Det er ikke som det ser ut....

Jeg kan jo skrive litt, hvorfor sluttet jeg å være så privat.? Spørsmålet får jeg ofte og grunnen er enkel...... 

Jeg er ikke så veldig privat, jeg har sluttet å dele mitt nærmeste slik som før, før var det liksom så mye lettere. Nå har jeg siden jeg startet å blogge delt mye, jeg hadde fort mange lesere, slettet og opprettet 2-3 blogger før jeg landet. Lesere har fulgt meg i "oppvekst" fasen min, jeg har jo blogget siden jeg fylte 20 år. Jeg har i perioder delt mye, mye mer enn hva jeg idag føler jeg nå ville gjort, men igjen så har det litt å gjøre med den såkalte "oppveksfasen" min. Jeg har blitt mer privat, selv om flere vet hvem jeg er.  Når jeg går ute får jeg ofte stirrende blikk etterfulgt av følgende kommentar; " du er villapaprika jo" .. Jeg føler meg hver gang like dum, ikke fordi noen sier noe galt, men hva skal jeg svare liksom? -"Ja, det er meg? " Jeg føler jeg må smile det bort, nikke og si Hei, men så stopper det seg. 

Før fikk dere følge meg i prosjekter, personlige avgjørelser jeg sa mer, delte mer.Nå har jeg vridd over på interiør, men det skyldes ikke at jeg ikke vil dele ting, men jeg ønsker rett og slett ikke så mye bedrevitende kommentarer lenger. Hver dag leser jeg stygt om meg selv, stygge ord, slemme ord, dumme ord -ubetydlige ord. Det å blogge har liksom blitt sånn, det skal liksom være greit og jeg må bare finne meg i det. Det er ikke alltid jeg vil, det er ikke hver gang jeg synes det er like greit, hvorfor skal jeg synes det?  Likevel har det blitt slik, det har blitt en del av min hverdag og sånn er det bare. Mange har sagt de savner at jeg deler mer, skriver mer og viser mer, samtidig er det godt for meg å holde noen kort hardere inntil brystet enn andre. Det å ha mitt eget privatliv jeg ikke føler folk fisker ut av til en hver tid er godt, selv om jeg mange ganger er så fustrert,lei,sliten og fortvilet at jeg bare vil hyle ut her på bloggen min(!)  Bloggen har blitt så mye mer en bare en plass jeg skal skrive ned hvordan jeg har det, bloggen har blitt en reklameplakat for min butikk, den har blitt et levebrød, en plass jeg kan vise hva jeg er god på,hva jeg elsker å drive med.  Jeg er god på det å sette sammen vakre ting, jeg er god på farger, men jeg er ikke så god på å åpne meg så mye. De siste 2 årene har ført mye smerte inn i livet mitt, mye glede og mye frustrasjon og lykke, jeg har gått igjennom hardt vær og følt på tyngden.  Har jeg åpnet meg for noen har de vridd om på det, spredd det rundt og virkelig koset seg i skadefryd, noen  kan faktisk være så slemme. 

Etter nesten 4 år i bloggverden og 2 år på Villapaprika har jeg lært at det er ikke som det ser ut. Butikken går veldig bra, jeg har fått det til, Villapaprika går over all forventing, jeg er lykkelig. Jeg har to friske barn og en mann som forguder meg, det er mange som liker meg og desto flere som kanskje ikke liker meg. Det jeg har lært på disse årene , de lite "personlige" bloggårene fra meg er følgende ; jeg liker meg selv svært godt og vet at det vil bli veldig bra. 

Jeg er kanskje ikke så "privat" i detaljer her inne lenger, men det velger jeg å se positivt på-Villapaprika hadde jo ikke vært så spennende om alle viste alt hele tiden, hadde den vel?  Det er ikke alltid så firkantet som det ser ut, men det kommer kanskje ann på hvordan man velger å se på det..Bloggen har mange spennende ting i vente-for dere og meg! Jeg må bare få tiden til å strekke til og det vil jeg-det har jeg stor tro på!  

Nyt kvelden -imorgen blir det spennende! 

13 kommentarer

Lene

13.05.2013 kl.23:49

Men når du først skriver litt personlig gjør du det med stil !

Camilla

13.05.2013 kl.23:50

haha tusen takk kjære deg <3

Alyssa

13.05.2013 kl.23:57

Blås i negative mennesker du vakre, gode Camilla, det sier veldig mye om dem vettu. Dessuten vet jeg av egen erfaring, at de som slenger mye negativt, har det ikke bra med seg selv, da må de hakke ned på andre for å få det bedre selv. Aldri skjønt sånne mennesker og aldri kommer jeg til å gjøre det. Mange er nok misunnelige på deg, som har fått utrettet så mye på så kort tid. Så gi blaffen i dem du Camilla og tenk på oss faste blogglesere som vil deg bare godt og som elsker det du gjør. :) Fortsett med det og bli enda større, Villa Paprika er noe av det beste som finnes :) Jeg skal besøke din butikk i sommer, bor ikke så nærme, men planen er å ta en tur, det blir en drøm å besøke Villa Paprika for første gang, jeg gleder meg. :))) da skal jeg handle mye, Hehe... Ønsker deg ei god natt ! :)

Ingvild

14.05.2013 kl.01:37

Synes du gjør rett i å verne om ditt privatliv. Ikke fordi jeg ikke er interessert i å lese, men fordi det er fullt forståelig å ville beholde noen kort til brystet. Har fulgt bloggen din i over to år og jeg elsker den!!! Blir like imponert over hvert prosjekt du går i gang med og drømmer meg vekk i de nydelige og inspirerende bildene dine. All creds til deg for at du har en så annerledes og orginal blogg. Lykke til videre med alt! :-)

Christine

14.05.2013 kl.08:31

Syns bloggen din er flott uavhengig om det er jobbrelatert eller privat:-)
Stå på videre.
jeg liker godt når du velger å dele interiør med oss "her ute" :-)

Christine

14.05.2013 kl.08:31

Syns bloggen din er flott uavhengig om det er jobbrelatert eller privat:-)
Stå på videre.
jeg liker godt når du velger å dele interiør med oss "her ute" :-)

Camilla

14.05.2013 kl.15:35

Bloggen din er fin uansett:-)

Marit

14.05.2013 kl.18:35

Jeg synes du rett og slett gjør en utrolig (!!)bra jobb uansett hvordan du vinkler bloggen din, jeg! Du virker jo bare fantastisk god :)

Nina

14.05.2013 kl.18:53

Hei Camilla mi:-)Se her nå skriver jeg en mld til deg her på bloggen din fra Spania:-) Jeg følger med vettu !! Nå nærmer det seg til jeg er hjemme hos deg og Villapaprika igjen. Gleder meg til å gi deg en goklem og sist men ikke minst våre gode samtaler..hi hi hi.Stå på og vips er jeg masekråka hjemme igjen:-)) Klem og husk jeg er glad i deg!

Camilla

14.05.2013 kl.19:18

Heeeei mamsen!!! Nå må du komme hjem snart!! jeg savner deg og Villapaprika vil ha kontrollfreaken tilbake ! Idag har vi stylet i butikken og det grønne har vi nesten solgt oss tom på!! hihi! Nyt de siste deilige fridagene i spania-ille glad i deg!

TT

14.05.2013 kl.22:11

Åh, Camilla! Nå måtte jeg bare skrive en kommentar. Jeg har fulgt bloggen din veldig lenge, men dessverre ikke flink til å kommentere. Jeg vil bare si at du virker helt fantastisk! Jeg syns vi jenter generelt kunne vært mye flinkere til å gi komplimenter, så jeg syns det var på tide at jeg "luftet" mine tanker om deg.

Du er råflink med interiør, og det virker som du er rimelig glad i sko, klær og vesker du også (Noe jeg også er). Òg ikke minst virker du bare helt igjennom go'!

Min kjære og jeg kommer til å kjøpe bolig nå i sommer, og jeg har tenkt tanken "Kanskje jeg skal spørre Camilla om det går ann å leie henne inn til interiørshopping", haha.

Dette ble veldig langt! Om du skulle befinne deg i Tønsberg en dag, ber jeg deg gjerne på et glass vin! Det hørtes nok bare fryktelig rart ut for deg med en slik kommentar, hehe. Men det sier litt om hva slags inntrykk du har gitt oss lesere som har "fulgt deg" over så lang tid :-)

Ønsker deg en fin kveld, superwoman! :-)

TT 22 år.

Christine

15.05.2013 kl.08:23

Jeg liker generellt ikke blogger noe særlig,jeg. Men nå besøker jeg visst bloggen din hver dag! Er en flott blanding av hverdagsliv og interiør:)
Her kan jeg alltid hente gode ideèr og inspirasjon! Du er kjempeflink!!

Stå på!

Lene

15.05.2013 kl.13:19

Eg syns det er utroli trist at du har sluttet å dele litt private ting her på bloggen..dette er noe både eg og flere venner har merket..og eg har i det siste følt at eg har mistet litt kontakt med bloggen din og deg. syns d blir litt kjedelig med BARE interiør! Selvfølgelig skal du ikke dele alt og det mest private..men syns at når du skriver at du har fått verdens verste nyhet og lager et innlegg om hvor fort livet snur osv. Sånt er bare unødvendig om du ikke vil fortelle oss hva det går i..det gjør bare til at vi som lesere blir kjempe bekymret og tankene går fra alt til sykdom til død..og er slikt rykter oppstår. Så bare syns du burde vurdere å bli litt mer personlig på noen punkter og evt slå av kommentar feltet i slike saker...husk å ta til deg alt det positive og ikke d negative..d er kun fra folk som er sjalu og MÅ hakke ned på andre for å føle seg bedre. Ikke ta det personlig. Hilsen en leser som har mistet litt piffen av å lese bloggen din!

Skriv en ny kommentar

hits