Hei og hopp!!

Idag er vel den STORE gjøre seg klar til 17 mai dag, eller hva? Her har det gått i 110, vi skal nemlig ha koldtbord imorgen og jeg har derfor MYE som må ordnes. Her skal plenen klippes, huset ferdig vaskes,maten lages og kaker bakes!! Hipp hipp hurra for imorgen!  Deilig interiør bilder kommet det mer av etterpå, nå må jeg bli ferdig her ! 

Nyt denne deilige sommerdagen-vi skrives! 

 

7 kommentarer

Siri Merete

16.05.2013 kl.17:22

Gleder meg til inspirasjonskilder, flott når man selv skal gjøre klart. Nå er det hjem å bake, vaske, bytte på litt interiør og lade opp til imorgen:) ha en nydelig kveld og morgendag.

Lene

16.05.2013 kl.19:37

Gleder meg!! MEN et lite spørsmåj jeg håper du kan svare meg på? Hvordan klarer du å drite i all den hetsingen som er av deg overalt? Jeg hadde knekt,folk har blitt syke.

Camilla

16.05.2013 kl.20:05

Hei hei, kjære deg!

Jeg har rett og slett kommet til det punktet og den herlige fasen i livet hvor det at folk må sitte å netthetse meg har blitt noe jeg faktisk ikke har noe lyst til å bruke tia mi på. Om noen mener jeg er stygg, sitter å diskuterer jobben min, økonomien min, forholdet mitt eller meg som person er det de problemet ligger hos. Tenk deg om litt selv, når omverden brått vet mer om deg enn du viste selv er det jo fantastisk underholdene. Hadde du spurt meg for et par år siden hadde jeg nok sagt at jeg ikke klarer å heve meg over det, men helt ærlig.... Jeg har det helt topp,har deilige venner, kjekk mann, drømmejobben, elsker å unne andre lykke, flott familie og to flotte barn og et utseende og en kropp jeg har lært meg og akseptere og være glad i,silikonpupper eller ikke.Jeg forstår at det svir for di som ikke er så heldig.. Lenge leve bedrevitere og småbarnsmødre og andre "psykologer" som vet best =) Nyt dagen og ikke tenk på det, beklager at jeg ikke har svart deg tidligere på kommentarene før-håper dette var svar godt nok!

Camilla

16.05.2013 kl.20:07

bare å følge med- kommer snart ut =) <3

Lene

16.05.2013 kl.21:26

Takk for svar Camilla

Margrethe

16.05.2013 kl.22:22

Hei :-) Kose dere masse i morgen da . Tenker ungene gleder seg :-) Koldtbord hørtes nydelig ut :-) Ha en fin fin feiring !
Klem

Camilla

16.05.2013 kl.22:46

vi skal storkose oss, det må dere også gjøre !!! =)

Skriv en ny kommentar

hits