Helt nede..

Igår var det noe galt med wordpress som gjorde at jeg fikk feil når jeg skulle logge inn,så jeg fikk ikke ut noe innlegg da. Men nå er ting oppe å hopper igjen og godt er det! Vel, jeg lovet bilder av butikken og her har det skjedd litt den siste uken. Butikken er nå fylt opp med masse deilige "støvete"  fager i de lekreste tekstiler . Korall, pudderrosa,dusrosa,oransje,blått,grønt og enda flere deilige farger har kommet på plass. Vi elsker ennå de duse jordtonene og her har vi nå et bredt utvalg. 

Velkommen inn en tur i Villapaprika ! 

Her er du omringet av deilige dufter,morsomme oppsett, spennende rom,lekre klær,de mykeste puter,sprekeste detaljer,det "lille"ekstra med en touch av glam og glitter! 

 

Sommer og sol er FANTASTISK deilig og om under 3 uker sitter jeg under en parasoll i spania og nyter en liten drink! Før den tid er det dåp, så nå får jeg "kaste" meg rundt!!! Nyt Dagen!! Vi skrives ! 

Imellomtiden kan jo dere shoppe og kose dere litt i nettbutikken hvor dere idag får 10% på alle varer for å feire vår mndés rekord!! Bruk kode sommer og kos dere! 

 

4 kommentarer

Lene

19.05.2013 kl.19:40

Elsker butikken din Camilla !!!

Anne Elise

19.05.2013 kl.19:41

Fyyyyyy det er ikke looooiv !!! Lekkert og for mye fint !!!

Michaela

19.05.2013 kl.19:42

Du vet å friste og den butikken din er desidert den beste jeg vet om!! Takk for fantastisk service om lørdagen!!

Emilie

19.05.2013 kl.19:48

Dette med interiør kan du!!

Skriv en ny kommentar

hits