Aldri stille..

Ihvertfall ikke lenge av gangen og med mange store og små prosjekter skjer det stadig noe nytt og spennende.. Idag har MANGE over gjennomsnittet spennende ting skjedd og Villapaprika skal snart røpe det ene.. Herremin, det er altså så spennende og spesielt tiden vi nå går imot! 

Noen misstanke kanskje? vel... Uansett..... 

Jeg startet dagen med at pressefotografen kom og tok MASSE bilder, og jeg håper og tror de blir bra, ungene gjorde ihvertfall en utmerket figur. Jeg er altså så stolt av de små barna mine, noen ganger hadde sikkert halvparten vært nok.. små barn eller ikke ting skal skje og ting skjer... Mulig jeg røper en liten nyhet allerede ikveld.. hmmmm? Vi får se... 

Nå skal jeg ned å få gang noen maskiner med klær før det bærer av sted til Moss med en venninne for litt ablegøyer! Vi skrives etterpå igjen..Ikveld et det tv kveld og INGENTING slår det altså, eller hva? 

Som dere sikkert ser- Durance og kurv går som hånd i hanske på vaskerommet ...Finnes ikke noe bedre! 

Nyt dagen litt til,så skrives vi!! 

8 kommentarer

Jannicke

23.04.2013 kl.17:44

Hei!

Ville bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt. Gleder meg til å se deg på Unge Mødre igjen, du var min favoritt sist og mitt forbilde for hva slags mor jeg en gang vil bli.

Lurer bare på en ting? Er ikke du og Håkon (det var det han het,ja?) sammen lenger? Beklager om det eventuelt er litt personlig å svare på...

Tine-Helene

23.04.2013 kl.17:46

De gikk hånd i hånd her om dagen;0)

Unn Karin

23.04.2013 kl.21:24

Nei nu e æ grådig nysgjerrig. E spennende å følge med på alt du foretar deg så nu må du være snill å slippe en liten hemmelighet for oss nysgjerrige;-) Tv kveld venter her nå men titter innom før sengetid for å sjekke nytt-)

Nina

23.04.2013 kl.21:34

Hei! Jeg lurer veldig på om den puta som du har tatt bilde av på instagram, svart med stjerne, om den kommer, eller er i nettbutikken?

-ine

24.04.2013 kl.07:40

Hei. Lurer bare på hvor dere har bestilt dukken til
Mathilde? Hilsen -ine

Camilla

24.04.2013 kl.09:00

når vi får inn neste sending med disse kommer de ut på nettet, men du kan sende en mail å bestille hvis du ikke vil vente til det =)

Frida

24.04.2013 kl.11:56

hei.

den spisestuen din var vanvittig flott, kan jeg spørre hvor den er kjøpt :)

klem

maren

24.04.2013 kl.19:17

Hei hei. Følger bloggen din, og liker den veldig godt. Stilen din liker jeg veldig godt. Vi har nå kjøpt et hus og jeg skal male over veggene og trenger litt interiørtips fra deg. Er det slik jeg kunne sendt bilder av huset og du kunne kommet med tips?

- Maren

Skriv en ny kommentar

hits