Kreativt og enkelt...

Huset vårt er jeg veldig opptatt av at skal holde en høy,god og hverdagsvennelig standard, det skal igjennspeile oss som bor her og være hjemmekoselig. Når vi flyttet inn bar huset et tydelig preg av at de tidligere eierene ikke hadde samme interesse for hus og hjem som oss. De hadde vedlikeholdt det så det grunnleggende var ok, men overflater, EL annlegg og rør osv var ikke helt etter dagens. Vi har måttet legge mye penger i kjedelige kostnadder så vi har måttet ta overflaten litt etter litt... Jeg ville helst hatt alt gjort igår,men så er det noe med det å ta ting i etter lommeboken også. Jeg er en livsnyter og har INGEN planer om å bo meg ihjel, vi elsker å kose oss med god mat, dra på turer, ta ferier og ha en frihet, så alt har ikke kunnet blitt gjort med en gang. Neste prosjekt nå er Kjøkkenet ( først må vi bli ferdige ute) Så skal vi bygge om kjelleren og få Mathilde ned der, rive veggen mellom vårt rom og hennes og forstørre badet, samt lage -walk-in-closet. Men alt til sin tid, dette er planene våre for huset og det er faktisk noe jeg ELSKER her.. Vi koser oss med det vi gjør og tar oss ikke vann over hode når det kommer til det å få ting gjort. Det vi har gjort har vi gjort nøye, godt planlagt og skikkelig slik at vi ikke må gjøre ting 2-3 ganger på 5 år. Vi skal legge varmekabler i hele kjelleren før vinteren kommer tilbake og nytt gulv, vi har også tenkt til å sette inn skapinnredinger i walk-in-closetet til barna slik at det blir mye smartere lagt opp.. Vaskerommet skal snart få nytt gulv,ellers er vi ferdig der inne. 

Huset vårt er en god blanding av hampton og cottage og dette er jeg veldig opptatt av å beholde her. Det er liksom noe med den stilen mellom disse jeg liker å blande. Store -STORE ting med grove rustikke detajer som jeg velger at skal skille seg ut. For en liten stund siden var vi på kvik å tittet på innredning til vaskerommet, absolutt ingenting falt i smak. Jeg følte jeg hadde sett alt før og at det ikke var vært summen på kassalappen og ble nesten litt grinete over å ikke finne noe som var slik jeg så det for meg..... 

Jeg tok på meg skoa og begynte å gå meg en tur. Naturen er vakker jeg vet helt ærligtalt ikke om noe vakrere..Natur,tre,fjell,stein..Det er noe eget med det i mine øyner... Når jeg kom tilbake fra turen drev Håkon å stablet et par paller inn i bilen for å kjøre de ned på jobben..Rolig i min egen "vaskerommverden" gikk jeg bort til han å spurte om han trodde det ville vært kult å bruke de på vaskerommet(?)... Det kostet oss ingenting og var jo nesten ikke noe jobb... Håkon gikk ned målte opp og kom smilende å sa-" de kan vi bruke jenta mi.."  Hoppende fornøyd gikk jeg ned å begynte å finne frem sag,skruer,maling og pensler...  2-3 timer senere ar vaskerommet ferdig og jeg STRÅLENDE fornøyd... Når vi får beige fliser her inne vil det bli enda finere , men takk gud for kreativiteten og EURO paller!  Endestykket til sidepallen pusset vi og satt opp som hylle..Morsom og annerledes... 

Når vi kjøpte huset så vaskerommet slik ut; 

Etter mye maling,pussing,vask,rør og EL-anlegg ser det slik ut; 

 

Det er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre en stor forandring. Gjør ting på DIN måte så blir det noe eget skal du se... 

19 kommentarer

Christine

09.05.2013 kl.16:21

Må si jeg liker durance samlingen din:-))
Herlig vaskerom:-) inspirasjon nå som vi r i gang med oppussing av vaskerom :-)

Camilla

09.05.2013 kl.16:23

såå bra=) jeg er avhengig av durance.. hehe flaks at jeg har tilgang på det i butikken min..hihi <3

Christine

09.05.2013 kl.16:31

Har sendt deg en Mail :-))

veronika

09.05.2013 kl.17:46

Hei.har bare en ting å si. NYDELI vasgerom! Klem veronika

Maren

09.05.2013 kl.18:18

Utrolig fint:) skittentøyskorgene hvor er de fra om jeg kan spørre? Lekkert;-)

Linn

09.05.2013 kl.19:16

Hei! Kult vaskerom:-) men hva har du gjort med gulvet? Er det byttet eller malt?

Siri Merete

09.05.2013 kl.20:03

Wow, du imponerer nok en gang. Takk for at du inspirerer og inkluderer oss i din interiør verden. Du kan det du gjør:)

MyHomeIsMyCastle

09.05.2013 kl.20:39

Kjempefint vaskerom og for en orden !!!!
Takk for at du viste disse bildene, imorgen MÅ jeg få ryddet her hjemme hos meg ;)

Klem,Kari

Stine

09.05.2013 kl.21:02

Utrolig fint vaskerom! :-) hva har dere gjort med gulvet på disse bildene for å få det helt hvitt?:-)

Anita

09.05.2013 kl.21:37

Fantastisk kreativitet!! Flink er du! Og takk for gode interiørtips:)

Katrine

09.05.2013 kl.23:11

Så kreativt! Og for et bra resultat :) Helt enig med at det er lurt å ta seg god tid mens man "får huset på plass", da vet man at det blir bra :) Vi vurderer å kjøpe oss et oppussingsobjekt, så dette tas med som inspirasjon!

Yvonne

10.05.2013 kl.10:12

Så utrolig lekkert!!! Likte denne billige enkle løsningen! Fantastisk:)

linn

10.05.2013 kl.12:50

Hei,
teppe på gulvet, kan det bestilles på mail? pris?

Camilla

10.05.2013 kl.15:03

det er vi sluttsolgt på dessverre, men jeg tror home & cottage har det =)

Marthe

10.05.2013 kl.18:51

Hei. Den brune kurven med lokk, hvilket merke er det. Og vet du evt hvor du har kjøpt den, og hvor mye den kostet? :)

Sarah

11.05.2013 kl.21:18

Den er fra Riviera Maison.. Minst den koster 999,- :) De har egen nettbutikk, ellers er det flere butikker som fører dette merket, men Villapaprika fører ikke Riviera Maison:-)

Jody Taylor

16.05.2013 kl.07:39

Hi Villa Paprika,

I guess you are Nowegian from the website address.???? Do you have a shop website? Do you blog in English? I am sure that more English speakers like me would love to understand your posts and buy some of your lovely products. 80)

Cathrine

23.05.2013 kl.12:13

Jeg kom tilfeldigvis innom sia her. Og jeg ble sittende! Fy flate og vannvittig fin stil du har! Det med interiør kan du virkelig, og nå som jeg er i gang med planlegging av å pusse opp et gammelt hus, så er det her til stor hjelp og inspirasjon! :))

Christina

15.01.2014 kl.19:02

Hei :) så fint det ble! Følger bloggen din og har fått mye inspirasjon fra den :) har dere malt gulvbelegget eller har dere lagt nytt? :)

Skriv en ny kommentar

hits