofa er tepper helt topp! Dette teppet er egentlig et sengeteppe fra Tine K, men jeg synes at det at det er så stort er helt topp! 

Jeg har valgt å blande følgende tekstiler under i min sofakrok ; 

Grov beige linpute med mamma dekor ,(finnes også  med pappa dekor). Dette er e pute jeg ikke blir lei,og jo mer jeg har vasket den jo tøffere og mer " slitt" føler jeg den har blitt, den blir bare finere og finere. Finnes HER i nettbutikken. 
 
En beige Linpute med knytting. Denne blir også finere og finere ved vask, jeg har vasket min litt "hardt" for å den litt tøffere i linet-skikkelig koseputetrekk! En flott base uasnett . Finnes HER! 
 
For litt farge kan jeg anbefale de av dere som liker bringebærrødt denne, lekrere og mer delikat putetrekk når det kommer til farger finnes ikke. Denne blir helt RÅ ved vask ( ingen bombe) den blir liksom mykere og grovere og får en mye tøffer look... Siden fargen er så "støvete" går fargen over i det grå( altså er den kald) og gjør fargen lite skrikende, men veldig synlig! Finnes HER.  
 
Dersom dere setter disse putene sammen vil dere nok garantert bli fornøyd- basen kan du bruke om og om igjen og den bringbærrøde puten er tøff som den enste kontrast fargen i sofakroken denne sesongen! 
 
Ønsker du et sprekt teppe i sofakroken eller over sengen kan jeg så klart anbefale sengeteppet fra Tine K, men husk å ikke bland for mye, dette teppet passer perfekt til den bringebærrøde puten, men jeg ville vel holdt sammensettningen rolig slik at det ikke blir for mye ulike fargetoner. 
 
Ellers er Lysestakene mine å finne HER, Rund rotitngbrikke HER, dusftlys fra durance HER og salongbord HER!
 

Ha en DEILIG kveld alle sammen!!!

 

7 kommentarer

MorTilEn

19.05.2013 kl.21:25

Hvor er dine hvite kubbelys ifra?
De brenner så fint!

Emilie

19.05.2013 kl.21:33

Camilla selger de i butikken sin, jeg kjøper mine der!

MyHomeIsMyCastle

19.05.2013 kl.21:44

Hei Camilla :)
Jeg har ett par spørsmål til deg som du har svart på før, men jeg finner dem ikke igjen.. ;)
Jeg lurte på de gulvene dine... Husker du hvor du kjøpte dem ?? Er de parkett eller laminat ?? Jeg ska llegge nye gulv oppe i loftstuen og 3 soverom, og leter desperat etter fine gulv, men får ikke dine ut av hodet ;) Både det du har på soverommet og det du har i stuen...
Hvor kjøpte du dem ??

Klem fra Kari som håper på svar :)

Hilde

19.05.2013 kl.21:58

Heia :0) hvor høye er lysestakene dine?

Camilla

19.05.2013 kl.22:53

Hei hei =)
Gulvet er fra byggmax , husker ikke hva det heter, men det er 2 stavs laminat =) kjempe fint og tåler ALT! =) det vi har på soverommet er fra coop obs bygg=)

ha en deilig kveld vidre! =)

MyHomeIsMyCastle

19.05.2013 kl.23:12

Tusen hjertelig takk :)) Du er en engel <3
da skal jeg se om jeg finner de ;)

Klemmmm

Camilla

20.05.2013 kl.23:18

<3<3

Skriv en ny kommentar

hits