Villapaprika.....

Hei og hopp alle sammen og god 1.mai. 

Idag har dagen min bestått av all min tid i butikken, den har fått seg en STOR makeover rett og slett.... Jeg har fått opp palle kjøkken, dusj +++ og det har virkelig blitt fint der. Det å prøve å lage nye ting er jo VELDIG morsomt, spesielt når det gjelder å trimme kreativiteten... 

Ille stolt er jeg da, så her ser dere noen bilder! ...

Det er ikke helt ferdig på disse bildene, men nå har det blitt helt fantastisk der!!  Masse mer bilder kommer imorgen og gjett hva -- Imorgen kjører vi 20 % i på all tekstil -så kom å shop to you drop!  Men husk -du må si du leser bloggen for å få prosenter .De 10 første kundene får med en liten godibag!! 

Vi skrives på!! 

17 kommentarer

MorTilEn

01.05.2013 kl.22:45

Hei.
Legger du ut de glasskrukkene med korklokk på nettbutikken, eller kan jeg kjøpe de per mail?

Camilla

01.05.2013 kl.22:49

send mail så kan du bestille de=)

Lene

02.05.2013 kl.09:22

Hei,

Vil det være 20% på tekstil i nettbutikken også?

Jeanette

02.05.2013 kl.11:52

Hva koster det etasjefatet i sølv som er på bordet på første bilde? Har ikke sett det i nett butikken. .

Tine-Helene

02.05.2013 kl.14:30

Om ikke lenge nå er jeg sikker på at hun kopervik jenta har gjort det samme i sin butikk. Hun skal nemlig gjøre om i butikken sin nå!! blir vel villapaprika kopiering, usj.. Den bransjen du er i virker masete.

Averonica

02.05.2013 kl.16:58

Syntes butikken ser smaching ut!!!:):)
Men, jeg ser at noen kommenterer at folk kopierer deg, og det er gjerne ikke så kult for dem det gjelder å få dette på seg. Kanskje du skal innformere oss lesere om at du faktisk har fått inspirasjon fra RM?:)
Bare et tips, for jeg elsker både bloggen og alt som følger med!!:):)

Camilla

02.05.2013 kl.17:41

Hei. Rm har mye flotte varer for all del, men det er ikke et varemerke jeg lar meg inspirere av noe særlig, de blir rett og slett litt for "pent", men flott at noen leverer varer i den kategorien også=) Jeg lar meg inspirere av Zara home,pomax og diverse utenlandske blogger og magasiner.. Det at lesere anklager andre for å kopiere meg får være på andres regning, jeg konsentrerer meg om meg og mitt-så får lesere diskutere seg imellom.... Om noen "kopierer" meg tar jeg det som et komplement for vi i Villapaprika prøver å være nytenkene og innovative i hvordan vi lager utstillinger og fronter varer i butikken vår =) -da har vi tydeligvis gjort noe rett;)

Camilla

02.05.2013 kl.17:43

Da er nok Villapaprika en kjempe inspirasjon ;)

Jannis

02.05.2013 kl.17:54

Jeg er god kunde hos Rm i Bergen og nå er det vel fort nesten 6 mnd siden de la ut bilder av dusj på slitte planker... Synes det er veldig rart da at Marthe mk interiør legger ut en blå kopi av dusjen til villapaprika dagen etter.. Siden hun tydeligvis var så inspirert av rm og ikke villapaprika.. Snakk om å drite seg ut.. Kan hun ikke bare si at hun kopierer villapaprika??
Til og med dusjhodet er det samme.. Flaut assa!

Veronica

02.05.2013 kl.18:41

Jeg tenkte på dusjen, ikke varene:) for der er jeg nemmelig heeeelt enig!!:D

Karoline

02.05.2013 kl.18:54

Girls are girls! Fy for ei drittgraving og slenging på kommentar feltet her alltid,, enten mot bloggeigar eller andre. Heilt usmakeleg og frykteleg barnsleg.
Herme herme herme.. er det so nøye eigentleg Gjer ikkje vi alle det, er ikkje det derfor vi les denne bloggen, samt andre interiørbloggar??
Og det er tross alt denne stilen som er in no...
Angående kommentarar om "hu kla..blabla..." er det vel venninna til Camilla .........hadde vel besøk av henne før ho starta butikken si også.

Kari

02.05.2013 kl.18:56

Uansett hvordan hennes venner eller kunder skal støtte opp og sette Camills på plass er vi LANGT flere som liker orginalen og ser på kopien som en dårlig kopi med lite egen kreativitet! Alle kan sette opp en palle dusj, men det er vel ikke det dette handler om! Det handler om å skape noe eget, dette virker ikke modent. Lager Camilla palleseng har hun det, maler Camilla en betong vegg går det ikke lang tid før hun har det også. Slik fortsetter listen! RM eller ikke, dette har hun garantert tatt fra Camilla, her inne skrev Camilla tidlig januar at hun skulle lage palle dusj og kjøkken... Dette blir bullshit!!!

Anita

02.05.2013 kl.19:05

All kredd til Camilla som ikke skriver stygge ting om sine konkurrenter. Lesere derimot! Er det grunn til å angripe Camilla for å ha lesere som ikke synes så mye om kopiering osv.? Dere vil jo at det dere skriver skal postes! Voks opp folkens , jeg elsker villapaprika og ble faktisk sjokkert når jeg på tull nevnte Mk hos henne For et par mnd'er siden. Jeg fikk nemlig beskjed om å besøke butikken om jeg var i området der og hun smilte pent å snakket pent om andre interiør butikker også. Det er det jeg kaller en moden og god driver og skaper, den som ser forbi andre og konsentrerer seg om sitt eget og legger energien der.
Stå på Camilla, du vil komme langt i livet med den holdningen din!

Karoline

02.05.2013 kl.19:22

Frøken Villa Paprika har uansett ingenting å frykte. Denne stilen er jo varemerket hennar, og ho ligg alltid eit skritt foran.
Alle tek vi inspirasjon frå noko. Eg er glad det fins so utruleg monge flotte bloggar å kike på.. denne er eg innom kvar dag :)
Byrjar berre verte ganske nok drit no eller? Og no meiner eg frå andre, ikkje Camilla si side. Ho har vist seg ganske vaksen og jordnær, trass stadige både personangrep og maaaaaas!!

Takk for ein super blogg, energiske frøken.. du er rå på ditt felt,, heilt på rett hylle! ! ;)

Vivvisen

02.05.2013 kl.20:44

Hei Camilla! :) Er det rabatt på clutchene også?? Isåfall, hvordan trekkes rabatten?

Elise

04.05.2013 kl.10:41

Hei!

Har du dusjodet i butikken? Hvor mye koster det?:)

Hadde vært fint om du kunne sende meg svar på mail. Prøvde å finne mailadresse til deg på bloggen, men det var visst litt vanskeligere enn jeg trodde. Jeg er veldig til å lete, men ikke så god til å finne:p

Camilla

05.05.2013 kl.19:53

hei hei, nei det er fra Megaflis så jeg tror de selger det der =)

Skriv en ny kommentar

hits