Dagens produkt.

Hei og hopp og FIN FIN morgen! Oppe å hopper og ikke gråter? Vel, det er jeg og nå står jeg på farten for å få orden på noen småting som skal ut på nett i løpet av dagen, gårsdagen gikk litt ifra meg rett og slett. Sola skinner,været er bra og ting ser veldig lovende ut så her er det bare å nyte litt og kose seg!! 

For å ramme inn uke 19 som vi nå er i så tenkte jeg å starte med dagsprodukter igjen, mange likte disse innslagene med dagens produkt og har etterlyst de når de gikk bort... Så igår tok jeg meg en runde og så etter hva vi hadde litt av som kunne selges litt rimligere.. Egentlig syne sjeg puta er litt for fin til å selges ut billigere enn hva den egentlig koster, men det er jo når det er slike lekre produkter som havner på dagens produkt det er morsomt å handle. 

Så idag er dagens produkt min favoritt pute av alle puter ( i disse  dager har jeg de i senga egentlig,men nå har den flyttet inn i stua igjen) nemlig Råsilke puten med paljettkors! 

 

Puten finner dere HER og idag koster den bare 599,- Altså  halv pris...Shopp og kos dere-- nå må jeg kaste meg rundt i kaoset.. 

Vi skirves etterpå da, dere! Nyt litt sol de som kan! 

3 kommentarer

Christine

08.05.2013 kl.14:12

Passer denne puta til mørkegrå sofa???

Camilla

08.05.2013 kl.14:52

det synes jeg at den absolutt gjør=)

christine

08.05.2013 kl.17:34

lyst på den men akkurat nå har jeg ikke mulighet :-(
Sender dere med faktura? ;-)

Skriv en ny kommentar

hits