Om en dag eller kanskje to....

Røper jeg en av MANGE nyheter her på bloggen, så jeg må nok holde tett på noe litt lenger... De som venter på noe godt.. Idag fikk vi inn masse deilig nytt i butikken og for de som lurer kommer dette også ut på nettet før helgen-mulig imorgen alt. Butikken bugner av deilige varer og dere kan bare glede dere til alt fremover nå.. Jeg kan love VELDIG mye bra! 

Idag har jeg blogget lite, men siden siste innlegg igår har dagen gått unna fortere enn jeg har holdt følge så nå må jeg bare prøve å senke farten litt slik at jeg får gjort det jeg skal her inne også... Noen som vet hvordan man "roer" seg bittelitt??? 

Nå er det kylling, opptak og sofan som teller..... Nyt kvelden! 

2 kommentarer

Amila

25.04.2013 kl.11:27

Hei Camilla!

Spennende, nå er vi nysgjerrige her, hihi... Kan jeg spørre deg om den kurven du har på kjøkkenbenken, er den i mindre utgave enn den du har i stua på bordet? Jeg likte så godt det innlegget ditt om plass på kjøkkenet, den er ypperlig. Og vet du hvor det går an å kjøpe slike glasskrukker til å ha sukker og div. på kjøkkenet? Jeg finner det ingen steder, leter og leter uten hell.

Ønsker deg en fin dag, du vakre Camilla :)

Cecilie a

25.04.2013 kl.20:24

Hei!
Lurte på hva fargen heter som du har på veggen på det øverste bildet i dette innlegget? Håper di kan svare på det, likte den veldi godt :)

Skriv en ny kommentar

hits