God helg!!!

Instagram har blitt det siste nye her i huset og jeg er blitt vel så aktiv der inne i forhold, jeg skal nok få tatt meg selv litt i nakken når det kommer til bloggen også, så jeg får begynne denne helgen tror jeg..... Men dere, er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge mer om? De beste tipsene til det er jo fra dere som leser bloggen og liker å hente tips,ideer og inspirasjon her inne... Jeg kan jo bare bli flinkere, men da må jeg nok ha litt tips og "dra" hjelp altså... 

Vel, her kommer noen bilder fra instagram .... 

Denne uken har jeg jogga 4 turer , jobbet MASSE, hatt kvalitetstid med familien min, vært på flere jobb møter, hatt mange kose venninne kvelder, investert i verdens lekreste veske, fått inn masse lekkert til butikken og blitt besøk av kompisen min som kom med roser på jobb til meg idag!  

Jeg håper deres uke har vært like fin som min!!! 

17 kommentarer

June

19.04.2013 kl.21:43

Jeg kunne godt tenke meg flere tips til badet! Syns det er ett vanskelig rom og dine bad ser altid så flotte og innbydende ut! Du gjør en strålende jobb :) var foresten innom butikken din på onsdag, kjøpte ingenting men lagde meg laaaaaang ønskeliste :) hehe

Marie

19.04.2013 kl.22:05

Hadde vært gøy hvis du hadde blogget mer om steder der du henter inspirasjon fra, og tips til gode interiørkupp, bortsett fra Villa Paprika da selvsagt! :)

christine

19.04.2013 kl.22:06

Hei hei og god kveld.
Jeg ønsker meg tips til kjeller, vaskerom og gjesterom :-))
Jenta fra Moss

Elisabeth

19.04.2013 kl.22:16

Jeg elsker interiørinnleggene dine, men noen ganger kan det bli litt mye butikk og interiør. Du har jo så fantastisk motesans så jeg vil gjerne se mer av antrekkene dine! Og gjerne mer av hverdagslivet ditt, litt om barneklær hadde vært kjempegøy! Er det en hermesveske du har investert i? I så fall synes jeg det var et klokt valg!! Klem fra Elisabeth <3

Emilie

19.04.2013 kl.22:36

Hei camilla:)
Elsker bloggen din, veldig inspirerende! Jeg er ikke flink i det hele tatt til å kommentere, og har aldri tenkt noe særlig over at det må være motiverende for deg å få tilbakemeldinger, så deg skal jeg herved bli flinkere til!!:) som sagt er bloggen din veldig inspirerende da jeg selv også elsker og brenner for interiør og fine ting generelt:) men jeg kunne veldig gjerne tenkt meg ett innlegg om veskesamlingen din faktisk!! Kanskje også tilogmed hva du bruker å ha me deg rundt i vesken din:) jeg elsker vesker og nipps til å ha oppi, så deg ville jeg hvertfall satt stooor pris på:)
Ha en glitrende helg!!:)
Klemmer fra Em <3

Christine

20.04.2013 kl.08:12

Hei Camilla :-) Du er en fantastisk inspirasjon, får så mange ideer fra deg. Jeg kunne veldig godt tenkt meg tips til uteplassen, og kanskje litt om kjøkkenet. Å at du fortsetter å legge ut bilder å skrive om de forskjellige rommene i huset. Ellers elsker jeg fargene dere velger på veggene, hadde vært fint å vite fargekodene, å at du skriver litt om fargevalget osv :) lurer forresten på hvitfargen dere har i stua og soverommet deres ? Ha en kjempe fin helg ! :)

Kine Peters

20.04.2013 kl.08:27

Jeg vil gjerne se fler bloggvideoer. :) gjerne Flere bilder av alle rom, og absolutt mer outfits. Du har en guddommelig smak og stil både innen interiør og klær. :)

Jennifer / bittelille huset

20.04.2013 kl.10:23

Jeg kunne ønske meg ennå mer tips til fin (men samtidig praktisk) oppbevaring:) Det får vi jo aldri nok av;) Spesielt sånn små-oppbevaring på bad, kjøkken f.eks. Og nå som det nærmer seg sommer hadde det vært supert med fine tips til uteplassen:)

klem Jennifer

Stine

20.04.2013 kl.12:07

Heisann, Hva heter du på Instagram? :-)

Stine

20.04.2013 kl.18:47

Kunne tenkt meg å lest litt om tips til et praktisk vaskerom :) og litt mer om hverdagslivet, hvordan du rekker alt. I forhold til jobb, barn og være hjemme samtidig som du jobber såpass mye:)flott blogg :)

Charlotte

20.04.2013 kl.19:10

Selger du vesker i butikken lengre? Kjøpte en blå hos deg i fjor, men nå er den gått i stykker :(

stinemor

20.04.2013 kl.19:29

Fin Celine veske:)

Janne M

20.04.2013 kl.20:43

Hei.Om du kunne lagt ut fargekoder du har brukt i rommene?Eller er de ren hvit?Så må vi jo selvsagt få følge oppussingen deres videre:)Kan du ha spørsmålrunde angående interiør hjemme/butikk please??:) Ha en fin kveld:)

Janne M

20.04.2013 kl.20:45

Så en ting til:) - Gjerne tips om sunne matretter sunn snacks- event.oppskrifter.Ser du skriver at du har endret kostholdet.Det prøver jeg og på,men er ganske fantasiløs,så blir litt vel mye kyllig og salat:)

siv

20.04.2013 kl.22:41

Tips: videoer om interiør-styling ala den du la ut for en stund siden! Oppskriftene dine savner jeg litt, dere lager så mye godt :-) tips til borddekking, innlegg om barna er superkoselig.. kansje litt om hvordan det er å være mamma til snart skolegutt? (Har snart skolejente her, hjelpes! ) Før og etter bilder er alltid spennende... og slenger meg på med praktiske løsninger på vaskerommet. Gleder meg også til å se interiør innlegg om uteplass/hage :-)
Du har en super blogg, Camilla! Fulgt med deg i "alle år". Du er virkelig en inspirasjonskilde :-) takk for alt du har delt med oss oppigjennom!

Camilla

21.04.2013 kl.10:19

camillakvarsvik

Karen Abrahamsen

21.04.2013 kl.15:11

Hei camilla:-) elsker stilen din. Hele huset mitt er faktisk innredet etter inspirasjon fra deg:-) til og med min fotballgale samboer syns det har blitt såå tøft og fint:-) så takk for supre tips og bilder.jeg ønsker meg gjerne litt tips til gjesterom/kontor og til å gjøre ett lite kjøkken spennende:-) klem fra karen

Skriv en ny kommentar

hits