Slik går nå dagene...

Jeg er sikker på at jeg er verdens heldigste jente... Forrige uke ble planene for firmaet så mye mer realistiske..Kanskje fordi vi begynner å nå mål? Skal si tempoet mitt er høyt om dagen, for ikke snakke om pulsen.. Jeg vet nå sikrere enn noen gang at Villapaprika har kommet for å bli-ihvertfall så lenge jeg er her. Fler og fler har lyst til å bli med på laget og flinke store fagfolk vil gjerne henge med på konseptet mitt.. Sær er jeg for jeg slipper svært få inn, nå som det går så bra etter snart 2 år med hardt arbeid har jeg fått blod på tann og enda større lyst til å få det enda større.. Idag har jeg holdt på med styling oppdrag for noe morsomme greier, jeg har vært i butikken å pakke ut MASSE lekkert, shoppa meg litt klær og begynt på prosjekt nr 2 for dagen... Vi har grilla og ungene løper rundt i hagen, som om dagen er en evig stor byggeplass...Huset blir lekkert, ingen tvil,men fy for en jobb!  Nå kan snart rullesteinene komme langs husveggen, grå stein i gårsplassen og nye STORE urner, planter og ettervært ytterdør....Jeg tenkte å knipse bilder til dere, for jeg må nesten dokumentere hvordan det nå ser ut..haha........ Jord og sann overalt-halleluja for små barneføtter som drar alt med seg inn!! Før den tid skal jeg få unna litt mer arbeid, style litt å få to møkket barn i badekaret... Litt så som så idag, men det er jo faktisk mandag... 

Med The Cranberries -dreams på full guffe blir det fart på sakene og synging på høyt støynivå! 

Vi knipses på igjen mine,vakre! 

 

Og PS alle sammen..Fra og med idag vil alle som jobber med Villapaprika AS ha mulighet og tilgang til mitt kommentarfelt, noe som vil si at dere skal få svar raskest mulig på det dere lurer på. Itillegg har vi fått chat på nettbutikken, noe som vil gjøre at vi raskere kan svare dere på det dere lurer på ang.nettbutikken og deres ordre. 

 

 

23 kommentarer

amalie

06.05.2013 kl.19:09

har spurt før og spørr igjen; kossen får du store bilder på bloggen ?

Camilla

06.05.2013 kl.19:11

store bilder? større enn de du ser så må du trykke på de =)

Solfrid

06.05.2013 kl.19:56

Så gøy camilla=) Potten med hjerte, er det en mindre str enn den du allerede har inne? Isåfall kommer den ut på nett? Må jo ha de=)

Emilie

06.05.2013 kl.20:13

Kommer nyhetene ut på nett i dag? :-) Kommer champagnekjøleren ut òg da?

amalie

06.05.2013 kl.20:21

Nei viss du går innpå bloggen min www.amalieshus.blogg.no så ser du at eg har mindre bilder enn du har :)

Marit

06.05.2013 kl.21:11

Hei Camilla! Lenge siden jeg har kommentert, men jeg titter fremdeles innom hver dag. :) Jeg bare har et spm. Jeg kom over en interiørblogg, og jeg må innrømme at jeg trodde et øyeblikk at både hjemmet hennes, og butikken hun jobbet i, var ditt....(!!) Men det gikk opp et lys når det kom frem at butikken het MK Interiør. Er dette en som ser veeeldig opp til deg? Hehe.. Bloggen hennes er marteklandud.blogg.no. Hun har en supersmak, siden den er identisk med deg, men det oser villapaprika. ;) Dette viser jo egentlig at du har klart å lage en stil som, i hvertfall jeg, mener heter villapaprika. Hihi! Du er knall! Stå på :)

Lena

06.05.2013 kl.21:45

Den bloggen har jeg også sett. Og det var jo din stil totalt. Nesten litt skummelt :) Identisk butikk, hjem, klesstil og til og med 'poseringen' hennes!
Hun har nok deg som forbilde og inspirasjon, i gen tvil om det.

Camilla

06.05.2013 kl.21:54

Hei hei.
Villapaprika har nok ingen andre butikker i landet ennå, dukker den opp i andre byer er det jeg som styler de også. Villapaprika blir og vil fortsette å være oss. Villapaprika har nå blitt et godt varemerke med over 10 000 kunder rundet om i landet på nett og en godt besøkt butikk og mye lest blogg ( 15 000 i døgnet) så at andre lar seg inspirere av Villapaprika er bare kjempe koselig, tenk at noen lar seg inspirere så mye at alt likner =) tommel opp for oss =) Da har vi som sitter å planlegger varer,styling og varesammensettning i villapaprika gjort en VELDIG god jobb=)

Ha en nydelig kveld vidre =)

Camilla

06.05.2013 kl.21:55

jeg vet ikke hvordan du kan redigere om bildene dine, men kontakt han som annonserer på min blogg, han kan alt. =)

Camilla

06.05.2013 kl.21:55

potten er den samme, bare i en ny deilig jordtone...kommer på nett hvert øyeblikk=)

amalie

06.05.2013 kl.21:57

okei :) ha en fin kveld:)

Solfrid

06.05.2013 kl.22:57

Jeg fant den der nå=) to stykk klikkes hjem til meg. hihi

Karin

06.05.2013 kl.23:15

Marte Klanderud er ei venninne av Camilla. Camilla har vært med Marte på innkjøp og div.
Så ingen tvil at Marte liker samme stil som Camillia og ikke minst blitt inspirert til å drive en liggnende butikk! Derfor er det ikke rart for vi som er fast leser av Villapaprika reagerer slik når vi leser Marte sin blogg.Uten at det trenger å være noe negativt i det!

Anita

06.05.2013 kl.23:41

Karin; rettelse. Marte VAR en venninne av Camilla. Camilla er ikke venninne med Marte og så vidt jeg vet er hun ikke med henne på innkjøp. Å la seg inspirere er en ting, men dette er jaggu ikke det.

Stå på Camilla, flink er du!

Camilla

06.05.2013 kl.23:47

Hei.
Mk interiør har ingen forrettningsmessig eller vennskaplig relasjon og således ikke tilknyttet Villapaprika AS på noen måte. Marte må gjøre sine egene separate innkjøp og valg av leverandører og Villapaprika AS lager sin egen stil vi nå har hatt og jobbet med i snart to år. Hvordan Marte velger å style sin butikk legger vi oss ikke oppi, men om noen velger å knytte paraleller får det stå for deres regning. Villapaprika AS har nok med eget,Villapaprika har også sitt eget konsept og ønsker ikke å bli koblet til Mk interiør på noen som helst måte.

MVH;
Villapaprika AS
Styreforman
Finn Arild Johansen

Mia

06.05.2013 kl.23:59

Er det villapaprika som ordner butikken til Mk interiør? Skremmende likt.........

Camilla

07.05.2013 kl.00:00

Hei.
Mk interiør har ingen forrettningsmessig eller vennskaplig relasjon og således ikke tilknyttet Villapaprika AS på noen måte. Marte må gjøre sine egene separate innkjøp og valg av leverandører og Villapaprika AS lager sin egen stil vi nå har hatt og jobbet med i snart to år. Hvordan Marte velger å style sin butikk legger vi oss ikke oppi, men om noen velger å knytte paraleller får det stå for deres regning. Villapaprika AS har nok med eget,Villapaprika har også sitt eget konsept og ønsker ikke å bli koblet til Mk interiør.

Ha en fortsatt flott kveld.

MVH;
Villapaprika AS
Styreforman
Finn Arild Johansen

Camilla

07.05.2013 kl.00:06

hvilken Champagnekjøler er det du nå tenker på?

Hanne

07.05.2013 kl.09:19

Hvor har du kjøpt sofaen ?

Camilla

07.05.2013 kl.11:01

den er fra tm design

Karin

08.05.2013 kl.01:57

Ok, så har ho VÆRT venninne med ho. Noe som må ha opphørt iår ei gang da???. Marte var nå i Fredrikstad med sin familie og feiret nyttår 2012 hos Camilla. Sjekk bloggen til Marte.
Før Marte startet opp sin butikk, var ho i Fredrikstad hos Camilla og fikk hjelp, tips, osv. Camilla var med Marte til div. leverandører på innkjøp da. Sjekk bloggen til Marte. 25 og 27 sept. 2012! Så JA... Ho har vært med henne på innkjøp den gang da!!!

Karin

08.05.2013 kl.01:59

Å etter min mening så syns jeg at Marte kopierer Camilla litt vel mye!!!

Camilla

08.05.2013 kl.09:43

Hei hei,vakre deg.
Marte og jeg har idag ingen vennskapelig relasjoner og har ikke snakket sammen på snart et halvt år. Personlig er jeg ikke så opptatt av hva hun opptar tiden sin med eller hvordan hun velger å style sin butikk. Vil hun legge tid og penger i noe som er forhåndsgjort av meg er det til slutt,bunn og grunn hun det er kjedelig for. Jeg velger å storkose meg i denne bransjen,konkurranse er det overalt selv for meg. Måten alt blir gjort på er jeg ikke enig i, men så er jeg så smart at jeg velger å fortsette å holde en stø kurs, vise hva jeg kan og gjøre det jeg er god på. Jeg har nå jobbet med interiør i snart 4 år og butikk 2 år, jeg har sett folk komme å gå i bransjen og vet med sikkerthet at Villapaprika er noe eget så for andre gjøre slik som de "store" kjedene gjør av de STORE navnene hele tiden -kopiere =) Vi lar oss alle inspirere, hvor langt vi velger å dra den strikken er opp til en og en hver, men i mitt tilfellet er jeg mest opptatt av at Villapaprika skal holde seg på plan og fortsette å være nettopp Villapaprika. En butikk som ingen trenger noe,men de aller fleste kjøper likevel... =)

Skriv en ny kommentar

hits