Litt bohem i huset...

Idag har jeg fått gjort hundre og ti ting og dekket på bilen min måtte også byttes.. Alt skal skje på en og samme gang og da gjelder det å holde roen og ikke bli over hysterisk,bil og bildekk er liksom ikke min greie.... Idag har verdens søteste  himmel flyttet inn på jenterommet , litt bohem i huset er jo ikke feil! 

Og dere, mange har lurt på hva for noe fiming som her skjedd her i huset og nå har jeg fått svar fra tv-selskapet at jeg får lov til å røpe det her inne.. Mitt liv og meg vil være å se på "the best of" med unge mødre. Denne gangen er det ikke fokus på meg som ung mor, men heller hva jeg har klart å få til etter at dere følgte meg sist.Dere vil følge meg på innkjøp, møter, jobbing, familiehygge osv, men dere vil nok se en helt ny side av meg, en side det ikke er så lett å se igjennom bilder eller av det som ble vist sist... Dette vil komme på tv til høsten og frem til det skjer det ENDA mye mer!!!! 

Nå skal jeg prøve å slappe litt av å få i meg litt deilig mat-vi skrives!! 

13 kommentarer

Goonie

18.04.2013 kl.20:03

En blogg som hovedsaklig handler om hvor mye du har å gjøre - du trenger vel ikke å skrive det i hvert innlegg?

christine

18.04.2013 kl.20:51

Så flink du har vært. Ingen kjære mor og ha hjemmekontor :-))
Lurte på den store puta du har i sofan 80*80, har du den i butikk? Med innmat og trekk? Lyst på en sånn i grått trekk. Har du det? evt pris på innmat+trekk:-)
Ha en herlig kveld i sofan, og husk og ha bena høyt :-))
Jenta fra Moss ;-)

Yvonne

18.04.2013 kl.22:06

Hei =)
Du har noen fantastiske sammensetninger med interiør, for en kreativitet, helt rått :D Sitter og leser bloggen din for inspirasjon til hva jeg kan gjøre med gangen vår. Må virkelig gjøre noe med den. Den er ikke stor, og består av mye skap, men kanskje du har noen tips å komme med hvis det er lov til å sende deg et bilde slik at man kan få din mening?
Klem Yvonne

MorTilEn

19.04.2013 kl.08:15

Hvilke merke har du på kubbelysene dine? Fra butikken din?

alyssa_

19.04.2013 kl.10:23

Hei Camilla!

Jeg bestillte noe varer i nettbutikken din på Onsdag, og fortsatt i dag så står det " ikke behandlet ". Jeg har prøvd å ringe flere ganger, men får ikke noe svar. Liker ikke å plage deg med dette her, for vet at du ikke liker det, men hva skjer?

Byvillapaprika

19.04.2013 kl.11:40

Hei Alisa:)
Du Skal ha fått tilbakemelding fra oss både epost og sms. Skulle det være noe som er uklart er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på ckinterior@hotmail.no eller telefon.
Vi vil også innen kort tid ha på plass en chat system så man kan få kjøpshjelp og annen informasjon direkte.
Ha en flott dag;)

Mvh Byvillapaprika.no

Camilla

19.04.2013 kl.11:46

Det som er så fint med å ha en blogg man skriver selv og er ansikt utad selv, er at man selv kan velge hva man vil skirve =) Noen skriver om hvor mange timer de jogger hver dag, andre hvor mange bleier de har skiftet, her inne skriver jeg om interiør og litt jobb =) så har du de som kun skriver om farger og klær- ;) godt man kan velge selv hva man vil lese, og inn her logger du inn frivillig =) Du kan jo slutte å lese teksten og nyte bildene av interiøret istedenfor om teksten blir for mye =)

alyssa_

19.04.2013 kl.12:00

Tusen takk for svar. :) Fikk også en mail om at min bestilling er under behandling. Jeg er nok bare litt for utålmodig ;) Gleder meg til fine fineste varer kommer i posten. Mvh. Alisa

Aase Camilla

19.04.2013 kl.14:46

Hei Camilla
Fulgte med deg på Unge mødre og du var alltid en av mine favoritter på skjermen. Blir artig å se gjensynsprogrammet på tv igjen snart :)
Et spørsmål: Hvor har dere kjøpt den nydelige sofaen i stua og hva er prisen? Hvis dette er fra egen butikk, kommer det inn igjen i butikken?

Ha en fortsatt fin dag og en hyggelig helg

Mvh
Aase Camilla

tonje

19.04.2013 kl.23:35

Hei, den fine sengehimmelen på jenterommet, hvor fant du den, evnt pris?

Sol

20.04.2013 kl.10:53

Hei:) jeg venter en liten jentebebis tidlig oktober, og skal derfor snart sette igang med jenterommet. Derfor lurer jeg på hvor du har kjøpt den tapeten som du har brukt på jenterommet?? Det er en utrolig fin dus rosafarge som ikke "skriker" mot deg når du kommer inn i rommet, og den kan vokse med barnet i en del år. Mvh Sol

Lene Johansen

21.04.2013 kl.11:54

Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg ELSKER stilen din! :) Åååh, kunne ønske jeg hadde hatt penger til å bare kjøpe inn alt du har! :)

Jeanette

22.04.2013 kl.18:06

Hvor har du kjøpt den sengehimmelen? Er på jakt etter en fin en til min lille jente, og denne var jo bare helt nydelig :)

Skriv en ny kommentar

hits