Litt sånn på kanten...

Etter en våkennatt med en gutt som har hatt mareritt og som deretter endte opp med å ligge i sengen vår for å sparke meg i rygg og magen hver gang han skulle snu seg føler jeg meg helt skutt.Det er slike netter som forteller meg hvor glad jeg er for at jeg har "store" barn som ellers alltid sover. Vel, i høy hast tutet jeg i vei til butikken og idag føler jeg halve butikken forsvant.. Nettet har eksplodert de siste dagene og snittet på salget der inne har vært enormt så idag ble en HAUG av varer pellet bort og imorgen skal nye varer på plass. Nå er vi ferdig med vinter og vår, nå skal sommeren på plass -vi gleder oss! Masse deilige farger, nye utstillinger osv...SÅÅÅ morsomt!  

Huset står litt på hodet om dagen, men det kommer seg..... Sånn er det når man har hodet alle andre plasser, men men...Plutselig får jeg GNISTEN over meg igjen... haha...

Nyt kvelden, nå må jeg legge med litt på sofan-vi skrives! 

 

6 kommentarer

Alyssa

13.05.2013 kl.21:25

Du er den beste bloggeren som finnes, du har det fineste huset i hele Norge, etter min mening :) Jeg elsker din stil og er innom bloggen din hver dag for å se dine vakre bilder og tekst du legger ut, som feks. igår, tror det bor en liten forfatter i deg altså :) Og tusen takk Camilla for at du deler ditt med oss, vi setter stor pris på det. Tusen takk til Gud for at du finnes, du er noe unikt. Ønsker deg en fin kveld. Hilsen din evig leser ;)

Camilla

13.05.2013 kl.21:29

oj..Så utrolig rørende og god kommentar, så vakker du er.Ble glad langt inn i hjertet mitt jeg nå.<3 Så koselig at du setter slik pris på bloggen min, det betyr mye for meg, tusen takk <3

Lene

13.05.2013 kl.21:31

Helt enig, du er helt rå Camilla!

Camilla

13.05.2013 kl.21:32

haha, så koselig <3

Malene

13.05.2013 kl.22:28

Hei:-) Du har en såååå fin blogg:) Leser den daglig og blir så fristet av alle dine interiørtips:-) Jeg lurer på hvilken katalog du kikker i? Den som er på bilde over:) Så ut som de hadde mye spennende!

Camilla

13.05.2013 kl.22:29

den er fra en leverandør =)

Skriv en ny kommentar

hits